Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Chabe89
üzenetére
Nálam nem ennyire sötét hogy konkrétan fekete a képernyő, de majdnem ilyen mint a képeden, lámpa / night vision nélkül én se látok semeddig
Ha hazaértem csinálok majd képet. NAC az nem tudom mi, a darker nights modot azért szeretem, mert az ellenségek látótávolságát is tudod vele állitani, mert ha ilyen sötét az éjszaka akkor nem vesznek észre ha elötted állnak sem. Nekem úgy van beállitva hogy majdnem vaksötét az éjszaka, de csak minimálisan könnyiti meg az osonást.Vicces amugy feltettem rengeteg modot, jelenlegi karakterem lopakodós, max agility meg sneak, stb. szóval elég jól oson, erre meglepett hogy osonás közben kilóméterekről leszedtek Gunner mesterlövészek, meg rohantak rám a robotjaik.. Mint kiderült, nem célszerü csilivili világitós kesztyüt használni este lopakodós karakterrel

Van valamilyen HUD mod is telepitve? Jobb alsó sarokba az állapotjelző ikonok (betegség stb) mögött a szürke háttér tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha hazaértem csinálok majd képet. NAC az nem tudom mi, a darker nights modot azért szeretem, mert az ellenségek látótávolságát is tudod vele állitani, mert ha ilyen sötét az éjszaka akkor nem vesznek észre ha elötted állnak sem. Nekem úgy van beállitva hogy majdnem vaksötét az éjszaka, de csak minimálisan könnyiti meg az osonást.