Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Pontosítok: gyári Adwaita témával, LO-ban a menüket megnyitva, az egyes elemek szövegei kijelölés esetén feketék maradnak (fehérré váltás helyett). Feltettem a 21-es betát, frissítettem, és még ilyen. Szóval mindegy. Nem sokára segítek egy ismerősömnek a GNU/Linux megismerésében, de csak átlagfelhasználó szinten. Szerintem egy ilyen igénytelenséget nem fogadna jól, mivel LO lenne az egyik leggyakrabban használt alkalmazás. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem igazán a Fedora közösségének hibája... Mindenesetre Ubuntu, Mint, Elementary (plusz a Numix csapata) valahogy azért megoldotta ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest