- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem titok, a kiadók küldik tesztelésre. És természetesen a Gamepod olvasóinak írok róla, a "kell" kitétel pedig esetemben azt jelenti, hogy mivel ők küldték és már aktiváltam, nem adhatom vissza, mondván, hogy ez nekem nem tetszik.
De mint már többször leírtam, igyekszem objektíven írni róla, lesz egy saját vélemény is, de lehúzni nem fogom a végén ennek alapján.

pendre54: Hát, pedig elhiheted, nekem néha már az agyamra ment a lopakodás, inkább halomra szerettem volna lőni mindenkit, hogy haladhassak.

(#1551) persil: Nagyjából igen.

Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi