Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
RPMFusion-bol valo nvidia drivert hasznalok: a terminalos leirasuk alapjan adtam hozza a rendszerhez.sudo dnf install https://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-$(rpm -E %fedora).noarch.rpm https://download1.rpmfusion.org/nonfree/fedora/rpmfusion-nonfree-release-$(rpm -E %fedora).noarch.rpmAzt vettem eszre, hogy az 5.5.5 kernelre valo frissites ota "tainted" lett a kernelem. Ha jol ertem, ez azert van, mert az nvidias kernelmodul nincs alairva?De... de... hivatalos repobol van.
Mit tudnek ezzel kezdeni?
"A kernel problem occurred, but your kernel has been tainted (flags:POE). Explanation:
P - Proprietary module has been loaded.
O - Out-of-tree module has been loaded.
E - Unsigned module has been loaded.
Kernel maintainers are unable to diagnose tainted reports. Tainted modules: nvidia_drm,nvidia_modeset,nvidia_uvm,nvidia."
Meg olyanom is van, hogy:
"dleyna-renderer quit unexpectedly"
Ez utobbit be tudtam jelenteni, holnap a bugzillas reportot belinkelem.
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Path of Exile 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest