Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Windowsos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
A Fedora kényes a szabad szoftverre és médiaformátumra, alapból nincs mp3. Például minden más disztronál az audacious-hoz az audacious-plugins-t elég telepíteni az mp3 lejátszáshoz. Fedoránál ezt kiszedték belőle és külön kell felrakni az audacious-plugins-freeworld-öt. A nem szabad médiaformátumokhoz a cuccokat az rpmfusionról lehet leszedni:[link] az RPMfusion nonfree repo-ból. Tegnap pakoltam fel a 12-höz, nem volt vele gond.
Mindenfajta média, codec, plugin, font telepítéshez, beállításokhoz Fedorához én ezt találtam a legjobb útmutatónak, már Fedora 12-re is elérhető, sajnos csak angolul: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- Akciókamerák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 3
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest