Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Igen tudom hogy nem kell telerakni, csak mivel a földeket folyamatosan művelem, jön be belőle cucc. Igen a szójabab hozza a legtöbbet, viszont egy idő után ha nagyon sokat adsz el, akkor szerintem az ára csökkenni fog. Van még 1-2 ami jól hoz, de vannak olyanok is amik siralmasak, nem éri meg vele foglalkozni.
Nappal én is 5x-ösön játszok, éjszakát meg én is átpörgetem, utálok sötétbe dolgozni. A növény érést én gyorsra raktam, így aránylag hamar kikel minden.
Takarmányt te úgy keversz be előre hogy benne van egy adag, aztán valahova kinyomatod, majd mikor adni kell nekik akkor rakodó+kanál párossal dobsz be a vályúba?Most látom át én is hogy minden egyes dolgot mire megtermelek, ráadásul sokat hogy legyen bőven, hihetetlen mennyiségű időm elmegy vele. Tegnap este is 6 fele elkezdtem játszani, aztán kis túlzással éjfél lett pillanatok alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Eladó egy Pixel 7a
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest