Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fRooStzzZ

senior tag

Na.. Par ora jatek utan van a jatekrol 1-2 velemenyem mar.
    Ami nem tetszik, hogy ugyan ugy lehet szabadon kolbaszolni a foldeken buntetlenul. Nincs letaposva a novenyzet. Jo lenne, ha valamilyen kart tudna okozni benne alapon, es nem buhera aran jonne ez elo.
    Akkor a fogyasztas a jarmuvekben nem nagyon megy.. Mar vagy 15* bevetettem az alap 3 foldet, amit kezdesnel kapok, de meg minden jarmuben 100% az uzemanyagszint. Ugyan csak ez van a vetomagnal is. Hiaba vetek, nem fogy a vetogepbol a mag, illetve a mutragyazobol a mutragya.
    A masik, igaz lehet csak nalam van a gond.. Villog kicsit / neha a kep. Most vagy driver, vagy valami mas lehet. HD7870-el kuldom fHD/full-on. GPU 30-40% terheles alatt. Szepen folyamatosan megy, de neha olyan, mint amikor az ember szenne huzza a kartyat, es vagy szemetel, vagy kicsit villog. Mintha alatta valami ablak elo szeretne ugrani, de megsem.

Most, hogy esett a ho (videon is latszik) lemosta a gepeket. :) Igy feleslegesen nem kell kolteni magasnyomasura. :)
    A masik, ami meg idegesit, hogy a platon keresztul ugyan ugy atlatszodik a noveny.
    Tehat ha potossal bemegyek a szantasba, a repce, buza a platoban is latszodik.
    Ami meg tetszik, hogy a platon ugy van a cucc, ahogy abba bele lett toltve.. Nem elterulve, hanem ahova epp tobb jutott arra van a pup.

A vilagitas felkapcsolasnal ugyan ugy megakad a jatek mint az elozo reszben.

Allataim nincsenek, fuvet meg nem vagtam, balat / raklapot meg nem szallitottam, de hamarosan az az ido is eljon.
    tehat ezekrol meg nem tudok nyilatkozni.
    Az iranyitas mint ha jobb lenne, a vontatora felcsatlakozasnal nem dobalja a gepet / felcsatolhato eszkozoket.

Amit meg hianyolok, az a tobb sebesseg fokozat, Ugye a munkaban levo gepek sebessegeit nem lehet valtoztatni, illetve amit epp en hajtok, 1 sebesseg van. Azt lehet lassitani, gyorsitani. Nincs 1,2,3 kulon allithato fokozat.

szerk:
    illetve meg miota jatszok, feladaokat nem kapok, hiaba van beallitva 5 percenkent, hogy adjon.
    1-1x volt mar, hogy jott az uti, hogy itt meg ott dragabban veszik at az arut.
    De feladatok nincsenek. :(

Új hozzászólás Aktív témák