Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chromecast topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Jó átmgyek haveromhoz ő infós vele majd megbeszélem a dolgot. Én is vettem drágán egy Netgear Nas de kimondom SZ@R volt és elég drága volt ahhoz amit nem teljesített. A legelső az hogy nem támogatta a time machine-t a lion baszkodás miatt. Aztán jött egy frissités megcsinált egyszer és soha többet. Kettő ha torrentezett akkor már akadozott a film lejátszás a DLNA tv-en. Hogyha nézzük hogy max 5-6 torrent futott rajta akkor szerintem elég gyatra ahozz képest hogy valami 1.6 atom vagy marvel proci volt benne 1gb memoriával. A harmadik dolog pedig az hogy szintén drágán vettem egy Canon nyomtatót és nem ismerte fel a nas így nem tudtam a nasra scannelni, ami néha felb@szta az agyamat hogy vettem soka sz@r dolgot drágán és egyik se akar úgy működni ahogy én szeretném. Volt itthon egy itx-es lapom plus bele memóriám és a két vinyom ami megmaradt a nasból. Az elején egy HP Mediasmart servert szerettem volna venni de olvastam hogy az se támogatja a Lion time machine funkcióját. Elég sokáig kerestem a neten mire rátaláltam az Amahi home server-ére amit támogatta a lion tm-t, és még ingyenes is volt, persze az aplikációkért fizetni kell, ami nem vészes 3-5$. Gondoltam áldozok ár egy kis időt plusz pénzt. Ezután úgy döntöttem felhasználom az itthon található dolgokat (plus veszek egy házat) és feltelepítem rá az Amahi-t, ha jó-jó ha nem akkor a többi dolog megint visszakerül a polcra mert eddig se használtam ezután se nagyon fogom, eladni meg úgyse lehet mostanság. De már bánom hogy belefogtam mert annyi negatív kritikát kapok hogy elég. Még adok neki egy lehetőséget átviszem infós haveromhoz aki vágja a Linuxot, de ő a Debian-t javasolta nekem nem pedig a Fedora-t. Teli van az internet leírásokkal hogyan kell előcsalogatni a Debianból azokat a funkciókat amikre szükségem lenne. Remélem összejön a sok ellenségeskedő beszólással ellentéteben mert nincs kedvem venni megint drága pénzért egy NAS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chromecast topic
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest