Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
nekem mondjuk nem voltak annyira gondjaim az alphákkal sem ubinál. néha volt olyan, hogy új kernel vagy nvidia driver esetén nem volt X, de mondjuk legutóbb azért, mert elbasztak egy csomagot, ami felkerült a tárolókba, pár órán belül javították.
mondjuk majd egy T410-en kellene jól teljesíŧenie, semmi extra igény nincs, alap intel hd vga, meg ilyenek. az csak hab a tortán, ha megy a webkamera, bt, meg a többi extra.
ezeknek a disztróknak mennyire más a hardvertámogatásuk? elvileg a meghajtók többsége úgy tudom kernelbe van fordítva, szóval ha ugyanazt a kernelt használják, akkor ebben meg kéne egyezniük, nem? vagy abba is belenyúlnak az egyes fejlesztőcsapatok? ahogy elnéztem a fedore honlapján eddig a dokumentációt, igazából nincs olyan észvesztő nagy különbség a felszínen: ugyanazok az alapcsomagok nagyjából (gnome desktop csomagjai), csak mondjuk más a csomagkezelő szolgáltatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest