- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Destloler #3642 üzenetére
azért ne idegeskedj. Elég sokan próbálunk neked itt segíteni, de neked is oda kell tenned magad. Az az igazság, hogy kevés ismerettel nagyon nehezen fogod tudni megcsinálni.
azt jó ötletnek tartom, hogy egy barátod segítségét kéred. Nem feltétlenül kell debian, beszéljétek át a lehetőségeket, meg hogy mit szeretnél.
Ne kapd fel a vizet azért. Én például építettem már magamnak 2-3 ilyen gépet, azért tudom a tapasztalataimat elmondani.
-
ViZion
félisten
válasz
Destloler #3642 üzenetére
Hát, nem tudom mi volt ellenségeskedő. Felhívtuk rá a figyelmed, hogy a Raid 0 nem ajánlott, mert ha baj van, akkor minden adat ment a lecsóba. Igazad van, nem kellett volna szólni, mindenki úgy baszcsizik ki magával, ahogy akar.
Az akadozó lejátszás lehet akár egy rosszul konfigolt router miatt is.
Másik, hogy javaslatot tettünk Amahi mellett más OS-re... hát bocsánatot kérünk, biztos csak kib@szásból mondtuk, hogy nézz meg mást is. A barátod is ellenséges, hiszen debiant javasolja, amikor Te Amahit szeretnél? Canon miatt én is szívok, ez nem a linux, hanem a Canon hibája, de félek ez ellenségeskedő megjegyzés
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest