Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #180 üzenetére
Amúgy meg eleve tudja szüneteltetni
Mármint egészen nagyon rövid ideig és csak akkor, ha a Windows úgy nem dönt, hogy mégsem szünetel. Vagyis igazából nem nagyon.
Ráadásul maga a frissítési folyamat leginkább a "híg fos" minőségi kategóriát képviseli úgy felhasználói élmény, mint technikai megvalósítás terén. Nyilván ezt macerásabb lett volna csiszolni, marad az, hogy AI alapú Clippy jön, az biztos remek lesz
-
X2N
őstag
válasz
King Unique #180 üzenetére
Szerintem ha egy windows frissítési procedúra negatívan befolyásolja a felhasználói élményt akkor nem kell erőltetni. Arra gondolj miért kapcsolta ki állandóan a userek nagy többsége a frissítést. Mert mindenkit zavart hogy állandóan basztatta a usert és a legváratlanabb időpontban állt neki frissíteni, 10%-ra lemerült akkuval, prezentáció előtt stb...és nem volt a usernek beleszólása hogy mit csináljon a rendszer a saját gépével... Linux-nál általában gép indításkor jelez h van frissítés, és ennyi, te döntöd el hogy akarsz-e frissíteni vagy nem. Nem ez a szabadság? Le kellene tolni az emberek torkán mindenféle biztonsági frissítést? Ugyan minek. Ha majd problémája lesz belőle az az ő sara. Egy cégnél persze ez nem opció de a saját gépemmel hadd csináljak azt amit akarok.
Milyen olyan alapvető funkciók és kényelmi megoldások vannak a win 10-ben és 11-ben ami a win 7-ben nem volt?
Én a felületre gondoltam elsősorban, tudom ez is egyéni preferencia, meg a jót könnyű megszokni... de én már a minimalista win 10-es felületet sem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest