Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Chabe89 #6366 üzenetére

Gyakorlatilag sose használok PA-t, egyedül az első küldetésben próbáltam ki :) Inkább otthon csinosítgatom :DDD

Normalon már így se fognak rajtam a golyók, lehet ideje lenne masszívan délre rongyolnom, dehát szeretek szimplán csak felfedezni :F

Nem tudom, hogy a survival nekem való lesz-e, mert kicsit nyűgös ez az evés-ivás. Pontosabban vizet alig találok, kajából van dögivel, a betegségek "feelingje" meg valahogy nem jön át :DDD A mentési rendszer nem zavar, mert így is alig használok quicksave-et, sebzési rendszer mondjuk elég kíméletlen így az elején .....

Normalon is csak az elején tűnt nehéznek páncél nélkül. De nem csak rajtam nem fognak a golyók, hanem az ellenfelen se :DDD ezért nem akarok hardon menni.... :U Megpróbálok inkább rágyúrni még a sebézésekre, remélem lesznek keményebb ellenfelek, mert ezek a kiskaliberű cuccok pont úgy pattognak le rólam, mint a Toughness Perkje mutatja :DDD (adtam rá 2-t :) )

Meg kicsit fura volt úgy újrakezdeni, hogy minden tudom hol van. Pont ez a jó a játékban h nem tudom mi van a látóhatáron túl! :D

Új hozzászólás Aktív témák