- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
erre válaszolok, mert itt látom, ha már nem hagyjuk annyiban
1. Az izomzat relatíve sok energiát igényel (minél nagyobb izomtömeg, annál többet), ha ezt nem biztosítod, a szervezet szépen elkezdeni leépíteni az izomzatot, mert nem "gazdaságos" neki azt fenntartani, hiszen nincs miből. -bedobsz valamit ami igaznak tűnik, de ettől függetlenül még nem biztos hogy azt a következtetést lehet levonni. Mennyivel igényel több energiát 1 kg izom mint 1 kg zsír? Meg tudod mondani?
2. Ezért van az, hogy a sok "csodafogyókúrázó", akik éheztetik magukat, valóban lefogynak, csak a zsírral együtt szépen fogynak az izomzatukból is, aztán akkor szépen néznek ki.... ez valóban így van, de ahogy írod ezekben a topicokban valamilyen sporttevékenységet végző emberek vannak (és nem 0 kalóriás éheztetésről van szó). A kiskegyed diétások nem csak azért néznek
ki xarul, mert éheznek, hanem mert nem végeznek súlyzós edzést (ez az oka elősorban az izomvesztésnek, nem a kalóriadef. - sokak emlegetett példa, ha eltörik a kezed, a másikat edzed ugyanannyit eszel, akkor mi történik?)
Jóvan én már nem tudok végletekben gondolkozni, ez a baj. De már 1000+1 cikk, tanulmány, naturál izmos emberek bizonyítják, hogy nem kell 6-szor enni, az esti ch nem zsírosít és nem a reggeli a legfontosabb étkezés...
-
hoffman_
nagyúr
jaja, c-ből a porral nincs semmi bajom nekem sem, jól leírtad az előnyét. most nem szedek semmit, van még vagy 30 tabi mega a-z, azt eszegetem, ha úgy tartja kedvem, napi 1-2t, meg kajálom a gyümölcsöt és fokhagymát magamhoz képest jól. eddig jó. de c-vitamint külön lehet kéne kerítenem.
viszont recsegek még mindig, pedig fél éve nem edzek már, szóval ízületre valamit kéne néznem már tényleg.
-
hoffman_
nagyúr
igen, ez teljesen korrekt észrevétel. nem írtam oda, én ezt felezett adagokkal számoltam, úgy egy havi tabi egy doboz.
peak mega a-z-t is 8 tabi helyett 3-al szedtem, megnéztem, az ajánlásokat, meg hogy így mennyit viszek be, ideálisnak tűnt. más kérdés, hogy semmi se változott, elkezdtem szedni, és 1 hét múlva beteg lettem
-
Idiofil
aktív tag
Mire jó ugrani?
Na arra jó a "tapsikolás" is csak kézzel. Számomra a kézenállás is instabil, nem hogy még úgy fekvőzni+ugrálni.Amúgy igen, párszor már leírtam, hogy az elejétől csinálom a gyakorlatot. Amúgy én személy szerint nem ajtófélfánál csinálom, hanem kint egy függőleges oszlopnál, úgy, hogy a lábam között van az oszlop és egy keresztrúddal csinálom. Valóban nem nagy teljesítmény, de sose mondtam, hogy az. De kezdésnek az is tökéletes.
-
Integra
titán
azért mire idáig jutsz... nem ezzel kezded, és nem is ez az alapgyakorlat, ennek csak van egy wow faktora, az meg nagyon fontos sok embernek. ez a világ ilyen. de....
ha idáig jutsz:
1. bitang erős vagy (nem pumpált, erősnek látszó)
2. az izületeid absz patent állapotban vannak, kiváló a joint mobility
nem kis dolog ez a mai világban
én sem csinálok ilyet, de egyszer erre is képes leszek csak úgy, mondjuk 2-3 év még, jó úton haladok. -
Idiofil
aktív tag
Tudom, hogy vannak ilyenek, elolvastam a könyvet. És valóban nem tartok ott.
Most, jelen helyzetemben a szabályosan végzett, alsó szintű gyakorlatok magas ismétlésszámmal tökéletesek nekem.
Az én céljaim eléréséhez tökéletes a CC, ezt kérem fogadja el mindenkiIgen, aki súllyal guggol, tökéletes bemelegítés a súly nélküli guggolás. Szabályosan megcsinálni pl 2*3*30as támasztott guggolást 1-1-1 sec beosztással, számomra megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest