Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Gyakorlatilag sose használok PA-t, egyedül az első küldetésben próbáltam ki
Inkább otthon csinosítgatom 
Normalon már így se fognak rajtam a golyók, lehet ideje lenne masszívan délre rongyolnom, dehát szeretek szimplán csak felfedezni

Nem tudom, hogy a survival nekem való lesz-e, mert kicsit nyűgös ez az evés-ivás. Pontosabban vizet alig találok, kajából van dögivel, a betegségek "feelingje" meg valahogy nem jön át
A mentési rendszer nem zavar, mert így is alig használok quicksave-et, sebzési rendszer mondjuk elég kíméletlen így az elején .....Normalon is csak az elején tűnt nehéznek páncél nélkül. De nem csak rajtam nem fognak a golyók, hanem az ellenfelen se
ezért nem akarok hardon menni....
Megpróbálok inkább rágyúrni még a sebézésekre, remélem lesznek keményebb ellenfelek, mert ezek a kiskaliberű cuccok pont úgy pattognak le rólam, mint a Toughness Perkje mutatja
(adtam rá 2-t
)Meg kicsit fura volt úgy újrakezdeni, hogy minden tudom hol van. Pont ez a jó a játékban h nem tudom mi van a látóhatáron túl!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább otthon csinosítgatom 

Megpróbálok inkább rágyúrni még a sebézésekre, remélem lesznek keményebb ellenfelek, mert ezek a kiskaliberű cuccok pont úgy pattognak le rólam, mint a Toughness Perkje mutatja