Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Akkor majd küldhetnél egy ilyen leírást, vagy jövők ide a fórumba.
Lehet, akkor hétvégén mégegyszer neki esek a Fedorának. Megnézem, mennyire melegszik a gpu.Őszinte leszek, sosem értettem, hogy sokan miért fújolnak a unity-re. Nem, nem vagyok fan, csak egész egyszerűen, nekem könnyebb kezelni. KDE, túl sok minden van egyszerre, túl sok beállítás, túlzsúfolt nekem. Gnome Shell-nél pedig a balfelsőbe tolni, mindig az egeret, és aztán átkattintani az appra, aztán ott minden...
Unity-ben ami nagyon tetszik: Felső panel, a jobb oldali lenyíló menü, az Isteni. Az annyira el lehet találva az én szokásaimhoz, hogy yess. (tudom gyors billentyűk, de én programozáson kívül, mint egyszerű user nem használom, szeretem az egeret mozgatni
)
Ubuntu ikonra katt, és akkor feljön kicsiben az appok, a doksik, azt is szeretem.
Meg a launcher bal oldalt, kattintok a könyvtár ikonra jobb klikkel és felkínálja: downloads, document, pictues stb.
Szeretem, sokat használom, és automatikusan el is tűnik. Ez jó, nem szeretem asztalra kipakolni. Nekem ez így laptopon nagyon kényelmes.
Meg a bejelentkező képernyőt is jobban szeretem.
De mindenki olyan GUI-t és disztrót választ, ami a felhasználói szokásához közelebb áll
Én nem vagyok Unity fan, de egész egyszerűen, nálam eltalálták. Én megvagyok vele elégedve, az, ha 2-3 mp lassabb, az nem érdekel, türelmes ember vagyok
és sosem volt csúcs konfig gépem 
Ha ezeket tudom GnomeShell-el és az AMD driver felvétele után sem fog sütni a laptop, akkor áldásom rá.

Ha már a linux a szabad választásról szól... akkor lehet mégsem hagynám magam rábeszélni a gnome shell-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)