Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, nekem a frissítéskezelő 5xx MB-ot írt ki, de mostmár nem tudok utánanézni nagyon
legfeljebb, ha előről kezdem.ez a ventillátor probléma szerintem azt takarja, hogy nincs még megfelelően implementálva az új hardver (ugye ez már core-i5) kezelése a kernelben, vagy az acpi-vel van gond, mert kb semmilyen megoldás, ami a thinkwiki-n volt ne mmúködött. a programok, amiket próbáltam vag yazt mondták, hogy a hardver nem támogatja a manuális beállítást, vagy eleve el sem indult a cucc, amit feltettem.
a nyelvi támogatás alatt azt értem, hogy a nyelvi csomag betűtípusait tegye fel, nem kell, hogy kínai vagy japán legyen a rendszer, de a fontokat tegye fel, ami a megjelenítéshez kell. de gondolom akkor ezt manuálisan kell majd kivadászni...
nah, azt hittem, hogy lesz yumex is alapból, de akkor majd felteszem.
én nem csináltam semmit a fájlrendszerrel, csak egy nem szabályos leállítás volt, azt hittem, hogy ezt túl kéne élje egy ext4-es partíció... mondjuk már annak a rendszerállapotnak lőttek, de azt írta, hogy adjam be az admin jelszót, vagy nyomjak ctrl+d kombót a továbblépéshez, de akármilyen billentyűt nyomtam, csak ezt ismételgette.
aztán egy 10 perc kikapcsolva, és már bebootolt, csak aztán kifagyott megint valamitől, aminél nem láttam semmi indokát.most hagytam neki helyet, egyelőre amíg béta, addig biztosan így lesz, aztán legfeljebb átmegy majd elsődleges rendszerbe... igzából az uborkában most tetszik az új design többyire, lehet hogy rávarázsolok majd fedorára valami hasonlót

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
legfeljebb, ha előről kezdem.