Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Csákk
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekem mdsl van (ppoe) és karácsony hetében nem volt netem...január közepéig meg 10ed sávszélességem volt...mostmeg 400k val töltöttem lefelé torrentet az 512/128 as netemmel...szóval lenne okom ilyenekre...de ez egy pöppet sok ami itt folyik, énis utálom a szolgáltatómat...de ez van sajna...különben meg tavasszal énis váltok kábelnetre...szerintem megbízhatóbb mint az mdsl...legalább is az eddigi tapasztalatok ezt súgják az ismerősök részéről...bocs ha sértő vagyok

-
akom
őstag
Ez a rendszer nem áll át a legjobb.
Az egyik tanáromat idézve a lónak a nagy f***át azt.
Mit hisznek ezek gépbe beadjak akkor a gép még elgondolkodik majd eldönti és hímez egy kicsit mint a mama ?
Ez azért fordul elő mert kevés az ember és a nénikének nincsen ideje beaddolni a dolgokat.Ezért voltam meglepődve hogy nemtudnak egy automata e-mail rendszert csinalni ami jelezné hogy köv hónapba lejárt a dolog.. mert ugye ezt 1x kell megcsinalni es utanna nem követel embert.. nem kér enni...
Na mind1
-
Zsadi
őstag
Az hagyján. Faterék decemberben váltottak Kit Pro-ra.
Januárban meg teljes net +családi előfizut számláztak ki.
Beszól. Ok. Rendszer még nem állt át az új csomagra, jóváírjál
k majd, legközelebb okés lesz.
Erre ma kapják megint a drágább számlát.
Ez ám a biznisz. 2 hónapig beszedik a drágább előfizut, amjd egyszercsak jóvá írják.
Teszemazt, jópár előfizetés esetén szépen elkamatozik ez a bankban is.
Ja, öcsém is ugyanígy járt..... -
akom
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ezt ajanlom én is most kaptam 1 számlát amin +3k val több szerepel mint az eddigiek. Gondolkodok gondolkodok mi lehet ez. JA igen ! Hát lehet lejárt a hűségnyilatkozat, de kéremszépen nem lehetne küldeni egy e-mailt? Hogy te hülye a jövő honaptol magasabban kapod a netet mert lejárt a hűséged ?

-
Csabee.
nagyúr
sztem egyáltalán nembeteges! csupán tájékoztató jellegüek az adatok egyes térségekben mikor milyen a net.
Más:
Mulkor írtam hogy a fibernet ~24.000ft-os számlát kiküldött... a 15.000ft-os kit csomag helyett.. utánaszámoltam telószámlával együtt 18.000ft-nak kellett volan kijönni-e. beszóltunk a fibernethez hogy számlázzanak újra mert mi ezt nemfogjuk így befizetni!
Ez volt kb 2hete
Ma jött a fibertől a 18.000ft-os számla
azt ajánlom a számlákra is figyeljetek

ui: vihar-ide-oda Budafokon a Tv-telefon-Net 100%osan működött!
-
Jégkokó
veterán
Nem csak ott ment el a net+tv , igaz nekünk már csak a tv jön tőlük, az rtl jött be egyedül és az is borzasztóan szar minőségbe. Meg a környéken nem volt net a vihar idején. Még szerencse, hogy a netet már nem ők adják, mert csak akkor ment el a netem, amikor az áram is elment.
-
Lukász
csendes tag
EGyvégétbe azt csinája mint 1 hónapja, folyamatosan újraindítja magát a modem..
Legdühitöb bazdmeg Magyarországon szinte mindegyik megyéb van fibernet több 100 városba érted, több 100 városból 4 városba keletezettt probléma, pont HOL ÉN ÉLEK, nem értem mifaszomat csinálnak, attol tartok megint ilyen szar lesz 1 buzi áramszünet miatt, kb 3 hete 1 hónapaj teljesen jó végig max sebesség, soha nem szakadt meg, az online játék a legkirályabb volt no DC, erre most mivan, megint ugyan az:@ -
Lukász
csendes tag
KIrály!:@
SOkat fikáztam itt fibernetet, de most egy daranig tökéletes müködött 1szer sem szakadt meg..
Tegnap volt 1 nagyobb ármaszünet kb. 7 órás Pilisvörösváron és környékén, kihúztunk mindent, mert eleinte 1-2 cuccos visszajött. pl lámpa félig égett 125 volt összesen...
AZtán végén teljesne elmentm indehol az áram..
Reggel bedugok konektort, látom ég minden a modemen, mondom zsír...
Hazajövök suliból, ránézek modemre, és szat, tv adás is, hívom fibernetet, rögtön mondja csákó Vöröváron,Szentivánon Solymáron áramkimaradás miatt valami történt a nettel, azt csinálják.. KUrvára idegeistő pont ott ahol én élek pont ott,m ennek köszönhetően megint azt csinálja a modem mint anno, remélem holnapra tökéletes lesz:@ -
Csákk
senior tag
Kicsit beteges ez a sok belinkelt sebességteszt...
(Bocsesz , ez csak az én véleményem) 
-
Csabee.
nagyúr
jóreggelt mindenkinek!

-
Rikk87
csendes tag
Fibernet,csúcsidő,Gödöllő körzet.
Ez igen,8 megás vonalnak kell többet tudnia?
Nagy szutyok az egész banda

-
STC Speed
őstag
nekem még mindig szar minden

-
joe69
senior tag

hetvegen nem muzsikal ez sehogy
(1M csomag) -
Brett apó
tag
Akkor ti jó helyen laktok. Én voltam bent a bp-i ügyfélszolgálaton igaz,hogy 1 perc alatt sorra kerültem,de intézni azt nem sikerült semmit.
Ja,de bocsánat szóltam,hogy telefonunk a 7napból 1-en müködik és csodák csodája 3 hónap múlva müködött is

-
y05
csendes tag
Kérlekszépen elsőre adslt szerettem volna beköttetni.Személyesen befáradtam az ügyfélszolgálatra,és megkérdeztem hogy műszakilag egyáltalán lehetséges e.Azt mondták hogy természetesen igen.Szerződéskötés a telefonvonalra.Egy másik szolgáltatónál pedig az adslre szerződés.Nagy meglepetésemre elutasították műszaki okokra hivatkozással a bekötést.Vissza az ügyfélszolgálatra reklamálni.A végén majdnem kirugdostak,mert fel voltam háborodva.
A fibernél emailon akartam szerződést kötni,de az nem érkezett meg a rendeltetési helyére
Személyesen pár perc alatt meg volt minden. -
-
Csabee.
nagyúr
Régi fiberesektől kérdem, hogy itt nemlehet weben intézni a számlázást? befizetést? mint a t-onlinnál anno? illetve fortalmi adatot nemlehet weben nyomon követni valahogy?

-
Disque
aktív tag
Engem is "visszaédesgetett" a fiber a tvnetwork-től de én szerencsére még semmilyen minőségbeli romlást nem tapasztaltam. Amúgy nekem még mindenhol tvnetworköt ír isp-nek minden oldal ahol néztem.
Szerintem csak februártól lesz az igazi átállás mert az ip telefonok addig élnek és azt nem működne más hálózatán. -
egle
tag

Egy hirtelen mérés úgy hogy netrádió, WoW, meg öcsém is használja. Az elméleti maximum 8192, szóval ez így nagyon zsír most.

-
egle
tag
Nah, biztos mindenki látta miket írtam le velük kapcsolatban az elmúlt hetekben. Na most az van jelenleg hogy 2 hét telefonálgatás után, a keddi napon elment a netünk kb. 30 percre. Felhívtam őket hogy mostmár nemcsak lassú hanem nincs is, mi a teendő ilyenkor. Namost láss csodát, a 30 perc letelte után amikor visszajött a netünk, onnantól kezdve a net tökéletes, a pingem nem megy 20 fölé!!! Akármikor nézem mindig azt az értéket mutatja, amit kell. A legdurvább hogyha letöltök valamit, akkor is !!! Aznap amikor ez történt volt valami fúrás-faragás a lépcsőházban. Lehet hogy raktak egy erősítőt vagy valami ilyesmi jellegű cuccot a lépcsőházba, nem tudom, nem néztem meg. Szóval most fullosan tökéletes, le is kopogtam már, és imádkozok hogy így maradjon

u.i.: WoW-ban nem megy a latency 150 fölé !!! Ha valamit letöltök, akkor az inkább majdnem 900kbyte-al húzza az adatot (1 megás netem van). Mindezt úgy hogy közben WoW-ozok, netrádiót hallgatok, és még öcsém is használja a netet!!
-
ropi21
tag
válasz
kaliber
üzenetére
üdv
nálad is tapasztalható szemmel látható minőségbeli romlás?
értek ezalatt magasabb pingeket, lassabb oldalletöltődéseket. függetlenül egyéb jellegű adatkommunikációktól (azaz ha megy bármi más ha nem)ugyanis (mint kitalálható) nálam már érződik, hogy nem tvnetworkos vagyok

feltöltésem se igazán akarja azt az 1megabitet lefeléről ne is beszéljünk :]arra viszont kíváncsi leszek, hogy az ip fog-e változni (és mikor találják ki, hogy leszarják a jelenlegi szerződéseket és újat kell kötni horror áron..)
-
F_Zolee
nagyúr
Nahát...bekövetkezett valami változás. Most ugyanis tudtam jáccani BF-el multiba anélkül, hogy szakadozott volna. Ezelőtt szinte lehetetlen volt ez...
-
trendax
tag
No, nemrég hívtak a Fibertől.
Azt mondták, a modemek újraindulása központi probléma. (és már dolgoznak rajta!)Kifejezett kérdésemre, hogy akkor biztos nem kell-e cserélni a modemet, a válasz az volt, hogy nem.
Az ügyfélszolgálaton azonban azt mondták, hogy modemcsere.. (ahogy ki is írták és ahogy sokan vitték vissza).
Én most megprobálok hinni annak, aki hívott. (közben jelenleg is újraindulgatok..)
-
kaliber
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
A Tvnetwork is bekábelezte a fél várost, parkokat is újra feltúrták két kábel megy be a a lépcsőházakba mert anno a Fiber nem engedte meg nekik, hogy az ő rendszerükön szolgáltassanak, akkor nem jött nekik össze a monopol helyzet, sokan átmentek az új szolgáltatóhoz, de hát így megint
monopol helyzetben vannak. -
Gebriel
veterán
Nekünk 3 éve van Fiber-netünk soha semmi problémánk nem volt még velük.
Sógornőm nevén ment a szerződés és miután 10800ft körül fizetünk a családi csomag+mini csomagért úgy gondoltuk,hogy ideje lenne költség csökkentés miatt felkeresni őket.Meglévő ügyfeleknek nem adnak jó formán semmi kedvezmény
/hiába fenyegetőztünk szereződés bontással/,és mivel nem kaptunk,így szerződést bontottunk.Majd miután kitöltötték a papírokat közöltük hogy az én nevemre újat kötnék.Láthatólag kicsit felment a pumpa a csajban.Rávilágítva a rendszer gyenge pontjaira/felesleges papír munka,az a fránya statisztikák stb stb/Családi csomag+midi+HBO 10500Ft-ért ez nekünk tökéletes volt.Majd ugyan azért a pénzért 2x nagyobb net+HBO.Csak a probléma ott kezdődőt,hogy a szerződés bontás 10nap az új megkötése 30nap ami azt jelenti hogy 20 napig no net no tv .Mondom az kizárt dolog.Pedig ez máshogy nem megy.Kb másfél óra "egészséges" civakodás után sikerült megoldani hogy ne legyen 20 nap kiesésünk.Közben előkerült a Vásárlok könyve is,ahol a cég hibáit panaszoltuk el,de közben az iroda segítő készségét dicsértük./talán ezért sikerült megúsznunk,hogy ne legyen az a 20 nap
/
Tehát ha valaki,tudja hogy mit akar és a problémája mellet kitart az szerintem érvényesíteni tudj igazát és célba ér.
A fenti esett a gödöllői irodában történt. -
Jégkokó
veterán
válasz
kaliber
üzenetére
Battán, hogy lehetett jelen még a tvnetwork is kábel net szolgáltatással? Vagy talán a fiber nem fedte le az egész város? Vagy pedig a fiber kábelein szolgáltatott?
Én szerencsére váltottam adsl re, tegnap este 900 kbytal töltöttem torrentről ,ami sajnos a fibernél elképzelhetetlen lett volna ,főleg tavaly nyár óta. -
kaliber
aktív tag
válasz
trendax
üzenetére
Sziasztok!
Én is Fibernettel kezdtem (Százhalombatta) és ugyanezek miatt, amikor végre lett választási lehetőség (három évet kellett rá várni) szolgáltatót váltottam (TVnetwork) velük megvoltam elégedve, de mit ad isten idén január elején jött egy levél, hogy a Fibernet megvette az egész kiépitett TVnetwork rendszert szőröstül-bőröstül és engem üdvözölnek Fibernetes ügyfélként gondolhatjátok, hogy mennyire örültem
.
Szuper, én is a globalizáció egyik áldozata lettem, a helyi újságban írtak is egy cikket ezzel kapcsolatban és az írója is nem tetszését fejezte ki, meg az ismerőseim közül is sokan. -
trendax
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A jóváírást már ott meg akartam kérdezni, de arra gondoltam, hogy jobban hangzik, ha azt is hozzá tudom csapni, hogy pontosan mennyiről kérek jóváírást..

..
Mindenesetre szánalom az egész. Pedig nem kerülne sokba legalább a hozzáálláson változtatni, ha a másik csaj nem szól be, akkor - ha nem is sikerül rögtön cseréltetni, bár azért hmmmmmmm - még akkoris legalább úgy jövök el, hogy igen, körbetelefonált mindenkit, de most épp nincs raktáron (muhaha..miközben elárasztják őket a csere-kérések) modem..
Nekem azthiszem ez a "bekiabálás" volt az utolsó csepp a pohárban..sz-á-n-a-l-o-m.

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
trendax
üzenetére
Az első csatát elvesztetted...
De ne csüggedj! Lesz még rosszabb...S legalább a kiesést, amit a modem okoz, jóváírják valahol? Mert azt kétlem...
Ezért, illetve az ilyenek miatt hagytam én is ott őket.
Mióta váltottam, érdekes módon semmi gond nincs a netszolgáltatással. Minden oldal bejön, bármikor is nézem. A pingem nem megy 50ms fölé...
-
trendax
tag
Hazafelé olyan képtelenségeken gondolkodtam, hogy ez a nem túl régi ARP-flood vajon azért van-e, hogy minden modemet szépen lassan le kelljen cserélni, anélkül, hogy 1000 meg 1000 könyörgő levelet/emailt kelljen szétküldeni.
Aztán elhessegettem a gondolatot. Biztos minden márka szavatossága most jár le..

-
trendax
tag
Nah megjártam a hadak útját.......ezt nem fogjátok elhinni!
))Bemegyek, húzok számot, izzadok kabátban, természetesen tömeg volt.
Közben nézelődöm, mindenhol nyomtatott, tépett a4-es lapok, rajtuk:
"Megbeszélt modemcseréhez nem kell számot húzni"Elkezdek félni, vaj' mi lesz, én nem beszéltem meg előre, hogy bekukult a modem..
Várok, kisorsolnak odamegyek a 4 közül a legkedvesebbhez (máskor is nála voltam),
mondom meghalt a modem, kérdezi miből gondolom, elmondom a tünteket, Ő pedig, ahogy kell, katonásan nyitja a munkalapot, és közben telefonál.telefon: (közben vagy 3 számot tárcsáz, mind más számhoz irányítja...)
Reménykedem, igen, profin csinálja...hirtelen hátulról egy jeges hang:
- "Hé .... ne telefonálgass, vedd fel a munkalapot!!!!!!!!"
- "Veszem veszem..."És itt vége is lett az európai szintű ellátásnak. Bőszen gépelt, mindent 2x beírva (sztem csak hogy fontosabbnak látszódjon) izzadtam még mellette 10 percet, aztán közölte, hogy ennyit tudott értem tenni, majd szólnak _A_ szerelők.
Már beletörődve kérdezem, kb mennyi idő?
Válasz: Nemtudja.....tényleg nem. De 72 órán belül általában..Azzal visszanyomta az elé letett, becsomagolt modemet, én pedig elköszöntem..
Trendax vagyok, és megint megbántam, hogy a Fibert választottam.
Kerül amibe kerül, ez az utolsó hűségem velük.....ez már azért no comment..
-
K9
tag
Válasz fibernet.
Szar.
-
trendax
tag
Most jött el az idő, hogy cseréltessem a modemet, 1 percen belül akár 3x is újraindul, néha belefagy az indulásba...ez már határozottan használhatatlan.

Mi ennek a leggyorsabb módja? (Kmét)
76/570-310-et érdemes hívni, avagy van külön száma a "szervíznek"?

-
Csabee.
nagyúr
Nekem is hibátlanul megy!

de ha vége a hüsi nyilatkozatomnak majd nézegetem ezt a szolgáltatót :[link]
igaz nemhallottam még se jót, se rosszat a cégről!
fiberrel is elégedett vagyok, csak a beigért 15.000ft-os kit csomag helyett kiszámláztak egy 24.000ftot.... nemtudtam mire vélni, nemfizettük be, kértünk új számlát, kb 3hete azóta is küldik..... 
-
Jégkokó
veterán
válasz
STC Speed
üzenetére
A szolgáltatók nagyrésze hűségszerződést irat alá, ami legtöbbször 1 év, eltekintve a fibert ahol ez a szám 2. Arról nem is beszélve, hogy bekötés címen egy csomó pénzt gombolnak le az emberről, és a modemet se kapod meg. Most nekem eddig 1ft om ba volt az adsl, amit a szereld magad csomagért fizettem.
-
y05
csendes tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Talán azért mert más nettel még jobban szívnának,ha egyáltalán van választási lehetőség.
Szerencsére a környékünkön elég stabil a net,úgyhogy talán én vagyok itt az egyedüli aki meg van elégedve a bekötés óta. Adsl-re sajnos hiába várok már több mint 1 éve,nem történik semmilyen műszaki fejlesztés az utcánkban.Pedig állítólag csak egy elosztót kellene felszereni. -
Jégkokó
veterán
Én amikor a héten leadtam a modemet az ügyfélszolgálaton, furcsálottam, hogy nem állt km es sor, hiszen rengeteg ember szív a fiberrel.Ezért se értem, hogy miért nem mondják le a netet és rendelnek helyette mást. Amugy meg olyat is hallotam, hogy fizetni kell ha nincs meg a modem doboza, de szerencsére ez nem volt igaz.
-
_Vik_
csendes tag
dec. 18-án írtam:
"..október végén igényeltem a Fibernettől sávszélességemelést,
(mini->midi asszem)
tegnap másodszorra is hívtam őket, hogy ugyan nem sürgős
és stb. de azért nem is lenne rossz (ha nyilván nem is a 30 napos
határidőn belül), de legalább mondjanak annyit, h ok, egyszer
megoldjuk. Megint elmondták, h az ügy folyamatban van, de
már 11-én (2007.12.11) postázták is a szerződésmódosítást, ami persze
még nem érkezett meg."Nos, végül január 17-én megkaptam a levelet, amit 14-én adtak fel.
Tehát majd három hónap alatt eljutottunk oda, hogy ha szeretném
az emelést, akkor faxoljam vissza a szerződésmódosítást, amit
ennyi idő alatt sikerült kipostázniuk.Vásárolja már fel vmelyik nagy hal ezt a szerencsétlen céget...
-
K9
tag
Na tudom datanet. Kicsit felhúztam magam....De érthető nem?????
-
K9
tag
Fibernet.
Telnek a napok,hetek, hónapok....A ping még mindig qurva szar!
Már nem kérdezem mikor lesz jó... Már csak terjesztem a fertőt.
Ha hírdetitek a szolgáltatásotokat, ajánlom ezt a reklám szöveget:
"Nyugdíjas internet" Mert nekik b*zmeg ez elég. És akkor nem is vertek át senkit. -
Csabee.
nagyúr
Most mértem egyet
stabilan hozza adolgot
szerencsére...
bár a számálzás elég hülyén van megoldva még mindig
-
.Bukta..
csendes tag
válasz
Reag3nS
üzenetére
Szia
Amikor a szerződést hosszabbítottam másfél éve akkor a sebességet hónapok óta bírta. Nem lehetett előre tudni, hogy pár hónap múlva töredékére fog összezsugorodni. Most ígértek a helyi ügyfélszolgálaton február elejére javulást...kiváncsi leszek.
Csomagot lefele módosítani hűségnyilatkozat alatt nem lehet. Ez is érdekes.
Természetesen ebben a hónapban is megint a 10mbites számlát küldik a 2mbitről.
-
Thunderbc
csendes tag
Na sziasztok!
Sikerült lebeszélnetek a fibernetről... Bár nemtom melyik a nagyobb Ge3i (invitel, vagy fiber) de azért mind a kettő elég szemét módon viselkedik. Én tuti megőrülnék, ha bénázna a netem ennyi lóvéért, azt felkoncolnék egy-két szembejövőt az irodájukban... így marad inv. Ahol CSAK telefonnal van net. ÁÁÁ 3 ropi arra, hogy ne is használjam! Valakinek van ötlete Gödöllői körzetben hogy lehet ezeket a monopol helyzetben lévő júdeneket legalább egy kicsit megszo, illetve megszelidítenil?
Köszi
-
Podpupi
tag
Igen Gödöllőn a stromfeld lakotelepen 10 emeletesknél optikai kabelen jön es utana vezérelhetö switch es az utana utp kabel mindenkihez igy fog müködni,ennyit tudok rola.DE csak lakotelepen fog müködni ez.
-
shabbarulez
őstag
Profile-ja szerint Gödöllőn. Viszont szimmetrikus net csak ott lesz, ahol FTTB+UTP háló épül ki, az pedig csak a legsűrűbben lakott területeken valószínű. Ott ahol szűkebb területen sok többemeletes tömbház, lakópark vagy lakótelep található. Kertvárosi részen ugyanolyan DOCSIS kábelnet alapú szolgáltatása lesz Rubicomnak is mint Fibernetnek. Mellesleg az ÁSZF-ben már tavaly szeptemberben bekerültek a Gödöllői LAN-os netcsomagok, de ezek szerint maga a szolgáltatás a mai napig nem működik, ha csak tavaszra ígérik.
-
Podpupi
tag
Hello én szuintén alabbi gondal küzködök a fibernet jo voltabol,régen rubicomos voltam es 80 -pingnél nem volt nagyobb.Elköltöztünk és itt csak fibernet van pekemre ime:[link]
a sebesség meg van de a pingem iszonyu,nekem pedig ez kellene nagyon mert sokat jjatszom neten.Igy nem igazan lehet,egyik baratom mondta ,hogy a rubicom ide tavasszal hozza szimetrikus netet 2.5-2.5 mbts 6000ft lesz mar varom.Sok sikert a bajtarsaimnak. -
Jégkokó
veterán
-
spt22
csendes tag
Lásd (#4073) hsz.
egyebet nem tudok mondani, aki megszivta, azzal együttérzek, irja meg másoknak okulásul hogy hol rossz, én megirtam hol jó.
az igaz, hogy többe kerül, de lehet hogy mégis okosabb full áron kipróbálni 1 hónapig a fibert, aztán ha nem jó, gyorsan lemondani. igy nem kapsz agylobot, legalábbis nem annyiszor és akkorát

-
spt22
csendes tag
kár hogy a fibernél nincs próbahónap.
igaz, hogy 17 e ft szerződés nélkül egy hónapra a 10M net, de nem lehet, hogy megérné kipróbálni mielőtt hü(lye)ségszerződik az ember?
persze ez csak szükségmegoldás, mivel az igazi az lenne, ha kit-ben lehetne kipróbálni, kit áron, lemondás esetén dráma (és anyagi következmény) nélkül
de hadd kérdezzem, attól aki sok ideget lenyelt, nem jobban megérte volna 1 hónapra fizetni a full zsozsót, és hüség nélkül kipróbálni?
bocs, remélem nem bántok meg senkit, ezt reggel lőttem

-
-
egle
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem hinném hogy a hálózattal lenne gond. Amikor voltak nálunk kint a szervízesek, megnézték a hálózatot is és a modemet is. Ez olyan délelőtt 10-11 közötti időszak lehetett, ha senki nem használja a "netet" vagy csak kevés ember van fent, akkor nincs gond. A modem bírja, a hálózat bírja. Megnézték, ezt mondták, így én is csak ezt mondhatom. Ők annyit mondtak, hogy arra tippelnek hogy a fejállomásnál lehet a gond. Namost az érdekesség az a dologban, hogy akárhányszor hívtam őket, mindig úgy fogadták a bejelentésemet mintha azelőtt ilyen soha nem fordult volna elő. Erre mondtam az előző kommentben hogy fogalmuk nincs mi zajlik a saját házuk táján. Ha nem így lenne, akkor már mondta volna hogy pl. " Igen tudunk róla, és ez + ez a probléma, és ez + ez a várható kijavítási időpont, és elnézését kérjük, és blablabla..." De nem így történt, szóval fogalmuk nincs ezeknek hogy mi van. Vagy igen, de nem érdekli őket (!?)
Nagyjából december huszadika óta létezik ez a probléma, úgy gondolom hogyha egyáltalán egy kicsit is érdekelné őket hogy valami nem stimmel, akkor ez a hiba már rég nem is létezne.
Maga a hálózat meg kb. maximum 5 éves lehet. Annyira szerintem nem régi az. -
Kicsirics77
veterán
hát igen ahogy olvasgatom a topikot pest és vonzáskörzete elégh gáz a fiber szempontjából
de sztem az az elavult hálózat miatt lehet
mivel nálunk a hálózat ki lett cserélve így azzal legalább nem lehet gond
de lekopogom hogy eddig az egy év hűségnyilatkozatt alatt sem volt gondom -
egle
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Természetesen ezek az én tapasztalataim, de sajnos ismerősökkel való eszmecserék után is elég sokszor mondanak ők is ilyeneket, ezért úgy gondolom hogy ez nem egyedi eset. Lehet hogy én lakom rossz helyen, de nehogymár nekem kelljen elköltöznöm azért, mert "tisztelt" fiberék nem képesek megoldani egy problémát egy adott helyen. Bár ilyen alapon, mint mondtam, az egész várost el lehetne költöztetni, mivel nagyjából az egész városban fennáll ez a probléma. Szóval akkor úgy mondom hogy ami itt Gödöllőn folyik, az egyszerűen botrány.
-
Kicsirics77
veterán
ezzel azért kicsit vitába szálnék mert én azt kapom a pénzemért amire előfizettem
nem néznek pénzeszsáknak
és még mindíg föltudtam hívni őket amikor akartam
lehet én vagyok abban a szerencsés helyzetben hogy kisvárosban lakom az alföldön és itt minden tökéletes
de persze ez az én magánvéleményem minthogy a te véleményed is tiszteletben tartom
de sztem nem kellene ennyire elvetni a sulykot ha nem tetszik akkor ott kell hagyni őket és keresni kell másik szolgáltatót
én például adsl-ről váltottam fiberre mert nekem az adsl nem felelt meg sem árban sem pedig sebességben -
egle
tag
Nem az zavar a leginkább a fiberrel hogy rossz, meg hogy 5 forintot nem ér. (Mert ha probléma van azt ki lehet javítani, persze az már más kérdés hogy nem értenek hozzá.) Hanem az hogy hónapokon keresztül léteznek a problémák, nincsenek kijavítva, ők meg vagy nem is tudnak róla vagy nem is érdekli őket (szerintem inkább az utóbbi). Mert akkor lehet hogy pénzt kellene rá költeni és akkor lehet hogy rájönnének arra amit mindenki tud, hogy az egész hálózatuk egy nagy rakás trágya. Mondjuk az hogy egy fikarcnyi halvány fogalmuk sincs (vagy nem akarnak tudni arról) hogy mi zajlik a saját házuk táján, az már eleve kizárja az összes jövőbeni együttműködés lehetséges meghosszabbításának a legcsekélyebb esélyét is.
A saját ügyfeleikkel (akiktől a fizetésüket kapják) való 100%-osan csapnivaló kommunikáció teljes hiánya, a saját ügyfeleik (akiktől a fizetésüket kapják) nem emberszámba vétele, a saját ügyfeleik (akiktől a fizetésüket kapják) maximális pénzeszsáknak nézése (és nem több), ha esetleg mégis sikerül felhívni őket és beszélni velük, akkor 1000+1 alkalommal is mindig ugyanaz a duma, ugyanaz a sablonszöveg, ugyanaz a szokásos "csak egy ügyfél, hülyének lehet nézni" című eposz. De én persze legyek kedves, fizessek mint a katonatiszt, tűrjek és mosolyogjak azon ami van. Nem is értem hogy merek lázadni azért, amiért nem azt kapom a pénzemért amit ígértek, én barom.A fiber a tökéletes példája annak hogyan NE vezessünk egy céget, és a legtökéletesebb példája annak hogy lehet az embereket totálisan semmibe venni és kizsákmányolni őket, miközben kiszúrjuk a szemüket "egy nesze semmi fogd meg jól" dologgal. A legfelelőtlenebb a legmegbízhatatlanabb és a leggagyibb banda az összes közül akikkel eddig találkoztam.
-
Borisz76
nagyúr
Eszembe jutott valami

A többség - érthető okokból ! - fikázza , szidja, átkozza a Fibernetet.
Valószinüleg sokan váltani is fognak az állandó technikai problémák miatt.
Az a pár Fiber-User meg majd élvezi a már kijavított hálózaton a maximális sávszélt....mert ugye addigra mindenki elpártol és nem sokan maradunk !

Na gyerünk MINDENKI.....váltsatok szolgáltatót

Komolyra fordítva :
Hajdúszoboszlón is voltak gondok amikor meghírdették a sávszélemelést. Akkor trágya volt a szinvonal. Azóta javult a helyzet DE tényleg észrevehető a sebességcsökkenés amikor sok user van fent egyszerre.
Összességében : 7/10 Nállam !

-
Jégkokó
veterán
Én is hasonlóan voltam a fiberrel, 4 év után szépen váltottam.Mert elegem volt abból, hogy a net csak ideig óráig hajlandó rendesen menni, ez alatt azt értem, hogy tavaly az emelés után pár hónapig annyival ment a net amennyivel kell, majd utánna többet nem volt hajlanód annyival menni, össze vissza ugrált.Sőt még a feltöltésem is a bányász béka tompora alatt volt.

-
egle
tag
Na akkor. Csak hogy ne mondják hogy mindig ugyanazt írom, szóval.

Én szintén Gödöllőn lakom és hát csak gratulálni tudok neked kedves sorstársam a 150 körüli pingjeidhez, nálam ugyanis ez az érték 300 de inkább 400 felett van, hétköznap kora délutántól estig, de van hogy hajnalig is néha, hétvégén meg 0-24 -ig.
Namost, ma felhívtam őket hogy akkor most hogy is van ez, nálam 1 rakás szar a net, fizetek érte 15.000-t havonta és megy 30-40 kbyte/s -al, miért is?
Mondom a csókának, figyeljetek már arany drága gyermekeim, az Invitelnél 9000 akárhányszáz forintért lehet előfizetni 1 megás ADSL -re, akkor miért is kell nekem kb. 15.000-t fizetnem a ti 40 kbyte/s -os vonalatokért?
Annyi volt a válasz hogy hát továbbítja a hívásomat, és majd a műszakiak megnézik és... mondom figyelj már öreg, ne akarjál már lerázni, múlt héten 3 alkalommal lett továbbítva a hívásom, előtte lévő héten szintén 3-4 alkalommal lett továbbítva a hívásom. December közepe óta ez van. Miért van az hogy egyszer bejelentem a problémámat, és nincs kijavítva a bejelentésemtől számított 3 napon belül? Miért kell nekem még hetek múlva is telefonálgatnom hogy a "tisztelt" urak végre megmozdítsák a valagukat és végre történjen már valami? Egyáltalán, miért van az hogy egy hibajelenség 1 hónap eltelte után is fennáll, létezik, és semmi előrelépés nincs az ügyben?
Na erre nem tudott mit mondani, csak a szokásos sablon szöveget, ezen a ponton elköszöntem és leraktam a telefont.Tehát mindenki, aki esetleg azon gondolkozik hogy a fiberrel akar szerződést kötni, vagy hosszabbítani, annak csak annyit mondhatok hogy ha lehet, akkor ne tegye. 4 év fiberes tapasztalata beszél belőlem. Inkább ne legyen netje, de a fibert nagyon hamar el kell felejteni, teljesen mindegy hogy mibe kerül. Hidjétek el, a velük való szerződés CSAK és kizárólag nekik lesz nyereséges, TE csak és kizárólag veszíthetsz egy ilyen szerződéssel. Nemcsak pénzügyileg, hanem idegileg is egy nagyon-nagyon megterhelő dolog.
-
Ashi
csendes tag
Nyugi nálam is ilyen itt Nagytarcsán de már 2 hete és most is rossz....
Csbe 350es pingem van...
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazon Prime Video
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

monopol helyzetben vannak.

))
a jó netért .
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)