Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
nekem mondjuk nem voltak annyira gondjaim az alphákkal sem ubinál. néha volt olyan, hogy új kernel vagy nvidia driver esetén nem volt X, de mondjuk legutóbb azért, mert elbasztak egy csomagot, ami felkerült a tárolókba, pár órán belül javították.
mondjuk majd egy T410-en kellene jól teljesíŧenie, semmi extra igény nincs, alap intel hd vga, meg ilyenek. az csak hab a tortán, ha megy a webkamera, bt, meg a többi extra.
ezeknek a disztróknak mennyire más a hardvertámogatásuk? elvileg a meghajtók többsége úgy tudom kernelbe van fordítva, szóval ha ugyanazt a kernelt használják, akkor ebben meg kéne egyezniük, nem? vagy abba is belenyúlnak az egyes fejlesztőcsapatok? ahogy elnéztem a fedore honlapján eddig a dokumentációt, igazából nincs olyan észvesztő nagy különbség a felszínen: ugyanazok az alapcsomagok nagyjából (gnome desktop csomagjai), csak mondjuk más a csomagkezelő szolgáltatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest