Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- Mini-ITX
- Mini PC
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen széket vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Miért nem tudom eladni a képen látható rönköket? 4 méteresre vágtam őket. Rövidek?
Még a témához tartozik, hogy a '13-ban volt olyan mod, ami egy kamion utánfutó volt, és a rápakolt áruk szépen a "helyükre ugrottak". Fa rönkökhöz nincs ilyen? Látszik milyen szépen sikerült elrendezni

Kiidegel ez a szar, biogázazni még nem tudok, állatot tenyészteni sem, a nagy küldik meg adnak 5000 pénzt 90 tonna leszállítás után? Ez egy vicc
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Van értelme mindkettőnek a játékban is.
Az Xdisc-el lábon álló füvet búzát, árpát, repcét tudsz szecskázni. Mondjuk én ezeket ritkán szoktam, mert a kukorica haladósabbnak tűnik.
Az Easyflow a levágott füvet és a szalmát szecskázza.
Ha sok búzát vagy árpát termesztesz, akkor viszonylag hamar feleslegesen sok szalmád lesz. Még ha sok állatot tartasz akkor sem kell annyi. Bálázni sem érdemes túl sokat. 120 bálával a képen már rendesen szaggat a játék, nem érdemes bespájzolni belőle. Felmerül a kérdés mi legyen a sok szalmával? Persze ki lehet kapcsolni a kombájnon a rendezett szórást, de akkor nem hasznosul a szalma. Vagy egyszerűen eladod magát a szalmát. Másik lehetőség, hogy össze kell szecskázni. És itt jön a képbe az Easyflow. -
XmoD
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
Vegyuk alapul a valos eletet. Es mivel a jatek probal szimulalni egy gazdasagot, igy tobb eszkoz is van.
Az X Disc egy direkt vago eszkoz, amivel labonallo takarmanyt illetve biomasszanak szant novenyt lehet "zolden" vagni. A takarmanynak szantbol keszul a szilazs"(A szilázs kukoricából, gabonafélékből, hüvelyesekből, keverék-zöldtakarmányokból aprítás után erjesztéssel készül, a teljes növényt tartalmazza (szem,szár, levelek) )".
Illetve van az Easyflow amivel peldaul rendre sodrott szenat tudodf felszedni , ebbol lesz a szenazs
"szenázs alapnövényeit két menetben takarítjuk be. Az első menetben rendre vágjuk, majd 12-15 órán át a fűféléket 35-40%-os, a lucernát 40-50%-os víztartalomig fonnyasztjuk, így szénhidrát-tartalmuk viszonylagosan növekszik, ezért adalékanyagok nélkül is erjeszthetők. A rendeket többször megforgatjuk, hogy a karotintartalom nagyon ne csökkenjen le, majd következik a szecskázás, beszállítás, tömörítés és a siló lezárása. A szilázs és a szenázs között alapvetően az a különbség, hogy a szilázst kb. 60% nedvességtartalmú, a szenázst pedig 35-40% nedvességtartalmú alapanyagokból készítjük."
-
olivera88
veterán
Na álljon a meg a menet.
Van az X Disc fűvágó annak a dolga fűvágás, az Easyflow nak meg az h összeszedje simán az összevágott füvet. Minek akkor kettő?
Felesleg akkor az Easyflow ha ugyanaz mint az X Disc. Mi értelme van össze szecskázni a rendbe sodort füvet mikor X Discel megoldható 1 menetben
-
drunkyboy
aktív tag
Siló felszedésre én még várom a Ropa Euro Maus-t. A '13-ban bevált, az ürítés viszont jó ötlet a szállítószalaggal.
-
Kiblerses
újonc
Köszönöm szépen.Beállitottam az FPS számlálót és mindig 60FPS-n van,néha ugrik le 56ra egy pillanatra.
Nekem nincs bent egy mód sem.Élsimitást mire érdemes állítani?Vagy hadjam ahogy van kettesen?
Még egy olyan problémám van ,hogy nekem a sugó panel játék közben nagyon kicsi ,meg az üzemanyag és km/h számláló is. -
PitLee
őstag

Jó a hangulata ennek a képnek, a sárga fehér virágos rétektől kezd csömöröm lenni

-
PitLee
őstag
válasz
luise178
üzenetére
Semmi extra, annak idején gondoltam a faforgácsot majd futószalaggal pakolom a pótra, de a Jenz nem egy leány állom.
( Először akadt a darálás, de jó volt a fa behúzása, mosta patch után jó darálás,de a fát valamikor úgy kell lenyomni a torkán)
Majd kipróbáltam a Biogáz üzletet ültettem kukoricát silónak, de pont mázlira silózás közben jött az üzi az x1,8 árról így rohantam a kombájnért és learattam a maradékot. A pénzből vettem még földeket elültettem kukoricával, majd levágtam silónak behordtam a tározóba, kettő meg is telt.Mikor megérett elkezdtem Libherr-el pakolni és nem értettem miért mondják, hogy sokat kell rohangálni hisz a Biogázerőmű adagolójába csak 20000 egység fér az Liebherr-nek csak 3 kanál az nem sok meló és csordogált a pénz közben melóztam a földeken néha dobtam az adagolóba.
Majd eszembe jutott a futószalag elszaladtam érte trakival és próbálgattam, ekkor jöttem rá hogy ha pót fenekéhez közelítem akkor felcsukódik az oldala és lehet rá üríteni nosza vettem még egyet.
Egyiket ledobtam az adagolóhoz a másikat, homlokrakodós trakira tettem mivel a siló fogyásával haladni kell előre.A kamion pótot megraktam egy picit mindig löktem vele a trakin amelyik a futószalagot tartja így nem kellet kibe ugrálni.
Az adagolós szalagra rátolattam és Q megy siló boldogság, de mi van ha felgyorsítom az időt hát másodpercek alatt kiürült az adagoló nyomtam egy Q és ürült a pót, de először azt hittem a földre folyik, mert olyan sebességgel nyelte a silót, de nem.
Imigyen szereztem egy kis pénzt mondom bele vágok a Boci bizniszbe is éppen füvet vettem(miért nem maradtak a lucernánál nem tudom) amikor jön az üzi vennének silót, uzsgyi belehordtam kb 1és egy 30% siló tároló tartalmát és lett 5,5 misi.Angol neve Conveyor belt a futószalagnak
A mod amit használtam meg ez " Multi Fruit Conveyor Belt Pack V 1.1" nem valami pofás most nézegettek valami kinézetre hitelesebbet.
Pl lehetne kétféle egyik tölcséres alsó résszel a másik a felszedőssel kár hogy nem értek a módok gyártásához.

-
PitLee
őstag
Múltkor bele csaptam a Biogáz biznicbe, 2 silótárolót megtöltöttem, és két futószalag és a 7-8 gombok segítségével töltögettem ha kelett a zsé, a mai nap aratásközben jön az üzenet, hogy jaj de nagyon vennének silót.
Felnéztem a jobb sarokba van 100ezerem, a pénz nem jönne rosszul akkor usgyi.
5.5 misit hordtam bele...rögtön vettem karácsonyra két szélkereket.
-
őstag
őstag
válasz
Kiblerses
üzenetére
A szaggatás normál. Ha meg van a 60 fps akkor is előfordul mikrolag. A túl részletes modok, térképek hajlamosak beszaggatni. Persze ha gyenge a hardver az is okoz ilyet. Nézd meg mennyi fps -ed van játék közben. Ha nagyon alacsony akkor vegyél vissza a grafikai beállításokból. Az élsimítás beállítása nem túl bonyolult, de igazából én nem vettem észre, hogy hatással lenne a teljesítményre. Nvidia vezérlőpulton be tudsz állítani mindent, minden opció mellé részletes súgó van, ha fölé tartod az egérmutatót. Szánj rá egy kis időt és hangold be.
Válogasd meg a modokat, amivel szaggat azt dobd ki. Ne legyen egyszerre 100 bálád, juhod, stb ezek mind okozhatnak ilyet.A .../ Dokumentumok / My Games / Farming Simulator2015 mappában keresd a game.xml -t.
ezen belül a engedélyezd a fejlesztői konzolt, írd át true -ra, mentsd el
<development>
<controls>true</controls>Utána F2 -vel tudod bekapcsolni az FPS számlálót játék közben.
Az, hogy a proci mennyire használja a kártyát az elég félreérthető fogalmazás.
A hardver kihasználtságot játék közben MSI afterburner-rel tudod monitorozni. Settings alatt a monitoring fülön be lehet állítani mit jelenítsen meg játék közben. kb. 25 különböző érték közül választhatsz. -
FrezeR
senior tag
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

-
olivera88
veterán
Boldog karácsonyt kívánok minden virtuális gazdának.

-
Kiblerses
újonc
Tpeti helyett kérdeztem,köszönöm a választ.Nekem müködik a játék(kopp,kopp).Annyi baj van nekem vele,hogy néha szaggatt egy kicsit,most cseréltem le a Geforce 9600gt kártyámat egy Geforce GTX 650 4gb-re.
Mi lehet a baj?Olvastam egyszer valaki írta az élsimitás és egyéb beállitást 500hsz-t olvastam vissza ,de nem találtam valaki írja már le ezt a normál beállítás,hogy élsimitás mire kell meg stb...
Írtátok azt is,hogy meglehet nézni,hogy mennyire használja ki a proci a kártyát,ezt hol tudom megnézni? -
tpeti1989
újonc
sziasztok az lenne a kérdésem hogy laptopra fel lehet e rakni a játékot mert én feltetem és inditáskor kéri a termék aktiválását de minden esetbe azt írja ki hogy " sirkertelen nincs profil hozzáférés" pedig a cd eredeti tegnap hozta a futár. segitségeteket előre is köszönöm.
-
Kiblerses
újonc
Nincs profil hozzáférés,ez míért van?Eredeti a játék.Mi a teendő,hogy elinduljon a játék?
(Eredeti) -
Wildgreen
aktív tag
http://www.modhub.us/farming-simulator-2015-mods/claas-lexion-780-pack-v1/
Végre egy Claas Lexion!!
-
olivera88
veterán
Próbáltam tegnap a szántást a Case Quadtrac 620 + Vogel Noot eke kombóval. ezzel tökéletesen lehet szántani, ahogy beállítottam a traktort az úgy végig ment, nem tért ki semennyire se.
-
PitLee
őstag
Nem valami mod-al akad össze az v1.2-es frissítés?
Bár még nem raktam újra, de általában a játék törlésénél (uninstall) a Document könyvtárban lévő FS15 mentéseit tartalmazó mappa nem törlődik.
A későbbi újratelepítés utáni folytatás hivatott elősegíteni, de mivel a mod-ok is ott vannak így akárhányszor újra telepíted, frissíted nem segít.
Nevezd át a mods mappát, így annak tartalma nélkül fog indulni vagy nem indulni. -
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Nincs mit

-
kerepcsabi
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igazán köszönöm a segítségedet!

-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
: ( törölve nem jelentek meg a képek
-
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
A térképen vannak táblával jelölt helyek. Ezek azok.
-
kerepcsabi
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi a segítséget. Máris megnézem!
Ha még értetlenkedhetek egy kicsit, akkor hogyan értelmezzem azt, hogy még egy-két táblával jelölt helyre menjek. Pontosan hova? -
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Menj a városba, meg még egy-két táblával jelölt helyre, ott fogod találni a küldetéseket
-
kerepcsabi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
FS15-ben nem jönnek a küldetések. Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm! -
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nalam ez valt be. [link] Konnyen rakhato homlokrakodoval es teleszkopossal is.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Rönk szállítására ki mit tudna ajánlani? A gyári rácsos pótok szart se érnek, elég bonyolult felpakolni rá a fát, kihullik, stb. Próbáltam sima Fliegl pótba beletenni, de nem engedi.
Ki mit tudna jánlani?
Köszi előre is
-
Gegmen
csendes tag
Nekem elindult, de 2 mentéssel korábbi. Tehát egy jó 2 órányi játékom veszett. És elégé szaggatva indult, de aztán magához tért.
Tehát vigyázat az új Pachel. -
Gegmen
csendes tag
Nem tudom miért de nekem napok óta csak gyűlik. Már 25000l van.

-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Az miért van hogy felraktam a gyári oldalról az új pach-et és nem tudok utána játszani. Se multi se karrier. Azt írja ki hogy giants engine 6.0.2 működése leállt (a program helyes működése hiba miatt megszakadt A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talál a problémára. Ennyi !!!
-
Gegmen
csendes tag
2015-nél mi történik, a tejel, ki tudja? A 13-asnál jöttek és vitték. De a 15-ösben csak gyűlik és semmi.
-
XmoD
senior tag
Mindenkepp megfogom. Az egyik fo eleme Zero Delay USB Encoder lesz a masik pedig Sanwa joy. 12 gombnak eleg kell lennie az FS-hez + ami meg a kormanyon talalhato
Ulesnek egy "kiselejtezett" granit mtz ules vagy egy fendt lesz. Ezt meg nem tudom pontosan. Amelyiket szebben at lehet huzni. -
őstag
őstag
KRONE BIGX 1100 WITH 100K V 1.2

Érdekes mod, eddig nem láttam ilyet. Beépített tartállyal rendelkezik abba gyűjt mint egy kombájn.
A realitás az más kérdés, a kapacitás is eltúlzott (100k liter), de a funkcionalitás az vitathatatlan.
Mivel nem kell hozzá pótot kötni, így lehet rá munkaerőt felvenni, simán szecskázza a füvet is egyedül. -
őstag
őstag
Aki lemaradt az ajándékról annak itt elérhető az Amazone Pantera, 41m munkaszélesség, 4500l kapacitás, 12km/h munkasebesség, 52km/h végsebesség.
Jól néz ki, de bérelt munkással nem tud dolgozni. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Ez a bárhova leborítós mod akár még jó is lehet. Link
-
olivera88
veterán
Kaptam egy karácsonyi ajándékot a Giants softwaretól.
Egy Amazone Pantera 4502 önjáró permetezőt. És boldog új évet kívántak.
-
apach
senior tag
-
tutikas
tag
Sziasztok!
Ma megvettem a fs15 nem tudom ki hogy van vele de ennél nagyobb durranást vártam vannak bent jó dolgok pl a bálák kezelhetősége sokkal sokkal jobb
tetszik az is ,hogy amikor lejtőn megy a gép elveszem a gázt nem áll meg hanem gurul tovább de nekem a feliratok az üza,a magtartály kijelzés nagyon nem jön be igen aprók a számok alig látom szerintem ezt hagyhatták volna, vagy esetleg erre van már valami mod mert eddig még nem találtam -
őstag
őstag
válasz
gnagydani
üzenetére
Ez elképzelhető, nyilván az általad próbált eszközök nem ismerik ezeket a termékfajtákat. Vagy keresni kell olyan kanalat a rakodóhoz ami kezeli őket (nem tudom van-e már ilyen, 2013 -hoz volt), vagy az önjáró takarmánykeverőt kell használni, az felszedi tárolóból is a füvet és a szalmát.
a leírás szerint ez a szállítószalag kezeli, én még csak faforgáccsal próbáltam
-
gnagydani
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Találkoztatok már olyan problémával, hogy a tárolóból nem tudjátok kiszedni semmivel a betöltött árút (pl: füvet, szalmát, takarmányt)? Nekem se homlokrakodóval, se szállítószalaggal nem sikerül. Elég idegesítő, mert jó sok anyagot begyűjtöttem és most nem tudom kiszedni. Köszi!
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Terrain foliage paint mode-ban telepíthető fű és bokor modokat keresnék. Sajnos google nem a barátom
-
olivera88
veterán
Új modok jelentek meg a Giants tól.
Egy Vaderstad csomag amiben egy Topdown kulti és egy Rapid vetőgép van, az előbbit hiányoltam a játékból, erre most megjött
bár lehetne nagyobb is és egy Marshall pótkocsi csomag.luise178 Nekem se nagyon tetszik, de már megszoktam. Emeld ki a Liebherr rakodó kanalát, úgy jobb, jó hosszú idő után jöttem rá h még feljebb lehet emelni.

-
luise178
tag
nem tudom volt-e már szó róla, de terület összeszántásnál nem kell mind a 2 területet felszántani, elég csak a 2 közötti részt. füvet, utat, stb.
viszont aki kitalálta, hogy a biogáz üzemnél a "nagy betonvályú" ürítőhely helyett ez a két kis sz*r legyen, annak üzenem, hogy menjen haza, és csináljon magának kistestvért!!!

szarakodni kell a liebher-rel, mire beletalálsz, ha túl gyorsan öntöd, mellé folyik... kiőli az élményt a dologból.
de legalább jól fizet!
-
XmoD
senior tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Amikor éjfélt üt az óra, eltűnik a tej, megkapom érte a pénzt, oszt jó estét. De hol marad a tejes? Valaki találkozott már vele?
-
möcike
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő.
Van egyes helyeken pl. hajótársaság, ahol megnövekedett a kereslet egyes termékek iránt.
Ha leadom az adott terméket semmivel nem kapok több zsetont mint egyébként.
Tudnátok segíteni hogy működik ez?
A teherpályaudvaron rájöttem ha elküldöm a vonatot akkor kapok plusz pénzt.
Köszi
-
apach
senior tag
hali
ennyire nem írtatok mostanában? vagy valahova elveszett amiket írtatok.

-
Vityaa
tag
Köszi. -
őstag
őstag
gyárilag benne van a tempomatban
vagy a drive control -ban van két ilyen funkció is -
Vityaa
tag
Eslimiterrel találkozott más valaki? Ha tudnátok küldeni egy linket, azt megköszönném.
-
-
olivera88
veterán
Új hírek játékkal kapcsolatban.
"MAD CATZ teams up with GIANTS Software to create dedicated SAITEK-branded FARMING SIMULATOR hardware."
[link] -
zarew
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hát ezt már régóta vártam!!
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már jó Fendt 936 vagy 939-es moddal?
Ha igen egy linket kérhetnék? -
Newyorker
addikt
TLS modding mapjáról még semmi hír skacok? Fbookon nem látok semmit róla

-
Fel
addikt
válasz
istike35
üzenetére
Nincs összefüggésben, hogy van-e a silódban kukorica, és hogy tudsz-e venni vetőmagot a vetőgépbe.
Már csak azért sem mert egyféle vetőmaggal nem tudsz feltölteni gépet (na jó, kivétel a burgonyavető...) Ha megvan a megfelelő vetőgép, akkor azt feltöltéskor mindenféle vetőmaggal felöltöd, amit az vetni tud. Vetéskor pedig az 'O'-val kiválasztod a megfelelő vetőmagot és kész.
Ha továbbra sem megy, akkor kérünk egy screenshot-ot. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Üdv!
Emlékeim szerint nálam nem libikókázott a javítás előtt a pótkocsi. Mind 1. Így legalább elmondható, hogy automata boltozódásgátlós a pót

Más:
A 13-mas verzióhoz készült egy hirabletools nevű mod. 15-höz még nincs, de ha valaki találkozna vele a jövőben, kérem linkelje be!Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van az X Disc fűvágó annak a dolga fűvágás, az Easyflow nak meg az h összeszedje simán az összevágott füvet. Minek akkor kettő?
Ez tuti hiba.

Tehát vigyázat az új Pachel.