Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
''No, nem tudom, hogy említettétek-e, de az rpm.livna.orgról nem árt letölteni a repository.rpm-et''
Említette... De a leírásban is benne van, amit linkeltem...
''most valaki szépen jöjjön ide, és lépésről lépésre írja le, hogy mit kell csinálni, sőt a felmerülő hibákkal mit kell kezdeni,''
Előbb nem ártana a kérdéseimre válaszolni. Amíg ezt nem teszed meg, még csak ne is várj segítséget.
''mert kezdem unni, hogy két nap alatt egy nyomorult videókártya drájvert nem lehet felpasszírozni linuxra.''
Csak a saját dolgodat nehezíted. Ez a helyzet. Egyébként kb 5 perc a driver telepítése.
''Már bocsi, de kezd tele lenni a tudatom.''
Semmi baj. Én nem haragszom. Főleg, hogy nekem van direct3D gyorsításom linux alatt nVidia kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest