Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nos én nem próbálgattam a beta verziót sem vmware,se éles helyzetben szóval erről érdemben nem tudok mit nyilatkozni.
cca.24 óra használat után nem tudok konkrét hibát problémát emliteni.
vinyótekerést én nem vettem észre,megjegyzem előtte Vista volt ezen a merevlemezen,no ott volt tekerés.
összességében ez a disztribúció nálam jelenleg vezeti a mezőnyt,bár fizetős változatok közt a powerpack mandriva sem rossz.
Szerintem ha az emberek kicsit jobban ismernék ezt a disztribuciót akkor kevesebb
bubuntu juzer lenne,mert nagyságrendekkel stabilabb az unstable redhat mint az unstable debian.
Akinek esetleg kell egy fedora 9 és pesten a nyugati környékén van dobjon privit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest