Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
nekem mondjuk nem voltak annyira gondjaim az alphákkal sem ubinál. néha volt olyan, hogy új kernel vagy nvidia driver esetén nem volt X, de mondjuk legutóbb azért, mert elbasztak egy csomagot, ami felkerült a tárolókba, pár órán belül javították.
mondjuk majd egy T410-en kellene jól teljesíŧenie, semmi extra igény nincs, alap intel hd vga, meg ilyenek. az csak hab a tortán, ha megy a webkamera, bt, meg a többi extra.
ezeknek a disztróknak mennyire más a hardvertámogatásuk? elvileg a meghajtók többsége úgy tudom kernelbe van fordítva, szóval ha ugyanazt a kernelt használják, akkor ebben meg kéne egyezniük, nem? vagy abba is belenyúlnak az egyes fejlesztőcsapatok? ahogy elnéztem a fedore honlapján eddig a dokumentációt, igazából nincs olyan észvesztő nagy különbség a felszínen: ugyanazok az alapcsomagok nagyjából (gnome desktop csomagjai), csak mondjuk más a csomagkezelő szolgáltatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest