Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vezse
tag
Tegnap raktam fel, de eddig nem volt vele gond, mondjuk nem is sokat használtam eddig. Ha jól olvastam, akkor november közepe környékére lehet "hivatalos" CP, de ez se biztos, mert ha igazak a hírek, akkor ezt a modot fejlesztő emberek is átmentek a Cattle & Crops-hoz. Majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre én várom az eredetit.

-
vezse
tag
válasz
üzenetére
Ahogy előttem írták bal Ctrl+I -vel lehet leborítani.
Ha több, mint 10%-ig van a siló, akkor lehet tömöríteni (minél nehezebb járművel mész végig rajta, vagy traktor elejére felrakod a simítót és azzal elegyengeted az mindegy, amíg a 100%-ot el nem éri. Ha ez kész, akkor kiszállsz a traktorból, vagy amiben voltál és gyalog odamész a silóhoz. Ekkor nyomsz egy "R" betűt és lefeded ezzel az egész kupacot. Ekkor elkezd erjedni szintén 100%-os szintig. Ekkor megint "R"-rel tudod kibontani a megerjedt, kész szilázst. Utána lehet gép elé tett kanállal felszedni, vagy ahogy én csináltam, futószalag rendszerrel kiüríteni és eladni.
-
vezse
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Például az állomásokon lehet terményt is tárolni. Én a cukorrépát vittem betakarításkor a legközelebbi állomáshoz, így nem kell a földről felszedni később, ha el akarom adni(megvárom, amíg jó árat tudnak érte adni
) csak aláállni egy pótkocsival és teleengedni. A vonatok azért vannak, hogy állomástól állomásig gyorsabban tudj nagyobb mennyiséget szállítani ahhoz az átadóponthoz, amelyik a legközelebb van ott pótkocsira teszed és viheted leadni. Tudsz egyik vonatról a másikra is "átpakolni" ezért van belőle kettő. 
-
vezse
tag
Sziasztok! Először is köszönöm mindenkinek a sok hasznos információt, híreket a megjelenés előttről így szinte naprakészen várhattuk a mostani megjelenést.
Jómagam már a FS13 óta játszom a játékkal. 
Az összefoglalót olvasva lenne egy tippem ehhez nekem is:
"Ha lemezes verziót vásároltál, de nem akarod, hogy a lemez mindig pörögjön, akkor érdemes letiltani az optikai meghajtót, így:
Vezérlőpult > Hardver és hang > Eszközkezelő, jobb klikk az optikai meghajtóra > Tiltás."Én először telepítem a játékot lemezről, majd aktiválom. Ezután csinálok róla egy képfájlt (mondjuk PowerISO-val), ezt elmentem a játék mappájába(egyébként mindegy hová) és betallózom a PowerISO-ba az egyik meghajtóhoz. Innentől megy a játék lemez nélkül is.

További jó játékot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) csak aláállni egy pótkocsival és teleengedni. A vonatok azért vannak, hogy állomástól állomásig gyorsabban tudj nagyobb mennyiséget szállítani ahhoz az átadóponthoz, amelyik a legközelebb van ott pótkocsira teszed és viheted leadni. Tudsz egyik vonatról a másikra is "átpakolni" ezért van belőle kettő.