Új hozzászólás Aktív témák
-
quad35
csendes tag
Hogy lehet,hogy a modhosterben a uploaded letöltés mindig azt írja ki, hogy várjak non másodpercet??Már idegesít!!!
-
quad35
csendes tag
Azon is kerestem. De nincs!
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Megint kéne egy kis segítség.Figurákat keresek. Nekem volt a gépemen de amikor vírust kaptam úgy azok is le lettek törölve.Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.Én nem találtam sehol.
-
quad35
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség.Le kellet törölni a gépemről mindent.Most így elvesztek azok ahonnan le szoktam tölteni.A modhoster meg nem enged leszedni semmit. Légyszi küldjetek valami letöltési oldalt ahonnan lehet letölteni és nem kell várni órákat. Előre is köszi.
-
quad35
csendes tag
A rothadásra köszönöm a választ .
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! segítség kéne,hogyan lehet egy játéknál kikapcsolni a rothadást??? Vissza néztem az írások közt de nem találom.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy jó mappát??? Bassumer térképen játszottam.De van rajta hiba. Valami kicsit nehezebb terepet szeretnék kipróbálni vagy egy kicsit sarazni.
-
quad35
csendes tag
Köszönöm a választ. De nekem nem sikerült.Majd keresek egy teljes mappát és abban lesz sertés eladás és etetés.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok letöltöttem a schweinemast és bele tettem a mads-ba de mikor játszom nem találom.vagy nem a mod ba kell tenni?? aki tud segítsen előre is köszi.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne.Szeretnék letölteni egy VALTRA traktort .De ahogy bele teszem a map játékba nem találom sehol.Más traktorokat ha letöltök simán tudok velük játszani.Mi a teendő??Vagy valaki tud egy Valtra traktort ami jó??
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Láttam az egyik mappában egy kron fűnyírót gyűjtővel együtt. De sehol nem találom,hogy le tudjam tölteni. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm
-
quad35
csendes tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsen nekem.letöltöttem egy figuren3 módot beteszem a mód mappába de a játékba nem találom.akkor hol van?? A másik ha az etető vályúba tettem élelmet akkor mért nem jelenik meg? de azt írja,hogy 6 napig elegendő van bent.az így jó?? ja és eredeti a játék.Köszi.
-
quad35
csendes tag
Sziasztok. hogy a csudába kell kukoricát vetni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest