Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
Ez szépen ellenőrizte is az integritást, minden okés. Viszont most, hogy elolvastam még egyszer a leírást, csak a sememet szúrta ki, hogy nem ISO-t kellene GPG-vel ellenőriznem, hanem magát a CHECKSUM file-t. 32-es Fedora-nál ha megnyitom a CHECKSUM file-t, akkor szépen benne van a nyílvános GPG kulcs amivel tudnám ellenőrizni, hogy minden okés (meg is történt, minden rendben volt vele), azonban a 31-esnél nincsen benne, és nem is tudom honnan tudnám megszerezni azt.
Más:
Az xscreensaver lezárja a képernyőt akkor is, ha teljes képernyős módban video-t nézek (firefox alatt youtube-ot). Itt olvastam, hogy videonézés előtt manuálisan kapcsoljam ki, de nincs ennél azért kicsit szofisztikáltabb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi