Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
nekem mondjuk nem voltak annyira gondjaim az alphákkal sem ubinál. néha volt olyan, hogy új kernel vagy nvidia driver esetén nem volt X, de mondjuk legutóbb azért, mert elbasztak egy csomagot, ami felkerült a tárolókba, pár órán belül javították.
mondjuk majd egy T410-en kellene jól teljesíŧenie, semmi extra igény nincs, alap intel hd vga, meg ilyenek. az csak hab a tortán, ha megy a webkamera, bt, meg a többi extra.
ezeknek a disztróknak mennyire más a hardvertámogatásuk? elvileg a meghajtók többsége úgy tudom kernelbe van fordítva, szóval ha ugyanazt a kernelt használják, akkor ebben meg kéne egyezniük, nem? vagy abba is belenyúlnak az egyes fejlesztőcsapatok? ahogy elnéztem a fedore honlapján eddig a dokumentációt, igazából nincs olyan észvesztő nagy különbség a felszínen: ugyanazok az alapcsomagok nagyjából (gnome desktop csomagjai), csak mondjuk más a csomagkezelő szolgáltatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Projektor topic
- Villanyszerelés
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest