- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Én letöltöttem már jó sok modot ami nekem tetszik és ezidáig hibátlanul működnek.
Persze sokminden hiűnyzik még amit régebben használtam, de azért nem vagyok annyira elkeseredve.
Az tény hogy a munkás össze vissza kocsikázik,
Viszont ez a tereprendező sem az igazi mert nem veszi figyelembe a partokat. És nem tudok vele ferde domborzatot csinálni. Ha egy domboldalon használom akkor mögötte szakadék lessz.Viszont rengeteg föld hibás, vannak olyan földek ahol búza után vetettem kukoricát és a tábla több pontja foltos maradt, Vagy a burgonyaföld ami szintén több pályán használhatatlan.
Én most úgy csinálom hogy megveszem a földet, ültetek rajta mindent majd eladom, így tudom tesztelni hogy melyiken mit érdemes hibamentesen ültetni és aratni.
Viszont az állat tartás az tetszik. Mindegyikból van egy kis telep.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest