Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Preupgrade-del föltettem a 13-at. Minden gond nélkül, illetve egy dolgot rontottam el, mert az inittab.rpmnew-t anélkül másoltam vissza az /etc/inittab-ra, hogy megnéztem volna és valamiért alapból 3-as futási szint volt beállítva, nem tudom miért, és kidobott konzolra az indításnál, de ez csak egy perc volt. Azt nem értem, hogy miért ezt az unalmas világoskék plymouth-ot hagyták a bootnál, párszor a 12-nél lecseréltem solar-ra, de az új kernelek telepítésénél (?) mindig visszajött a régi. Meglepően régi a 13-ban néhány csomag verziója, ami korábban pont fordítva volt, például wine 1.1.38 - már kijött az 1.1.44 - ami nekem gond. Vagy audacious 2.1, amiből már a 2.3 is kijött. Az öt legnagyobb újdonság közül négy engem nem érint: Linux alatt nem nyomtatok (színbeállítás és nyomtatómeghajtók nem érintenek), Intel integrált videókártyám van és nem lett gyorsabb, nem virtualizálok, a "könnyebb használni és stabilabb" meg eléggé marketingszöveg, a 12 is stabil volt és nem látok változást a használatban.
Szóval minden tökéletes, de valahogy mégis van egy kis hiányérzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest