Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen házat vegyek?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán értem a végére és azt kell mondjam, megérte az érte kiadott pénzt! A karakterek kidolgozottsága és háttértörténetük (ha mondhatjuk így) teljesen rendben volt, a küldetések változatossága pedig olyan amilyen, de tekintve, hogy milyen korba és világba helyezték az egész játékot szerintem ebbe nem érdemes belekötni. A falu fejlesztése és a skill rendszer is jól működik, bár számomra kissé szokatlan volt a nagy gyűjtögetés és fejlesztgetés, főleg úgy, hogy egy Far Cry játékról beszélünk. Easter egg is akad benne bőven, kettőhöz nekem is volt szerencsém, de ezek felfedezését meghagyom Nektek. Pár Outpost vár még elfoglalásra ill. Bonfire és teljesen végeztem vele, közel 18 óra alatt.
forrras2: Bár nem próbáltam még a New Game lehetőséget, de szerintem felülírja a már korábbi mentett állást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- darkFlash CF8 Pro
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest