Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ez nem bug, a nagy Jenz ilyen kell legyen (ilyen volt a '17-ben is). Saját erőforrással rendelkezik, ráadásul nem is kicsivel..
JENZ BA 725 -
ObiGabi
aktív tag
-
baksatg
csendes tag
Ha már bug. Másnál is magától megy a vonat. Még nem kellett rakodnom, de érdekes lesz, ha elindul közben.
-
mrzed
senior tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Még jó, hogy rákérdeztem...
...már vagy tíz éve száműztem mindenféle optikai meghajtót az itthoni gépekből. Biztonsági tartalékként van egy USB-s a fiók mélyén hasonló esetekre. Viszont az kizárt, hogy azért itt lógjon, hogy minden indításnál nyektesse az FS. Én meg nagy naivan azt hittem, hogy csak telepítéshez kell, azt neten aktiválom. Annak meg semmi értelme, hogy virágbolti verziót csináljak belőle, hogy ne kelljen a lemez.Más:
Mi ez az újítás, hogy csak saját területen lehet fát vágni???? Ez még hagyján, de telekhatáron kivágtam egy fát, de nem a tervezett irányba dőlt, így még feldarabolni sem engedte, míg az egyben lévő hatalmas fát a területemre nem cibáltam egy homlokrakodós traktorral.
Az is egy érdekesség, esetleg bug, hogy a vontatott, rakodó nélküli faaprító nem indul be magától, ha fát rakok bele. Külön bele kell szállni és manuálisan beindítani, ha megpakoltam a szalagját. -
Zsolt1966
tag
Szia. Én most vettem előszőr életemben játékot, és nem is vacakoltam a bolttal. Megpróbáltam a Steam oldalról vásárolni, de nem bántam meg.
A gépen minimális a helyigény mivel mindent a Steam felhőben tárol.
Könnyü kezelni és nem kell a frisitésekkel vacakolni.29 font volt de eddig nem csalódtam a rendszerben.

-
Wildgreen
aktív tag
Én eddig lemezes verziókat használtam!! Cseréltem gépet és ebben nincs meghajtó! Át tértem a steam-es verzióra!! Én nem bántam meg! Igaz drágább kicsit de itthonról ki sem kell mozdulnod, pl egy új játéknál nem kell a futárt várnod vagy épp a boltokat járni! Plusz amit írtak az elöttem szólók is magától frissülnek a játékok nem rongálja a meghajtódat stb.. Persze ezt neked kell eldöntened melyik a szimpatikus!! Ha lemezeset veszel azt tudom ajánlani csinálj róla egy ISO filet és nem kell a lemezt pörgetni a meghajtóban!!
-
őstag
őstag
A steamnek van pár előnye.
- folyamatosan frissül automatikusan
- mindegy hány gépeden van fent, amelyikkel belépsz a steam fiókodba azzal tudod játszani (egyszerre persze csak egy) és aktiválni sem kell - a dobozos (17-nél legalábbis) csak korlátozott számú aktiválást engedélyezett
- nem kell optikai meghajtóA dobozosnak is van előnye:
- el lehet adni,
- kb. felébe kerül -
Zsolt1966
tag
Ha vegyesen van a földön akkor nem gond mert a bálázo felszedi

A lovacskám már 16 százalékos és 8630 font az értéke.
Előkerült a solar kollector és a szélenergia is.
A szolárkollektor jobban megéri!Gyülekeznek a modok között a lizard 17-es veriói átalakítva, a hivatalos 19-oldalon.
Kezd végre beindulni a játék

-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Érdemes a Day One Edition, DVD-s verziót megvenni 6K HUF-ért, vagy inkább a steam-es 35€ -ért?
Igazából fogalmam sincs, hogy van-e előnye/hátránya bármelyiknek is?! -
Zsolt1966
tag
Kuhn FBP 3135 nem fóliázza be a bálát.

-
Bomc
aktív tag
Kicsi meg a nagy állat ól között mi a különbség? A nagyba több állat fér?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi a választ!

-
Bomc
aktív tag
Meddig lehet lemenni minuszba? (penz) Mert nekem a 17-be volt -400 ezrem es meg mindig nem voltam csődbe ☺
-
FlagellaDei
újonc
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, másnál is előfordul-e, hogy ha van a traktor elején súly akkor az AI a forduláskor nem hajlandó vontatmánnyal tolatni? Csak előremenetben képes megfordulni. Ha erre nincs elég hely akkor kihagyja a föld végén amennyi hely kell neki. Ha leveszem a traktorról az orrsúlyt, akkor normálisan dolgozik.
-
Zsolt1966
tag
Azért jó hogy szakadó esőben is lehet ültetni

-
forras2
őstag
Nekem pont az a macera... ez az egerezős homlok rakodós cucc nekem nagyon nem megy, és hamar a kedvemet veszi

n0tr3adY81
Alapjáraton nagyon sok idő, amíg eljutok oda, hogy ténylegesen tudjak állatokat tartani, és találtam 1 olyan pályát, amin alapból van minden istállóból 1, így bele tudok kezdeni az állattartásba egyből
Ez az a mostani game alappályája van módosítva. -
chop
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az bug. 0%-os, de tokmindegy, ugyanugy mukodik, mintha 100-as lenne.
-
IntelKiller7
nagyúr
Kicsit túl van tolva az amortizóció a gépeken nem? Pl 2 órát használtam eddig a kultiválót de már 0%-os...

-
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Meg is érkezett!! 1.1.3
-
n0tr3adY81
aktív tag
Hamarosan jön az 1.13

-
Fel
addikt
válasz
Wildgreen
üzenetére
A Mac OS és a Steam verziók automatikusan frissülnek.
Jelenleg egy publikus patch van, az 1.1, amit a giants-től le is tölthet bárki.
A további patch-ek béta változatban léteznek csak, amelyeket a giant fórumról lehet leszedni: [link].
A Steam-en fel kell iratkozni a béta programra, és akkor ott is letölthető ez a patch (leírás a linkelt topikban). -
forras2
őstag
Próbálkozok állattartásból fenn tartani 1 gazdaságot...
Ha 1 földet bevetek fűvel, akkor azon tudnak dolgozni a munkások? Kaszálni, forgatni, rendsodrózni...
Disznó búzát eszik, ló zabot, birka füvet, tehén keveréket, a tyúk mit? -
Wildgreen
aktív tag
Lemezesre jönnek a patch-ek!! Steamre nem fognak?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Egyszer elég lefújni! Hozamot még úgy tudod növelni ha kétszer műtrágyázol! Ha olyan vetőgéped van ami műtrágyát is szór vetés közben akkor kikelés után már csak egyszer kell megszórnod vagy folyékony műtrágyával megpermetezned!! Lényeg hogy ennél is a kis ablak 100%-os műtrágyát mutasson!! Amúgy szívesen válaszolunk itt de ezekre az "apróbb" dolgokra játékon belül a menüben nagyon részletes kis súgó van!! Érdemes olvasgatni még ha nem kezdő az ember akkor is mert 19 is más mint a 17 vagy a 15 pl.

-
őstag
őstag
Más.
Keskeny kerékkel talajlazítóval meg-megkapart a traktor. Normál kerékkel folyamatosan halad.
Hogy ez szándékos-e azt nem tudom, de életszerű.
Talán a díszítésen kívül is kaptak szerepet a széles gumik és a keréksúlyok. Az jó lenne. -
FrezeR
senior tag
Farming Simulator 19 Update Patch V1.1.3 Beta
Fixed a rare blocker when creating a farm in multiplayer
Fixed block when entering vehicles after changing the inputs
Fixed sound with 7.1 headsets
Fixed saving mouse sensitivity
Fixed invert-y option for vehicle comeras
Fixed issues with Logitech force-feedback wheels (the centering force can now be configured in the Logitech Profiler (G25, G27) and the Logitech Gaming Software (G29, G920)
Fixed input conflicts when changing devices
There is no default mapping for unknown devices to avoid issues with constant menu and camera changes
Fixed some crashes with input devices
Fixed saving of sensitivity/deadzone of input devices
Added support for Logitech G29 and G920 gear shifter
Added support for Logitech G25
Added support for Thrustmaster T-GT and TS-XW
Fixed camera orientation with head tracking (e.g. Track IR)
Fixed cultivating and sowing contracts disappearing after accepting them -
Wildgreen
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A gyomírtást a növény növekedésének első fázisában kell csinálni!! Az adott földön kiszálsz a traktorból és a jobb alsó sarokban írja hogy mennyire gyomos!! Mikor 100% akkor lepermetezed gyomírtóval!! Arra figyelj hogy a traktoron vékony gumik legyenek mert ha nem munkással csináltatod akkor le fogja taposni a terményt!!
-
IntelKiller7
nagyúr
Nem tudom mennyire kombinált ilyen szinten a játék. De a gyomírtást szántás előtt vagy után csináljam meg?
-
őstag
őstag
-
őstag
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem kell. Mellé állsz a pótkocsival, "R" gomb és már tölti is bele.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Raklapvillás emelővel bele rakod pótkocsiba és már viheted is nekik!!

-
IntelKiller7
nagyúr
Ha veszek a boltban disznótápot azt, hogy tudom odaadni nekik?
-
őstag
őstag
Tényleg sok a bug, de simán játszható még így is. Beleraktam néhányszor tíz órát. Szerintem játékélményben történt előrelépés. Persze maradt feladat a moddereknek is bőven.
Pár észrevétel:
Három kontrollert használok egyszerre, nem hibátlan de működik.
Jobb lett a menü is. Van szabályozható/kikapcsolható auto mentés.A saját kialakítású farm jó újítás. A domborzat miatt párszor neki kell futni mire lesz belőle valami viszonylag sík egybefüggő terület. Van már rá mod amivel könnyeb kialakítani. Egyre több a letölthető objektum, jó egyedi farmot lehet kreálni.
Némelyik gépnek nagyon jó hangja van.
A jármű belsők is javultak. Van ronda is meg van ami jó lett. 1050 -es Vario éjjel kivilágítva pl. szép.
Jobb a gép fenntartási rendszer is, bár az fura, hogy mire elfogy egy tank üzemanyag addigra már karban kell tartani a gépet.Vannak gyomok.
Lovak.
Kutya csak úgy dísznek.Az AI megszenved a földekkel, ki-kihagy darabokat, elakad, feladja. Különösen a nagyobb gépekkel. Meg a ferde szélű táblákkal.
-
Bomc
aktív tag
Bugos szar az egész, nem is játszok vele

-
A New Holland CR 10.9-el komoly gondok vannak. Nekem a vágóasztal leér a földig és megakasztja a járművet. A kerekek (hernyótalp) egy helyben forog. Más kombájnnal nem vettem még észre problémát. De azt igen, hogy a segítők sokszor a felénél abbahagyják, mintha úgy érzékelnék, hogy végeztek. Szóval van még mit javítani.
-
Varoz
addikt
Nem igaz, hogy még mindig nem tudják azt megoldani, hogy bálázni is tudjon a munkás. Mi ennyire nehéz benne?

IntelKiller7Azért tud a munkás dolgozni vele, mert a beállításokban úgy van beállítva, hogy ne a tartályból töltsön, hanem vegye meg.

-
ObiGabi
aktív tag
Aki esetleg karácsonyi ajándékban gondolkodik, annak itt egy lehetőség: az egyik magazin év végi akciója keretében ajándékba kínálja az FS19-et. A gyerek is jól jár, meg apuka is

-
Fel
addikt
A pályatervezők eléggé elnagyoltan dolgoztak.. Némelyik szántóföldön furcsa egyenetlenségeket hagytak. Pl. Ravenport 17-es DNy-i széle és a föld melletti füves rész között jókora szintkülönbség van, és itt szépen fennakad gyakorlatilag bárni, amivel művelnél, betakarítanál. 22-es földben meg van egy jókora kráter...
-
őstag
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ehhez kapcsolódva, a Vaderstad Tempo L 16 12m-es ültető kicsit pattog a földeken és ki-kihagy területeket. Kár érte.
A jól bevált Horsch Maestro 12 SW hiba nélkül dolgozik. -
failed
tag
hali ,egy olyan kérdésem lenne, hogy vajon egy őskövület ATI 4870-en elmenne-e a játék? a 2017 vígan ment, viszont nem tudom, hogy a DX11 jó ha van, vagy anélkül el sem indul... mert ugye a 4870-es ati nem dx11-es
és ha megveszem mondjuk pc-re, és nem jó, akkor gondolom nem tudom játszani ps4-en... erről tudtok valamit? (csak mert van itthon ps4 is
) -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Ha teljesítesz egy küldetést, akkor azt a jobb felső sarokba kiírja zöld színnel, az összeggel együtt.
Ha bérelt eszközökkel oldottad meg, akkor idő kérdése és visszaveszi a gazda. De addig is tudod használni. Volt, hogy azonnal, máskor több óra után. Érdekes volt, miközben permeteztem, egyszer csak eltűnt alólam a traktor...
-
LazyB
csendes tag
Hali! Nekem lenne egy olyan problémám hogy játék közbe feldobja hogy vegyem meg a játékot az általa megadott linken, majd lerakja kicsibe a játékot és feljön a honlap ahol meg lehet online vásárolni. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak ez az 1 kombájn csinálja...