Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz Warton #8402 üzenetére

    Hát, nekem az a legnagyobb bajom most, hogy eléggé kiegyensúlyozatlan a harc.
    Azért az, hogy 1 molotov koktéllal ajtó mögött kiütnek, hát az ge**ség.
    Én meg be voltam tojva, hogy jaj majd kevesebb lesz az étel meg az ital és majd éhen halok meg nem lesz antibiotikumom és belefutok egy olyan save körbe, amiből nem tudok kimászni.
    De most megint ott vagyok, mint az előző játékmeneteimben, hogy tele vagyok kajával és vízzel, gyógyszerekkel is, nem győzöm őket eladni, mert kajából elég az bőven, amit én lövök, víz meg gyógyszer van mindenhol.
    Még csak 10-es szintig jutottam tegnap óta, de már összeszedtem vagy 20 antibiotikumot.
    A sok-sok órányi survival videó nézegetés után meg be voltam fosva, hogy majd nem lesz elég hubflower meg glowing fungus meg üres üveg.
    Küldiket még nem csináltam, mert gyenge kaki vagyok, de fogtam magam és elmentem a térkép keleti távolabbi végére a Finch farmhoz, kíváncsi voltam mit tudok majd kihozni belőle, mert tipikusan én is összehordozok mindenféle cuccot és sosincs elég hely az inventoryban. (Na jó, ez a legutolsó 2 karakteremre már egyáltalán nem igaz).
    Ott az volt a legidegesítőbb dolog, hogy alvás után lettem insomniás, egy kutya megmart, ezért majdnem meghaltam viszont így mozogni sem tudtam sehová, jött még 3 raider és mole rats. Ott azt gondoltam felgyújtom az egészet a pi**ába, pedig játszottam Dark Souls játékkal eleget. :DDD
    De volt olyan is, hogy az NPC-k csak úgy álltak ott, míg Mr. Gutsy szétlőtt, miközben még rám küldtek egy legendary glowing bloatfly-t is, és közben felébredtek a raiderek is valahol kutyákkal. Na ott volt egy 2 órás Idétlen Időkig tapasztalatom. :DDD
    Ez most a 6. karakterem, most már kitapasztaltam hogyan tudok jól kezdeni, még fel kell húznom magam 20-as szintig, és akkor belevetem magam a küldik mélyébe is.
    Egyelőre még csak Prestonékat mentettem meg, de otthagytam őket, szóval nem lesz MM játszás egyelőre, amit azért abból a szempontból sajnálok, hogy előző karaktereken a jelzőtüzeket használtam és sokszor segítettek is.
    Danse küldijeit addig fogom csak csinálni, amíg companion nem lesz, de most ezzel a karival már nem vittem Dogmeatet se és a többieket se, ez teljesen tényleg lone survivor lesz, amennyire a sztori engedi majd bizonyos pontokig, mert hogy már régóta nem cél a teljes sztorit befejezni.
    Szóval szívok és tapasztalok sokat, de bízom az eddigi felépített játékmeneteimben, szóval nem félek. Azért lassan jön majd egy Corvega meg Ironsight.
    De egyelőre ilyenektől mászok falra, hogy az insomnia és néha más fáradtság is csak antibiotikummal gyógyítható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák