Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
válasz
LucentTwo
üzenetére
Három trágyázási időszak van, + szántás gyomirtás és mész.
Célszerü a három trágyázást megcsinálni.
Én nem csinálok talajlazítást, hanem egyből szántok így azzal nincs gond
És érdemes megnézni a Gazdaság fület is hogy melyik hónapban mit érdemes aratni. mert az is adhat némi extrát -
Zsolt1966
tag
ezzel nem tévedek. a két ruternek ugyanis nem ugyan az az ip címe.
egy hálózat, de akármennyi rutert is teszel a lakásban mindnek más lesz az íp címe. Informatikus vagyok tudom miről beszélek.
Nekem is van két router a lakásban és arrol streemelek
kicsit nehéz bekonfigurálni, de nem lehetetlen. -
Zsolt1966
tag
válasz
Lackotot
üzenetére
Szerintem ugyanaz az IP cím és látja a játék. egy ip címről nem lehet két gépről multiban játszani. Be kell tenni egy másik routert és annak az ip cimével lehet tolni. A másik gépet arra kell csatlakoztatni.
Vagy VPN vagy Virtuál IP. ezekre keress rá.
A legjobb a két router. -
Zsolt1966
tag
Na ezt is megoldottam. A variálható szórási értéket kellett csak átírni. és megnövelni.
Ezálltal működik
-
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Volna egy kérdésem.
Van itt ez a só szóró. [link] szeretném a só szórását gyorsabra átírni.
Már mindent kipróbáltam de nem találom a szórási sebességet.
Hauer TS215Köszi
-
Zsolt1966
tag
Elméletileg a Mapon van mész eladóhely. Vagy a Shopban lehet vásárolni tartályt,elhelyezhető tárgyak/lime station 5000 font ami ad el meszet.
Vagy vannak meszes zsákok is amit meg lehet venni. Tárgyak/Nagyzsákok menü alatt meszet tartalmazó nagy zsák 450 font.
Vagy letöltesz egy modot amivel tudsz meszet készíteni. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Volna itt egy kis munka.
[link] itt egy nagyon jó pig food mixer és forage mixer.
Aki ért a szerkesztéshez biztos meg tudja csinálni.
Ha a kiadó csövet és a vezérlést áttennénk a másik oldalra akkor pont beférne a trágyakiadó mellé a sertételep és a tehén telephez. Így sajnos másképpen kell elhelyezni.
Ez lenne. Én megnéztem hogy át tudom e rakni, de sajnos a vezérlés és a cső csatlakozója egybe van szerkesztve az épületel.
Ha volna egy válallkozó szellemü aki meg tudná csinálni.

-
Zsolt1966
tag
SlovakVillage Map
Most szembesültem azzal a hibával, Kezdés az elejéről, Gazdaságvezető felületen nincsennek épületek.
Eddig azt hittem ez a normális bár a földterületen látszanak a házak körvonalai.
Viszont az új gazda terület teljesen feltöltött.Csak azért vettem észre ezt a hibát mert épületeket tesztelek, és véletlenül beléptem új gazda üzemmódba.
Viszont az épületeket nem lehet sehol megvásárolni az első két verzióban.
Vagy csak én nem találtam.
A map az jó csak így hibás a szerkesztés -
Zsolt1966
tag
Na ezt is megoldottam. Le kellett frissíteni a seasont. De mindenki figyeljen oda a frissítés után eltünik a magyarosítás! Mentsétek le előtte!!!
Mire mindent megoldok egészen belejövök ennek a játéknak a szerkesztésébe, és a hibák javításába
-
Zsolt1966
tag
Most már nem tudom mi tévő legyek.
A tavasz 6-ik napján mindig elszáll a játék Már cseréltem seasont és bármelyiket teszem fel mindegyik ott szál el! -
Zsolt1966
tag
Szerencsésen sikerült mindent megoldani.
Most már csak a szöveget kell a házakon kicserélni és teljesen kész Magyarítva és működőképesen.
Most 3 hét karantén van Angliában is, így rá érek tanulni egy kicsit.
A Map szerkesztésre gyúrok. -
Zsolt1966
tag
Sikerült megoldani a hibát.
A mód hibátlanul működik a log fájlban nincs hiba.
De ami bosszant. hogy két napja kifagy a játék.
az első 15 perces automata mentés után kifagy a játék.Esetleg erre tudtok valami magyarázatot?
-
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Egyolyan kéréssel fordulok a programozókhoz:
Adott egy HOT factory csoport ahol több dolgot lehet előállítani.
egy dolog hiányzik belőle a mész előállítás.
amit tudni kell, ezek kétféle adalékot használnak és egy jön ki.
pl: búza árpa a feltöltés és ami kijön azok a magok.
vagy folyékony trágya és trágya leszz belőle műtrágya.
Nos nekem azzal van balyom hogy a mész factory már működne.
átirtam minden adatot, de csak az egyes helyre tölti a vizet a kettes helyre nem és így nem akar elindulni a gyártás.
a triggert próbáltam kitörölni, de akkor sem dolgozik
i3d, az xml, a moddesc átirva.
ha valaki tudna segíteni feltölteném mire haladtam.
Köszönöm. -
Zsolt1966
tag
válasz
Gyurkesz8210
üzenetére
Csinálj róla Image fájlt majd ird ki pendrájvra, onnan lehet telepíteni
-
Zsolt1966
tag
Staemes a játék, és mint korábban írtam aktiválva is van.
A Játék elindítása után a MODHUB kidob egy másik oldalra hogy vegyem meg.
A MODHUB oldalon a frissités megjelenik a vásárlás helyett.
Ma írtam az Instant Gaming ügyfélszolgálatnak de ők nem tudnak segíteni.
Azt válaszolták beszéljem meg a STEAM csapattal.
Szóval szívás.
kidobtam 13 fontot. és ugyan azt kaptam mint amit letöltöttem azt sem lehetett frissíteni.
Megpróbálom még a STEAm csapatot hátha jutok valamire
-
Zsolt1966
tag
Megvettem az Instant Gaming oldalról a DLC-t Aktiválva működik.
De , egy gondom van. az FS19 elindítva, belépek a modhub részbe, ott lehetne frissíteni, a frissités megjelenik a vásárlás helyett.viszont nem tudom frissíteni mert kidob a hivatalos oldalra hogy vegyem meg.
Ez így gáz. Mit tudtok erről?
-
Zsolt1966
tag
Szeretnék információt kérni
Valaki isemri ezt a weboldalt? [link]
Itt jelenleg nagyon olcsó a DLCSajnos amit nehezen begyüjtöttem nem lehet frissíteni. Kár érte.
Ki akarom selejtezni a sok letöltött alkalmazást, és beszerezni az eredetieket.
Elég volt a fagyásból, szenvedésből.Amit még kérdeznék, nekem Stamos játékom van, ha ezt megvásárlom akkor fogom tudni használni?
Nem szoktam játékot vásárolni. Ez az első amit megvettem. és nem szeretném elrontani! -
Zsolt1966
tag
Na aki keres az talál. Sikerült letölteni egy olyan DLC csomagot ami mindent tartalmaz.
John Deere Cotton DLC
Anderson Group Equipment Pack
Platinum Expansion Pack
Most teszteltem Hibátlanul működik. -
Zsolt1966
tag
Rengeteg Claas Jaguar gép van mindenhol. Csak azért nem veszem meg mert enyi fölösleges. A régi gépek teljesen tökéletesek.
Meg kell nézni mi van a listában és rákeresni. Majd az ingyenes verziót letölteni. -
Zsolt1966
tag
Le tudsz tölteni ugyanolyan gépet. Berakod a mods mappába, azt tudod módosítani, és utána azt vásárlod meg. Anno mikor kezdő voltam én is csináltam ilyet, de elvesztette a játék a valós értékét.
Ez benne a pláne hogy mindenért meg kell dolgozni, és nem csak megvenni és használni. -
Zsolt1966
tag
válasz
frem1790
üzenetére
Ültetni ültethetsz bármit bármi után. Szerintem eleinte az évszakokat ne használd.
Probálj meg egy alap mapot elkezdeni, és lépésről lépésre haladni.
A pénz úgy is kötött. Bár van megoldás az átírásra hogy a kezdők megtanulják a dolgokat.
Eleinte csak ültess vess arass. Mire minden terményel végzel addigr menni fog a dolog. később jöhetnek az állatok, majd ha már van pénzed akkor lehet a fával is foglalkozni.
A gépek szinte adják magukat. -
Zsolt1966
tag
Teszteltem a Slovak Village pályán is a ló tartást. Hát itt sem járok vele sikerrel.
3 Napja futtatom etetem itatom de napi 500 aztán 0% és megint 117 az ára. Sajna a lótartás itt is csak hobbi de pénzt nem lehet rajta keresni. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Egy szép mapot keresek. -
Zsolt1966
tag
Ez lenne az igaz ha így kezdődne a szimulátor. És a későbbiekben lehetne további építéseket javításokat is csinálni.
[link] -
Zsolt1966
tag
Egy kis érdekesség a jövőre nézve. FS21 [link]
-
Zsolt1966
tag
Egy hibát találtam a térképben!
A 16-os földet el akartam adni, de nem lehet mert összefügg vagy 4 földdel. -
Zsolt1966
tag
Hú ez a Loesshuegelland térkép hatalmas. Most vállaltam rajta munkát 2 óra egy füld megművelése. Az én földemet is ami kicsinek számít 1 óra alatt végzi el.
A course play új verziója nagyon szépen dolgozik a földeken. Szigetekkel és a terület lekövetésével nincs gondja.
Ami hibádzik ezen a mapon az hogy kevés az eladó hely.
A global Company viszont pótólja majd a sok kieső időt.
Rengeteg új épület és gyártás jött amivel jül lehet szórakozni mikor nem aratunk vagy vetünk.
Ezt az oldalt használom [link] nagyon jók a modok. -
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
A 8.1 nem működik egyűltalán még a béta sem. Én a 7-es és a 8-as verziót használom, de érdekessége hogy a tutorial videónak semmi köze a felülethez. A youtub videokon is van eltérés. pedig ugyan azt a verziót használnám. kattingatok lépésről lépésre kockárol kockára de a végeredmény nem ugyan az. [link] pl ez is.
Szóval nem értem. -
Zsolt1966
tag
Azért az jó hogy kiadták a John Deere Cotton DLC-t
De a easons miatt egy év alatt nem tudtam a gyapjúmat learatni, mert minden season mód azt irja hogy beültetve de nem növekszik semmit.
Ma feltettem a frissítést este tesztelem kiváncsi vagyok mit csesztek el megint. -
Zsolt1966
tag
Aki szeretne egy kis szint vinni a játékba az keresse fel ezt az oldalt.
[link]
A hivatalos oldalon a Global Campany verziókat le kell hozzá tölteni innen [link] , és utána ezek az épületek is üzemelnek.
Régen volt az Fs17-ben hasonló pálya nagyon tetszett hogy nem csak aratni vetni és állattartás van benne. így most is beépítem a városomba. a gyártási folyamat mindig izgalmas. és a sok kieső idő amikor nincs aratás vagy vetés ezzel is el lehet ám bőven tölteni az időt.
Remélem sokan fogjátok szeretni
-
Zsolt1966
tag
válasz
fekete.roka0
üzenetére
Innen tudod letölteni
[link] -
Zsolt1966
tag
Nekem aztán elég erős gépem van saját építésü a vga csak gtx 1050 4gb de a többi az ful extra. Na most ez a config mindent visz fúll beállítással pl Crysis 3, Wolfenstein: The New Order. Nos az fs19 is full beállítással megy és így sem érem el nappal az 50 FPS-t Mint korábban is irtam a monitorom 165Hz 1ms frissítéssel full hd 32'' tehát a játék élmény megvolna. Én csak a 17-el kezdtem egy tört verzióval, de megtetszett, és megvettem a 19-et. de ezzel több a probléma mint a 17-el. A térképeket válltogatom de mind hibás. Némely gyári traktor is és permetező, vagy műtrágyaszóró. Szóval összegezve. lenne mit frissíteni de őket csak a pénz érdekli. Pedig be lehetne tenni építkezést is pl. Anno volt egy jó pálya ahol mindent fel kellett építeni de előtte meg kellett venni. Sok termény és termék volt. nos ezek mind jót tennének a játéknak. Ha én űlnék ott tuti be lenne minden építve. Lehetne pl utakat is szerkeszteni a térképben. vagy egyébb házakat venni. nem kellene ennyi mod. Na erről ennyit szerintem jól kiveséztük. megyek aratni

-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Azért ne essünk tévadésbe. Én a játékot megvettem, de a gépek ugye alapból megjöttek. Azért hogy csak egytipusu gépeim legyenek nem fogok megint 20 eurót kiadni. Alapjáraton nem az uncsi gépeket kelene fejleszteni hanem volna sok egyébb tennivaló de azzal nem foglalkoznak. Mint pl a földek amik még mindig hibásak. 40-max 50 az FPS. 160Mhz-es monitorom van 1 Ms válaszidővel és éjszakai játékban 37 FPS a max.A season sem adja azt amit az ember várna tőle igaz szép. Ha már seasons akkor miért kell a fákat locsolni amikor esik az eső a természetben sem locsolunk olyankor. de bezzeg aratni vagy vetni nem lehet mert vizes a föld. Szóval azért volna mit fejleszteni. A gépek meg alaból jók. és 90%-ban használhatóak is
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
20 euro ezek meg vannak őrülve. várok egy két hónapot aztán le lehet tölteni.
https://ls-portal.eu/category/fs19/tractors-fs19/claas-tractors-fs19/
https://gamesmods.net/farming-simulator-2017/mods-packs-fs17/82566-mega-pack-2-class-v10.html
Ezek is hasonlóak és nem kell megvenni -
Zsolt1966
tag
Seasons!
El telt egy év. Megint ősz van és sajnos a tehenek szaporodása egyenlő a nullával.
Egy év alatt tremeltek 34.000 liter trágyát, de iszap nincs! Tejet egyetlen decilitert nem adtak.
A sertések nagyon gyorsan fejlődtek. kb 300 van már.
76.000 liter trágyát csináltak de iszap itt sincs.
A lovak sajnos egyik nap drága, 100% másik nap visszaesik az alap árára.
A birka most kezdett el szaporodni. eddig egy darab lett de gyapjút már adnak.
Csirke ól. itt is a szaporodás kiváló 10 csirkéből 58 lett tojás kb 700dbAz aratás nagyon gyengén van megoldva, egy évből egyszer lehet.
Most arra várok hogy eláljon az eső mert így nem lehet aratni.
Kukorica napraforgó egy év alatt nem érett be.Hát ennyi a tapasztalat.
Lehet hogy térképenként válltozik, és csak a gyári mapon működik rendesen.
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Angliában élek így a magyarországi évszak nem érint.
Faforgács gyártáshoz ez a kedvencem. Végre megtaláltam.
[link]
Már egész szépen kialakítottam a térképemet. Sok egyébb épület tó és eyzköz került rá.
Már egészen otthonosan érzem magam rajta.Nem csinált esetleg valaki egy GIANT editor tutorial oldalt?
Angol sok van a youtubon de még nem vagyok perfect így nem mindent értek.
Főleg a földek szerkesztése érdekelne. -
Zsolt1966
tag
Seasons
Eltelt egy év. Most vagyok a következő tavaszi szakaszban. Egyszer már volt olyan gondom hogy hiába szortam a meszet földön nem jelent meg. Azt hittem hogy bug gépet cseréltem, utána működött. Most megint tavasz van, és ugyan az a probléma. Frissen vásárolt föld, kell meszet szórni, műtrágyázni, és gyomirtózni. Akármelyiket kezdem el a kocsiból fogy de a területen nem látszik és a térképen sem változik.
Nektek volt már ilyen esemény?
Ez most a season hibája, vagy bizonyos időben nem lehet ezeket a műveleteket elvégezni?
Nem találtam erre utaló leírást. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok. Valahol láttam egy leírást de már nem találom.
Amit szeretnék az a bála vagy a nem szabványos fa kézzel való mozgatása.
Szervereken láttam hogy egy teljes fát elhúzott a kivágás után.
Ezeket a paramétereket hol lehet megváltoztatni?Köszönöm.
-
Zsolt1966
tag
Seasons!
Elérkeztem a tél 4-ik napjához és beindult az állat tenyésztés.
A sertés 40-ről 101 szaporodott
A csirke 10-ről 21 re
A tehén csak egyet haladt előre.
Viszont ami érdekes, a széna bála nem csinál semmit, de a szalma bála elkezdett átalakulni szilázsá. Kb 500 bálám van.
Ami hiányzik az a keréknyom a hóban. -
Zsolt1966
tag
Season tapasztalat. Eddig nincs vele probléma, de ami nem tetszik!
Az állatok etetése 100% a víz rendben és mégis tegnap kiírta hogy 8 állat meghalt. A kora még nem indokolta volna. ezt nem értem. A másik hogy se tej se tojást nem adnak.
Olvastam hogy ősszel és télen kevesebb de hogy semmi?
Most ősz van a 6-ik nap. a szilázs két hónapja nem érik be.
Níáron báláztam be őket, kb a 3-ik nyári napon de azóta is csak széna. 0% a HUB csekkolásával.
Nagyjából ennyi. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
A legutóbbi frissités után a K165 műtrágyaszóróból nem fogy a műtrágya, a mész viszont igen. Korábban írtam hogy milyen jó mert 30 méteres és nagyon lassan fogy belőle, erre most már egyáltalán nem fogy.
Egyébként kipróbáltam az egyel kissebbel az jól műkszik.
Valakinek hasonló tapasztalat? -
Zsolt1966
tag
Egy kis újítás
https://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en&title=fs2019&filter=org&org_id=65115&page=0#
Az árakhoz kiteszi a termék ikonokat és sok egyébb újítás is használható.
Season módban is működik. -
Zsolt1966
tag
Míg várakozom hogy tudjak valamit is csinálni addih is csináltam egy gyümölcsöst,
Sajna még mindig nem tudták megoldani hogy a terephez igazodjon a lerakott objektum. Olyan magas falakat csinál hogy nem győzöm kisímítani.
Most van a tavasz hetedik napja de semmi változás a játékban. Nincs fejlődés az állatoknál, füvön kívül nem tudok semmit csinálni, max fát vágok.
Ahogy korábban írtam egy évet várok kiváncsi vagyok a télre, de utána valószinü törlöm a seasont. -
Zsolt1966
tag
Még jó hogy a hétvégén megcsináltam a seasons magyarítását. erre ma frissitették

De semmi gond csak be kell másolni megint és újra működik a magyarított verzió.
Szerintem egy évet megvárok hogy mennyire lehet haladni vele, de úgylátom, ahogy előttem is írták hogy roppant unalmas. Az tény hogy több idő marad a trágyázásra, mész kirakásra, és az álatokkal foglalkozni, de azonkívül semmi akció. -
Zsolt1966
tag
A másik gondom. Ugyan feltettem a season módot szépen működik is, de amit észre vettem az a szaporodás. Most vagy ilyen lassú vagy egyáltalán nincs szaporodás.
A season előtt 50 malacom volt, és 3óra 30percenként volt szaporodás. a season után meg lett 47 malacom és azt írja hogy nincs szaporodás se tehénnél se csirkénél se malacnál. de még a táp sem fogy.Szerintem valami nem kóser, a season moddal.
-
Zsolt1966
tag
Na erröl beszéltem. A 11-es föld teteját levágtam odáig ameddig a szarvasmarha területe van. a 13-as földet összehoztam hogy ne legyen L alaku. a föl látszik rendesen. A művelés kicsit gond, mert ha eladom a 11-est akkor a 13-as kitöltött treületet nem engedi használni mert nem az enyém, és a térképen sem látszik hogy át van alakítva a föld.
Ezt szeretném megtanulni hogy hol kell még átírni, ha valaki ebben segítene.
Ez egy teljesen új mentés. -
Zsolt1966
tag
Nagyon szívesen mindenkinek.
Akkor visszatérnék a 692-es kérdésemre. esetleg valaki aki ebben jártas? nekem sajna nem akar össze jönni.
Gyakorlom a map szerkesztést, de nem sok időm van.
Megköszönném ha valaki megoldaná ezt a kérdést.
Egyébként ez a típusu műtrágya szóró nagyon jó.
[link]
18,900 műtrágyával gyakorlatilag 5 óriási földet meg tudok trágyázni és nem fogy ki. -
Zsolt1966
tag
Befejeztem a teljes fordítást. elméletileg 100%
[link]Amit tudtam teszteltem de 12 óra nem volt elég hozzá.
Használjátok.
-
Zsolt1966
tag
Season gyors fordítás. kb 90%-ban kész.
A lényeg már használható a súgó menüjéből hiányoznak infók.
De a napi események mind jól működik.
[link]
Letölteni innen lehet.
A season mappában található egy translation mappa, oda kell csak bemásolni ay xml fájlt. nem kell kicsomagolni, csak total commanderbe belemásolni és már kész is. -
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
A season mappában található egy translation mappa, azalatt vannak a fordítások. Én most lemásoltam az angol verziót és átneveztem magyarra, és azt elkezdtem fordítani. Egyenlőre csak a text szővegét írom át de működik. Pl text="Early Summer" /> text="Kora nyár" />
A text name szövegét nem bántom: <text name="seasons_periodNameFull_4"
Mert arra hivatkozik a mód
Csináltam egy teszt mapot és azon futtatom, hogy minden jó legyen. 120x sebességgel
Remélem hamar végzek vele akkor megosztom. -
Zsolt1966
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem tudom neked mi lehet a baj, én ha egésznap játszom sem kell szervizelni. Legutóbb 10 órát nyomtam le egyben és nem voltam se tankolni se szervizelni egyik jármüvemmel sem.
-
Zsolt1966
tag
Lenne még egy kérdésem.
Egy térképen összevágtam két földet ekével.
A Giant editorral átszerkesztettem a területet, de akár mikor belépek a játékba ugyan az a térkép fogad. A föld méretét szeretném átírni. A térkép NewWoodshire és a 11-es 13-as földet csináltaam meg.
A kérdés Aktív játékban lehet térképet szerkeszteni, vagy a szerkesztett mapot csak újrakezdve tudom használni.
Még nem vagyok profi szerkesztő így csak a Youtub videókból próbálom gyakorolni. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne z állatok vásárlása és eladással kapcsolatos.
Nos ha veszek egy sertést akkor az ugye 3.000 pénz de ha eladom akkor az csak 1.000 pénz.
Hol lehetne ezt átírni mert ennek így semmi értelme.
Ugyanis etetem itatom és csak egyharmad árat kapok érte, mi ebben a haszon?
De ez van a csirkénél és a Marháknál is. egyedül a ló termel hasznot.
De lehet hogy a tej, tojás, és a birka gyapjú kompenzálná ezt? Így gondolták a készítők?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Kellemes hétvégét. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Létezik már valmilyen talajmódosító eszköz?
Ground Modification - ra gondolok, ahol a talaj tipusát lehet megváltoztatni, mint régen a 17 ben, sáros homokos kavicsos, ilyesmire gondolok.
Köszönöm. -
Zsolt1966
tag
Letöltöttem ujra a CoursePlayt és most megint jól működik. Érdekes lehet hogy minden frissítés után csak rá kell másolni.

-
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
Letöltöttem ezt a mapot hivatalos verzió ''NewWoodshire''
De azt vettem észre hogy ezen a pályán nem működik a CoursePlay. Vagy a frissitést cseszték el vagy a CoursePlay frissítése nem jó.
A map tetszene.Tudtok esetleg erről a hibárol?
-
Zsolt1966
tag
Olyan jó hogy frissítés után lefagy a tereprendezés.

Egyre jobban el van cseszve ez a játék!!! -
Zsolt1966
tag
Idáig bármelyik mapot letöltöttem és elkezdtem vele játszani, gyakorlatilag a földek kivétel nélkül hibásak.
Már ott tartok hogy kár volt megvenni ezt a játékot, mert csak a kedvemet rontja el. A 17 után ezzel nem bírok sokat játszani.
A 17-el egész nap tudtam tolni a 19-et kb 2 óra után lekapcsolom, annyi a hiba hogy nem élvezem.
Ezért elkérni 30 fontot?
Na ezért nem vettem eddig soha játékot, inkább mindig vártam és letöltöttem. -
Zsolt1966
tag
Hát ez a hídépítés egy katasztrófa

-
Zsolt1966
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönjük.
Nem akarsz csinálni egy jó benzinkutat?
Nem olyan tartályosat, hanem olyan rendes tetős benzinkút formájut. -
Zsolt1966
tag
Most olyan érdekességre bukkantam, a bevetett krumpliföldet szépen learattam majd újból be akartam vetni, olyan gépem van amielőtt nem kell szántani, és nem lehetett vele újra ültetni.
Kukoricával viszont minden gond nélkül.
Esetleg beletették a vetésforgót? Idáig ilyet még nem tapasztaltam. -
Zsolt1966
tag
Oké értem.
Most reggel felhúztam mindent 200%-ra és így is elindult a játék, az igaz hogy már egy picit belaggolt, de lehet vele játszani, Amit beraktam képet azzal minden gond nélkül fut és a kártya sincs túlhúzva.
igaz nekem van mögötte gép is, bár látom más is jó gépeket használ.
Nekem ez a 150% kb az tökéletes és tiszta játékot tudok használni vele. -
Zsolt1966
tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Korábban GTX650-es kártyám volt és minden futott vele. Farcry és társai.
Most GTX1050Ti kártyám van és a maximális felbontással játszom.
A kép a gépemről vanLehetnek a srácnak memória gondjai is, mert az is szépen megfogja a gépet.
GigaByte X299 AORUS Ultra Gaming, Intel(R)Core(TM)I7-7740X CPU 4,5Ghz,
16GB (2x8GB) Corsair DDR4 Vengeance RGB PRO Black, PC4-24000 (3000)
M2 970Pro Evo 500Gb 32GB Intel Optane Memory
GigaByte Gtx 1050 Ti 5Gb, MSI 32inc 165Mhz 1ms. -
Zsolt1966
tag
Én letöltöttem már jó sok modot ami nekem tetszik és ezidáig hibátlanul működnek.
Persze sokminden hiűnyzik még amit régebben használtam, de azért nem vagyok annyira elkeseredve.
Az tény hogy a munkás össze vissza kocsikázik,
Viszont ez a tereprendező sem az igazi mert nem veszi figyelembe a partokat. És nem tudok vele ferde domborzatot csinálni. Ha egy domboldalon használom akkor mögötte szakadék lessz.Viszont rengeteg föld hibás, vannak olyan földek ahol búza után vetettem kukoricát és a tábla több pontja foltos maradt, Vagy a burgonyaföld ami szintén több pályán használhatatlan.
Én most úgy csinálom hogy megveszem a földet, ültetek rajta mindent majd eladom, így tudom tesztelni hogy melyiken mit érdemes hibamentesen ültetni és aratni.
Viszont az állat tartás az tetszik. Mindegyikból van egy kis telep.
-
Zsolt1966
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem van négy kezdésnek de azoknak is már 17.000 TTK kevés egyszerre. + 20.000 fű széna és szilázs.
Na de azért vagyunk hogy dolgozzunk.

-
Zsolt1966
tag
Letöltöttem de nekem Steamos játékom van és mindig azt írja hogy nincs magyar fs19 telepítve, bemásoltam több helyre is de nem sikerült, így várok a hivatalos frissítésre.
Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OS X version of Farming-Simulator 19. If you have a Steam or Mac OS X version your game will be updated automatically. This update contains all prior released updates.
Ezek szerint nem lehet telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest