Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Chabe89
üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy Buddy meg tud halni, szóval ha hazaküldöm és útközben levadásszák, akkor neki annyi, akkor lehet, hogy ezeket a srácokat is elkapta valami út közben és most ott fetrengenek a porban. Bár a Vault-Tec is szerintem halandó, szóval lehet kipurcant. A halálba küldtem, lol, életének utolsó poénja.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Hyundai, Kia topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest