- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
üzenetére
Viszonylag régen vittem végig survival módban és emlékeim szerint nem volt könnyű. Egy-egy küldire azért rá kellett készülni. És ha nem akarsz sokat sétálgatni az egyes városok között akkor jól végig kell gondolni, hogy adott településen lehetőleg minden opciót kijátsz.
Nagy mértékben felértékelődtek a korábban teljesen figyelmen kívül hagyott út széli matracok.
Ha jól emlékszem testvériséggel játszottam és az volt a jó abban, hogy a játék vége felé már vertibirddel tudtam közlekedni a helyszínek között, ami azért jóval gyorsabb volt mint a séta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Arc Raiders
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs