Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, azt észrevettem, hogy most a legstabilabb rendszer, amit próbáltam az utóbbi időben, az az f15 béta
stabilabb volt, mint az ubuntu 11.04 stabil vagy suse 11.4 (igaz ehhez feltettem a tumbleweed-et, ami ronthat az összhatáson).
tulajdonképpen azt szeretném, ha a gnome3 fejlesztések hamar ideérnének, mert lehet olvasni a levlistán, hogy miket javítottak, de fogalmam sincs, hogy mikorra fog az elérni a végfelhasználókhoz. most fe lvan véve a testing tároló az alap kiadáshoz is, és az rpmfusion-hoz is.
a koji az micsoda pontosan? nem csak valami csomagkészítő eszköz fedorához?illetve még egy kicsit más kérdés: próbáltam feltenni a handbrake-et, esetleges videószerkesztéshez, de a honlapjukon csak f14-hez van csomag, és nem is hajlandó feltelepülni f15 alá (vaalami függőség problémája van). erre van valami megoldás, vagy csak várni tudok, amíg megcsinálják az újabb verzióhoz is? alternatívaként próbáltam feltenni az avidemux-ot is, de azt za utóbbi időben nem nagyon szerettem, mert elég instabil volt, illetve most is azzal nyitott, hogy feltette a qt és cli csomagokat, amik rögtön függőségproblémát okoztak, és onnantól csak --skip-broken kapcsolóval tudtam frissíteni a csomaglistát, ami nem annyira jó azért.
ez az f15 tényleg ennyire más a motorháztető alatt, mint az előző kiadás, hogy ilyen inkompatibilitást okoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
stabilabb volt, mint az ubuntu 11.04 stabil vagy suse 11.4 (igaz ehhez feltettem a tumbleweed-et, ami ronthat az összhatáson).