Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz King Unique #180 üzenetére

Szerintem ha egy windows frissítési procedúra negatívan befolyásolja a felhasználói élményt akkor nem kell erőltetni. Arra gondolj miért kapcsolta ki állandóan a userek nagy többsége a frissítést. Mert mindenkit zavart hogy állandóan basztatta a usert és a legváratlanabb időpontban állt neki frissíteni, 10%-ra lemerült akkuval, prezentáció előtt stb...és nem volt a usernek beleszólása hogy mit csináljon a rendszer a saját gépével... Linux-nál általában gép indításkor jelez h van frissítés, és ennyi, te döntöd el hogy akarsz-e frissíteni vagy nem. Nem ez a szabadság? Le kellene tolni az emberek torkán mindenféle biztonsági frissítést? Ugyan minek. Ha majd problémája lesz belőle az az ő sara. Egy cégnél persze ez nem opció de a saját gépemmel hadd csináljak azt amit akarok.

Milyen olyan alapvető funkciók és kényelmi megoldások vannak a win 10-ben és 11-ben ami a win 7-ben nem volt?

Én a felületre gondoltam elsősorban, tudom ez is egyéni preferencia, meg a jót könnyű megszokni... de én már a minimalista win 10-es felületet sem szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák