Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Chabe89
üzenetére
Nálam nem ennyire sötét hogy konkrétan fekete a képernyő, de majdnem ilyen mint a képeden, lámpa / night vision nélkül én se látok semeddig
Ha hazaértem csinálok majd képet. NAC az nem tudom mi, a darker nights modot azért szeretem, mert az ellenségek látótávolságát is tudod vele állitani, mert ha ilyen sötét az éjszaka akkor nem vesznek észre ha elötted állnak sem. Nekem úgy van beállitva hogy majdnem vaksötét az éjszaka, de csak minimálisan könnyiti meg az osonást.Vicces amugy feltettem rengeteg modot, jelenlegi karakterem lopakodós, max agility meg sneak, stb. szóval elég jól oson, erre meglepett hogy osonás közben kilóméterekről leszedtek Gunner mesterlövészek, meg rohantak rám a robotjaik.. Mint kiderült, nem célszerü csilivili világitós kesztyüt használni este lopakodós karakterrel

Van valamilyen HUD mod is telepitve? Jobb alsó sarokba az állapotjelző ikonok (betegség stb) mögött a szürke háttér tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- E-roller topik
- Projektor topic
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha hazaértem csinálok majd képet. NAC az nem tudom mi, a darker nights modot azért szeretem, mert az ellenségek látótávolságát is tudod vele állitani, mert ha ilyen sötét az éjszaka akkor nem vesznek észre ha elötted állnak sem. Nekem úgy van beállitva hogy majdnem vaksötét az éjszaka, de csak minimálisan könnyiti meg az osonást.