- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Én letöltöttem már jó sok modot ami nekem tetszik és ezidáig hibátlanul működnek.
Persze sokminden hiűnyzik még amit régebben használtam, de azért nem vagyok annyira elkeseredve.
Az tény hogy a munkás össze vissza kocsikázik,
Viszont ez a tereprendező sem az igazi mert nem veszi figyelembe a partokat. És nem tudok vele ferde domborzatot csinálni. Ha egy domboldalon használom akkor mögötte szakadék lessz.Viszont rengeteg föld hibás, vannak olyan földek ahol búza után vetettem kukoricát és a tábla több pontja foltos maradt, Vagy a burgonyaföld ami szintén több pályán használhatatlan.
Én most úgy csinálom hogy megveszem a földet, ültetek rajta mindent majd eladom, így tudom tesztelni hogy melyiken mit érdemes hibamentesen ültetni és aratni.
Viszont az állat tartás az tetszik. Mindegyikból van egy kis telep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Crimson Desert
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest