Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brugo
aktív tag
megkaptam a hibát : amikor elkezdtem linuxozni / fedorázni alapértelmezetként GUI -ként a GNOME került fel de nagyon izléstelennek találtam a párbeszéd ablakoknál azt a fehér sávot ami az ablakok felett van ( biztos indiai izlés ) keskenyiti a hasznos felületet és még világít is az ember szemébe . Ennek eltüntetésére annak idején találtam 1 programot amit HTitle -nek hívnak ( Hide Title bar ) és az baszakodott most, mert biztos kapott 1 frisítést és több lehetőség közül lehet vállasztani na mindegy megodódott most minden OK.
De azért át szeretnék térni Xfce -re( mert az nem indiai izlés ), ehez le kéne borotváljam a GNOME-ot ?
csinaljak 1 szűz telepitest ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest