Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Kiidegel ez a Bantikow. Nem is értem miért ilyen népszerű itt a topikban.
Hosszas kocsikázás után sem találtam meg hol lehetne magot és műtrágyát vételezni.
Valami homályos utalás van a pdf -ben,hogy előbb oda kéne szállítani, de, hogy honnan és mivel.
A pdf -ben van kép egy extra vetőmag triggerről is. Azt se sikerült megtalálni. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Vagy egy Mercury 600W táp alá betenni egy GTX 750-t, vagy nagyobbat. Bekapcsol, füst, nyekk.

Ezért is írtam, hogy nem minden a vga...Én is most tervezem leváltani az 1 éves 7850-em 760-ra (mindenesetre vicc, hogy az újonnani áruk szinte forintra megegyezik).Kérdés : esetleg valaki Giants Editor-ban elhelyezhető faaprítót (akár '13-ból) nem tud véletlenül? Mert objectek között se Modhub, se Modhoster, se sehol
Vagy esetleg szétszedni egy faaprító modellt úgy, hogy a használható funkciója megmaradjon? -
speedernet
aktív tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
most utána néztem gyorsan, tesztek..... ez tényleg elég jó árban van, aláírom!
de ez már az a szint amire nincs szükség szerintem. 270x em van de eddig még nem keltet különösebben kompromisszumokat kötnöm játékban és azért fele áron van!
de az alap állításra h nvidia ár érték hátrányban van ez a kártya pont rácáfol, véletlenek még vannak
-
apach
senior tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Nah. akkor hozok gyorsba egy más forma példát. Lásd ETS"-t. Feltelepíted a játékot, sőőt, eredetit kapsz, de. Van egy idő limit beépítve olyankor, hogy egy ideig megy a game fullon normálisan stb, de, egy idő után leáll és kéri a kulcsot. Mármost, lsnél se ártana egy ilyet bevezetniük, hogy letölthető lenne az oldalukról, aztán egy ideig játszhatnál full rendesen mint ha megvetted volna stb. Tudom tudom. Ls13 nál volt Demo, ez ahhoz hasonló vagy épp egyezik a 2. Nem érdekel. Lényeg, hogy lehetne egy ilyen, vagy újra ilyen lsnél. Sokkal többet érne.
No. Gépem 2.91 dual i3-s proci, 6 g 1333mhz rammal, terra sata 3 vinnyogó, N210 Gigabyte vga. 1440*768 max felbontású Monival. Szépen fut alapon, de, feltolom most maxra a vga-t hogy meddig és hogyan bírja.
Még ennyi a warezhez. Azzal NINCS problémám, ha valaki kipróbál benne mindent, de, hibák miatt NE kezdjen el nyivákolni, mert nyilvánvaló az oka a tört gameknél. Azzal van nagy bajom, és az durrantja el az agyam, ha több mint 1 hónapot törttel játszik valaki.Miért kap el ilyenkor az ideg?? Egyszerű a válasz!
Azért, mert ha tetszik, akkor vegye meg, pláne ha NEM drága a game! Emellett, ha megvesszük, adott a lehetőség a fejlesztőknek, hogy akár patchban, de akár a következő game verz kiadásánál többet tudnak kihozni a pénzből. Mert hát, lássuk be. Minél több a bevételük, annál több áll rendelkezésükre a minél jobb minőségű játék kifejlesztésére. Mi nem tudhatjuk azt, hogy egy game motor ha mástól megveszik, mennyibe kerülhet pl akár. Ezért, ha minél többen megveszik, annál több az esély a lehető legjobb minőségre a max következő kiadásnál. No ezt lehet megkutyultam, de remélem érthető amit mondani akarok ezzel.
Most elmondom, hogy ls11 tört volt nekem, kb 1 hónapig. Igen ám, de utána megvettem, és nem hogy 1-t, hanem 3, azaz HÁROM EREDETIT vettem belőle. LS13 ból csak 1-t vettem, mert szerintem drága volt. Olcsóbb a 15, ezért nem hiszem, hogy némi diák munkával, vagy épp 2-3 óra plusz melóval a cégnél ne lehetne az árát kihozni valakinek!
Igazam van, vagy igazam van??
-
zsiz
őstag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Ami nem tetszik, hogy ugyan ugy lehet szabadon kolbaszolni a foldeken buntetlenul. Nincs letaposva a novenyzet.
Ez nekem is hiányzik belőle, mikor láttam hogy van keréknyom bizakodtam hogy hátha le is lehet taposni a növényt...
meg minden jarmuben 100% az uzemanyagszint. Ugyan csak ez van a vetomagnal is.
Fogy az, ha te magad vetsz. Ha felveszel rá embert, akkor a pénzed fogy (leveszi a munkabér meg a fogyott vetőmag árát is). csak tipp de akkor lehet hogy az üzemanyaggal is így van. amivel rohangálok abból fogy is, a többi gépet igazából nem figyeltem.
A masik, ami meg idegesit, hogy a platon keresztul ugyan ugy atlatszodik a noveny.
Ez szintén olyan ami engem is eléggé zavar.
Világítás kapcsolásnál nekem is akad. Raklapot már szállítottam, és sokkal kezelhetőbb mint a '13-ban volt. Remélem a bálákkal is így lesz, azt még nem próbáltam.
Ugye a munkaban levo gepek sebessegeit nem lehet valtoztatni, illetve amit epp en hajtok, 1 sebesseg van.
Nekem ez direkt tetszik. Ugye '13-ban hiába volt 3 sebesség, volt hogy pl szántáshoz az 1-es lassú volt, a 2-es meg már túl gyors. Itt be lehet állítani tempomatot 1km/h-ás lépcsőkben.
illetve meg miota jatszok, feladaokat nem kapok, hiaba van beallitva 5 percenkent, hogy adjon.
feladatokat a hirdetőtáblánál tudsz vállalni. van egy a 17-es földnél, meg a 38-astól balra meg a 31-esnél is van egy.
-
-
zsiz
őstag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
szerintem még senki, elméletileg csak holnaptól lesz a tesco-ban. ha útba esik, vagy ott van a szomszédba, ugorj be hátha már elkezdték kipakolni. de csak ezért én nem indulnék el.
erről a steam-es dologról ennyit találtam:
Akkor steamre nem lehet beregisztrálni igaz?
Tetszik · Válasz · október 25., 18:19SAD Games Nem, ez nem a Steames kódot használja, hanem a Giants saját védelmét.
Tetszik · október 25., 18:21
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ettől komám még nem kapsz söröcskét... 

Vagy esetleg szétszedni egy faaprító modellt úgy, hogy a használható funkciója megmaradjon?