Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
trendax
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
mondjuk ilyen up mellett már indulhat a hammonpc.hu otthonról is! good for you!

-
G4bi89
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Nálam most egész jó a 8Megás net 6-6,5mb hozza
de ennek ellenére amúgy nincs mit szépíteni a Fibernet akkor is egy szar mégha néha jó is.
-
bebar
aktív tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Na ez mi?

-
Hammon Serra
senior tag
-
bebar
aktív tag
Mérhetetlen..
-
bebar
aktív tag
Nem Fiber -> [link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
varga911
üzenetére
A már meglévő előfizetőkre vonatkozó akció másképp van mint az újakra. Nemtudom, hogy így lehetne "új" szerződést kötni.
Esetleg más nevére.
De akkor is milyen az már ha 1 évre akarom akkor nekem már 1000 Ft-al drágább mintha új előfizető lennék.
Én a 2 évesre fizetek 5180-at. Most meg a 2 éves 3490 Ft.
És ha 1 évre akarnám tovább akkor is elkérnek 4990-et. Nagyon sokat elengednek a meglévő előfizetőkenk. Kemény 190 Ft-ot ér az ha vki 2 évig náluk szenvedett 
-
F_Zolee
nagyúr
De jó annak aki megteheti, hogy lemondja ezt az Istenverését.
Én sajnos nem tudok átpártolni, mert nincs telefon bekötve ide. És úgy meg többe jönne ki a net ha plusz vonalat is kell fizetni sajnos.
De milyen rendesek, hogy új előfizetőknek már olcsón kínálják az alacsonyabb szar csomagokat...én meg perkálom a többet érte.
És nem jobb semmivel. -
varga911
senior tag
válasz
Pimpa29
üzenetére
Köszönom az információt. Nálam a faszi elkért 21 ezret a beszerelésnél, úgyhogy ezért pluszpénzt nem kérhetnek. Még 7 hónapom van hátra az egy évből... Eleinte jó volt de mostmár fokozatosan romlik a net. A különbözet pedig megéri a fibermentes életet.
Most akarom. Azonnal. -
Pimpa29
csendes tag
válasz
varga911
üzenetére
Én februárban felbontottam a még élő fibernet-hűséget. Az aktuális hűségidőszak eltelt hónapjaira kell kifizetni a hűséges (tehát fizetett) havidíj és a hűség nélküli havidíj különbözetét.
Ha jól emlékszem még emberkedtek, hogy a 4 évvel ezelőtt elengedett bekötési díjat is fizessem vissza, de mondtam nekik, hogy szó nincs róla, mert előtte e-mailben direkt megkérdeztem, hogy mit kell visszafizetnem, és akkor ezt nem említették...
-
EmThor
addikt
tarcsa, 10\512

-
dodopek
addikt
Azt terveztem,hogy belinkelek ide nektek anyázások közepette egy speedtest képet a 8M/384 valós értékeiről,de nincs türelmem kivárni,míg betöltődik az oldal.1 órája mértem,akkor ezt vágta a fejemhez:
ping: 999
le: 89
fel: 54
Hogy húznák a f@szukra a szerverterem ajtaját...
Ja,Szilasligeten mértem ezt a csodát. -
varga911
senior tag
Jó estét Uraim!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen szankció lép életbe ha lemondom ezt a förtelmet még hűségidőn belül? Ki kell fizetni a hátralévő hónapokat?
Üdv.
-
EmThor
addikt
no gyorsan írok amíg van net, tv megjavult, net az megint félóránként esik ki
-
szelidorzo
aktív tag
[B]
Óriási őszi fiberszar akció!
[/B]
Aki eltalálja mikor elérhető a megrendelt szolgáltatás (TV és Net), az előfizetési díj ellenében használhatja!
Már teljesen szokatlan lenne, ha épp minden hétvégére nem adódna valami mondvacsinált optikai hiba.
Bár az eddigi nethiányt, ma már megtetézték TV hiánnyal is.Fiberszar nevezetű szolgáltató(?) indulhatna a legpocsékabb cím elnyeréséért.

-
EmThor
addikt
jó van elment a tv meg net is szakadt az előbb, minden a régiben

-
Csabee.
nagyúr

Ma is egész nap viszi ezt a sebességet
nagyon úgynézki hogy stabil! szóval legközelebb csak akkor írok a topicba ha valami gondot észlelek!
köszönöm a segítségeteket!
Hyhy sok sikert az ügyintézésekhez 
-
Jégkokó
veterán
Ugy látszik korai volt az örömöm , mert reggel meg volt a 6 megabit letöltés ,és a feltöltés végre nem max 100 kbit volt, de most 1.5 nél följebb nem akar menni

-
trendax
tag
Péntek 21:12:
Down: 2922 kbps
Up: 478 kbpsJó 1 hónapja ilyen már, az up megvan kb, a letöltés meg ennyi, néha + 1000 kbps, de nem több, hajnalban sem igazán. 10 megás csomag, kmét belváros.
I_____love________this_____company, jeeeeeeeeeee

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
háát.. igen
de nekem is a speedtest szerint ingaozó a sebesség!
majd ha lesz időm tesztelem! de most úgyahogy elégedett vagyok!
-
Zsadi
őstag
Ez meg az én 8M-am:

-
Mecy_Lacee
senior tag

Az én 10/512-esem...

-
Kicsirics77
veterán

péntek este 10/512
-
Ati007
őstag
hát mi van a fibernetel? péntek délután enyi:

-
G4bi89
senior tag
Nálam ma egész jó volt délután 4-5között meg volt a 6mega aztán nem voltam itthon nem tudom mi volt de most késő este is majdnem meg van

-
Ati007
őstag
nem tudom mi történt és meddig tart de ez volna az alap hogy mindig enyi:

-
gozi
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szerintem felkerülhetett a szerver valami spamlistára... Szerencsére a levelek fogadása még működik.
-
gozi
tag
válasz
dodopek
üzenetére
Nyár óta nálam is ez a helyzet... Ha nincs adatforgalom, akkor is villog az aktivitást jelző led. Lehet, hogy okozhat probémát, mert a mérések szerint 2-3 kb/sec adatforgalom mindig van. Elképzelhető, hogy az esténkénti komoly lasssulásban is szerepe van, bár a fene tudja...
Az SMTP-vel meg van valami probléma, mert azok a levelek, amiket a héten küldtem az esetek 10-20%-ában érkeztek meg a címzetthez.
-
dodopek
addikt
Nekem is van ilyen problémám.A thomson modem adatforgalomnál internet,cable link led folyamatosan,pc link,cable activity villog.Eddig ez csak adat forgalomnál volt így,de most akkor is,ha a pc le van áramtalanítva,gyakorlatilag szünet nélkül.
Szerintetek ez mitől lehet?És nem gáz? -
G4bi89
senior tag
Mint mindig szerdára behal a net itt Kecskeméten (legalábbis nálam..)

Ping azért pozitív rekord

-
Zsoo21
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor jó ez az smtp.fibermail.hu.
Mert megmondom őszintén ketten vagyunk hálóba azért kérdeztem.
Pop3 hoz meg a freemail.hu van de a levelek meg is jönnek csak küldeni nem tdok levelezőprogival. -
Zsoo21
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Oké köszi
-
Zsoo21
aktív tag
Hy all.
Olyan kérdésem lenne hogy mit kell beirni mondjuk az outlook expressbe hogy a leveleket elküldje.THX
most ez van de nem küldi el őket smtp.fibermail.hu -
EmThor
addikt
10 percenként újraindítja magát ez a hulladék, mi az isten van megint?!
-
bebar
aktív tag
Nálam de.10órától nincs net, a cable led szeme úgy villog, mint a drogos tyúknak.
Ilyenkor jó a mobilinternet.

-
EmThor
addikt
de komoly, megint újraindította magát a modem. vagy a routerem vagy... mi a fax van?!
azt utálom, hogy egy t-com vagy invitelnél jó ha 2 év alatt fél napot nincs net, szal atombiztos, itt meg borzasztó. tavalyi évben végül is nem volt rossz, de ami az utóbbi hónapokban van, az az utóbbi 3 évet übereli

-
dodopek
addikt
Megint csak szidni tudom a nyavajásokat.Tegnap,minden előzetes figyelmeztetés nélkül elment a net.Vártam egy darabig,hátha csak a napi szinten megszokott kiesés,de amikor még egy óra mulva sem jött vissza,telefonáltam.A központi ügyfélszolgálat természetesen már automatikusan a legelején gépileg közölte,hogy Gödöllő térségében(tehát itt Szilasligeten is) a hét eleji kiesés végleges javítása miatt 11-16h között leállás várható.
Kérdem én,meddig tartott volna a egy rendszer levelet küldeni a tisztelt felhasználóknak,hogy "HÉ TE BAROM,MENTSD EL A DOLGAID,MERT LELÖVÜNK A HÁLÓRÓL!"?
Hiszen ez egy előre tervezett javítás volt,tehát tudták valszeg,hogy mikor csinálják.
De a hülye előfizető megbírja ezt is,ugye?Nagyon remélem,hogy valami fejes olvassa ezt a fájbernetnél.Meg van a véleményem róluk...

-
EmThor
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
ebben a pillanatban itt is megszakadt, de már jó
-
Mecy_Lacee
senior tag
Tegnap 9 körül megszakadt a net, s csak egy jó félórás vagy 3/4 órás szédelgés után jött vissza....
Pont amikor....
Na mindegy. Alig várom január 6-át... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Mákos....
-
Hammon Serra
senior tag

-
Mecy_Lacee
senior tag
No: egy kis javulás, de nem az igazi...

-
Pimpa29
csendes tag
Itt (Bp. IX. ker.), ahol lehet választani Fibernet és UPC között, emigyen működik a p2p lassítás:
- 0-16 óra között: nincs lassítás - 10 megás csomag 10 megával megy,
- 16-18 óra között: kb. felére lassítják - 10 megás csomag kb. 5 megával megy,
- 18-24 óra között: kb. negyedére lassítják - 10 megás csomag kb. 2-3 megával megy.Persze mindez csak p2p-re vonatkozik, http-n, ftp-n csutkán megy mindig a 10 mega.
-
gozi
tag
Itt a sebességcsökkenést a nagy terhelés adja. Vagy nem megfelelően konfiguráltak az eszközök, vagy egyszerűen nincs megfelelő mennyiségű sávszélesség... Sok esetben a felhsználók számának növekedését nem követte feljesztés és ennek ez az eredménye.
A BIX-es port is csutkára van járatva:
[link]Fél OFF:
Az UPC-s fórumot olvasgatva, egyelőre úgy tűnik, hogy náluk nem igazán működik megfelelően ez a korlátozgatósdi, és már megvan a kijátszási lehetősége. -
Fibernet nem ugyanazt csinálja, mint a júpiszí? Nem lehet, hogy korlátozza a napközben elérhető sávszélt bizonyos alkalmazások, vagy portok számára?
-
ocrulez
csendes tag
Hát nem, de a munka meg csak gyülik.
-
ocrulez
csendes tag
Szerdán kötötték be, akkor jónak tünt, de mire hazértem a munkából, azóta 15-85% packet loss. Szerdán azt mondták 24órás karbantartás van, lenyugodtam, csütörtökön türelmesen vártam a karbantartás végét, pénteken többször probáltam ügyfélszolgálatozni (rekordom 45perc "az összes kezelönk foglalt..."), szombaton végre sikerült bejelentenem, én már a lassú netnek is örülnék

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
waterphone
üzenetére
Úgy néz ki, lemaradtunk róla...

-
waterphone
tag
"Szeptembertől újabb akciókkal várjuk ügyfeleinket, érdemes lesz figyelni honlapunkat."
Klassszzz. Még mintegy 1,5 óra van azoknak a szuper akcióknak a bejelentésére.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
G4bi89
senior tag
Kecskemét:

Direkt megfigyeltem az elmúlt 1,5hétben a sebességeket és azt kell,hogy mondjam,hogy szar és mindig ugyanakkor.Vasárnaptól kedd estig max 2megás a net jó esetben.Szerdától szombatig pedig hozza a 6megát is.
Most is ez van tegnap még jó volt ma meg egésznap fos.Azért érdekes,hogy mindig ugyanazokon a napokon jó a net és rossz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Bitraider2
üzenetére
jaja, énis néztem az időpontot, szal nemértem..

a másik dolog amit nem értek!! hogy most lefuttam egy speedtestet, és egy 3mbites értéket dobott ki, de közben mondom akkkor letöltök valamit, ott meg 10-et hozta!
szóval nemértemXD -
Csabee.
nagyúr
válasz
Bitraider2
üzenetére
Hát kérlek szépen, ezt nem hajnalban mértem!
ma reggel megnéztem a F1-et és 8-9körül mértem ezt! De nekem Stabilan ilyen éjjel nappal! majd csinálok még képeket
-
gozi
tag
Gödöllőn sem rózsás a helyzet...

8M helyett... ez van. -
Jégkokó
veterán
válasz
Bitraider2
üzenetére
Nálam napközben és éjjel is ugyan olyan szar a netem, egy videómegosztó oldalon lévő videó betöltése is több percet vesz igénybe. És egyszerüen neveteséges, hogy mennyire szarnak bele az egészbe az ügyfélszolgálaton

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Bitraider2
üzenetére
De...

S jelenleg sem jobb a helyzet...

-
Bitraider2
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ezt mekkora csomagnál csinálja, csak nem 10M????
-
Mecy_Lacee
senior tag

Ezen sírni lehetne....

-
Csabee.
nagyúr

Csináltam egy-két speedtestet
Thomsom modemem van 
-
Jégkokó
veterán
Az ember hiába hívja az ügyfélszolgálatot, egyszerüen basznak nagy ívben az egészre.
Nevetséges, hogy egyszerüen képtelenek megcsinálni, lassan 2 hónap alatt, mindig csak továbbítják a kolllegáknak.
-
törölt tag
jó (szaggatós) ez...

are you normally gayFiber?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De nem is erre az évezredre

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Esetleg más nevére.
Én a 2 évesre fizetek 5180-at. Most meg a 2 éves 3490 Ft. 
Én sajnos nem tudok átpártolni, mert nincs telefon bekötve ide. És úgy meg többe jönne ki a net ha plusz vonalat is kell fizetni sajnos.
Most akarom. Azonnal.