Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Tyű, ez fasza volt. Call of Ktulu, te jó ég! Fight fire, Ride, For whom, Fade, majdnem a teljes lemez!
-
Steady74
addikt
Mi sem
viszont feleségemnek annyira tetszett az Avatar, hogy a decemberi Barba Negra buliba mennünk kell. Pár éve voltunk Metallica koncerten Prágában, ahol a FFDP volt az egyik előzenekar, azóta neki az nagy szerelem lett, tavaly voltunk is a pesti koncertjükön. -
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
2.nap. Ki jön ma is? Előzenekarokat ismeritek?
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
Avatar nagyon szarul szólt, Pantera már jobb volt de még elég kásás volt.
Metallica szerintem jó volt.Szerintem, túl sok volt a hangerő ekkora térhez, vagy esetleg az előzenekarok alatt alig voltak a lelátón, visszhangzott mint állat.
Aztán jöttek a puhatestűek és jó lett a hang
-
Steady74
addikt
Véradás letudva, póló és pengető és egy kulcstartó volt az ajándék. Nagyon sokan voltunk, az ápólónénik nagyon aranyosak, cukik voltak. Tettünk ma is valami jót.
-
Myers
senior tag
Még úton haza. Jó lenne egy billentyűzet, de itt a buszon csendben el diktálgatok a telefonba.
102, 19-es sor.
Akkor tíz méterre lehettünk egymástól. Eladtam az álló jegyet, de a felén így is álltam, mert előttem is álltak. 
19:30-kor érkeztem, nem sok kedvvel. Viszont a tömeg hullámzásától teljesen felvidultam, felhúztam a redőnyt.
Hangzás? A szokásos Puskás? Nekem nincsenek nagy referenciáim, de olyan sok jót még nem olvastam a Puskásról. Mégis egy hajszálnyival inkább pozitívnak minősíteném. Amely számokat ismerem, azokkal nagyjából elégedett vagyok. De pl a 2. Harvester után fél óráig nem voltam képben, csak a Nothingnál kapcsoltam újra. A Rideg the L.-t sajnos kihagyták.Amúgy nagyon tetszett a műsor, már csak azért is, mert lehet hogy először és utoljára látom őket. Bár ki tudja. A Metallica van annyira kedves, hogy esetleg pár év múlva is megnézzem. De szerintem most már láthatóan fognak öregedni.
Felvettem telefonnal pár számot, még nem hallgattam vissza. De szerintem az lesz, hogy telefonról visszahallgatva baromi jól fog szólni. Ez volt múltkor is. Nem tudom, hogy ez mitől van. Szűrők? És így érthető, hogy a külföldi koncert felvételek miérd szólnak mindig jól. Mert a telefon megoldja.
-
Steady74
addikt
Mi már itthon... mit gondoltok milyen volt? Lányommal mi végig enekeltük, üvöltöttük a jó részét, hang nem nagyon maradt.
Pantera hangosítás nekem óriási csalódás, A101, 24. Sor és egy merő maszlag volt, nem lehetett a dobon kívül semmit sem halani rendesen.
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
Így visszatekintve, hamar eltelt ez a több mint egy év.
Amikor megvettem a jegyet olyan távolinak tűnt, decemberben is, hogy már csak hat hónap.
És most már ennél közelebb nem is lehet
-
Myers
senior tag
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Ha állóra mész és elfáradsz, hátra tudsz menni leülni pihenni.
Ha ülsz, nem tudsz közelebb menni a színpadhoz. -
Steady74
addikt
Simán ki lehet bírni állva, megy majd fasza zene, eszel-iszol, ki lehet menni wc-re, lehet csajozni (Anthrax-on csomó egyedül érkezett hölgy volt, szerintem simán lehetett volna ismerkedni), szóval ne aggódj, el fog repülni az idő.
-
Myers
senior tag
-
Met
nagyúr
-
Myers
senior tag
Már csak 1 kérdés maradt. Álló vagy ülő hely? Nem biztos, hogy, kibírnék egy végigállást. Állni is csak úgy lenne érdemes, ha sikerülne 10-15 m-en belül kerülni. Múltkor egy másik hasonló koncerten jól elücsörögtem.
Időnek jót mond, 23-25 fok eső nélkül. -
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
Szerintem a kettő egy és ugyan az. A körszínpadnak van két része, ami lejt, kettő meg ami magasabb, ott lehet átmenni alatta, be a snake pit-be. Körbe-köbe mennek, általában mindenfelé szoktak lenni. A második kérdésre nem tudom a választ.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
-
Agony
aktív tag
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
A Fight Fire with Fire, Disposable Heroes, Damage Inc, ütős nóták, élőben viszont Lars sumák dobolása miatt sokat veszít az értékéből. Az Anthrax dobosa kb ugyan annyi idős mint Lars, mégis valami elképesztően precíz kétlábdobot tud még mindig.
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
-
Agony
aktív tag
Én a disposable Heroest bírnám, de nem sok esélyt látok rá az idei felhozatal alapján.
https://www.setlist.fm/stats/metallica-3bd680c8.html?year=2026
Mondjuk már egy Damage Inc-el is elégedett leszek.
-
Myers
senior tag
Ú azt én is.
Valamint a Fight fire-t.
Nem tudom, nálam a Sanitarium az alapmű, de látok töltelékeket.
Az 1 naposokon sok helyen a Harvester is kimaradt. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Mi ez a csekély forgalom itt?
Még 2+2 nap.
Pár napja Frankfurtban is volt egy 2 napos. Szerintetek itt is az lesz a setlist? A szerint sajnos nem lesz pl Sanitarium, amit leginkább hiányolok. De azt az egész turnén nem játszották.#15 Agony: Igen, kb. ez az utolsó esély még viszonylag jó formában látni őket. 62 év körül vannak.
Valamennyit szerintem variálnak majd, de ennyi lemezzel már összejött két koncertnyi alap szám, ami közé nem nagyon lehet túl sok "tölteléket" berakni.
Én a So What!-ot hiányolom
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Mi ez a csekély forgalom itt?
Még 2+2 nap.
Pár napja Frankfurtban is volt egy 2 napos. Szerintetek itt is az lesz a setlist? A szerint sajnos nem lesz pl Sanitarium, amit leginkább hiányolok. De azt az egész turnén nem játszották.#15 Agony: Igen, kb. ez az utolsó esély még viszonylag jó formában látni őket. 62 év körül vannak.
-
chess001
aktív tag
Bár magamnak csinálom a konkurenciát, de ne felejtsetek el jelentkezni a Snake Pit és Meet and Greet sorsolásokra. Let napra 2-2 esély. 😉
https://www.metallica.com/contests?srsltid=AfmBOopaWYsVnMhnAVuDV-_fCN9GW2mauydF7XL8Rjs9a45ny790Z0HC
Köszi, megyek is nyerni

-
Met
nagyúr
-
Agony
aktív tag
-
Met
nagyúr
Bár magamnak csinálom a konkurenciát, de ne felejtsetek el jelentkezni a Snake Pit és Meet and Greet sorsolásokra. Let napra 2-2 esély. 😉
https://www.metallica.com/contests?srsltid=AfmBOopaWYsVnMhnAVuDV-_fCN9GW2mauydF7XL8Rjs9a45ny790Z0HC
Jókor szólsz

Azért milyen dühítő lehet hogy valaki megveszi a drága jegyet a Meet and Greet-re, más meg csak nyer
-
Agony
aktív tag
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
I am the law, Medusa, Antisocial, Madhouse, Indians... nagyon jó volt, 6-7 méterre sikerült állni a színpadtól, nem is értem miért volt ennyire kevés ember.
-
Met
nagyúr
-
chess001
aktív tag
-
chess001
aktív tag
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
-
chess001
aktív tag
Ha a jegyen ez van, akkor 2 napos, vagy csak egyszer lehet vele bemenni?
PL3 - Állóhely [B]
2026. június 11 & 13 -
Agony
aktív tag
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
-
MADcat
MODERÁTOR
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
Nekem sajnos nincs pengetőm sem, meg semmise.
A 93-as koncert óta az összesen ott voltam. -
Steady74
addikt
2018-ban voltak a Papp Lászlóban, elég szar volt a hangosítás, utána láttam őket Prágában 2022-ben, 2023-ban Hamburgban volt snake pit, most Budapest. Van egy csomó pengetőm, dobverőt viszont nem sikerült szereznem. Az még hiányzik. Ha nektek sikerül, átveszem

-
Met
nagyúr
Én az 50. születésnapomra leptem meg magam a jegyekkel.
Senki sem lesz már fiatalabb, mire legközelebb erre járnak addigra én már nem leszek itt.
-
Agony
aktív tag
40. születésnapra léptem meg vele magam és még így is magyarázkodom magamnak az ára miatt...
Ugyanakkor jó ha 10 évente járnak erre és ők se lesznek fiatalabbak, szóval jó eséllyel ez az utolsó lehetőség jó formában látni őket Budapesten.
-
Steady74
addikt
-
Agony
aktív tag
11-én és 13-án is ott leszek egyedül SP-ben, ha esetleg valaki társaságra vágyik.
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
-
Steady74
addikt
-
Met
nagyúr
Már csak 1 (+1 nap)
a 2 kimaradt. Mi a családdal megyünk 4en, ülőhely, 2 nap. 2023-ban voltam Hamburgban, feleségemtől kaptam Snake pit-es jegyet, fejethetetlen élmény volt mindkét nap. Soha annyi csokis fánkot nem ettem mint ott
A dobcucc kiállítva, a dalszövegek kézzel írott verziója, a gitárok, az egész nagyon-nagyon szuper volt, életre szóló élmény.Na most már csak egy hónap
Reméltem hogy valaki majd jelentkezik és mehetünk együtt, ne legyek ott egyedül, középen, mindkét nap
-
Steady74
addikt
Már csak 1 (+1 nap)
a 2 kimaradt. Mi a családdal megyünk 4en, ülőhely, 2 nap. 2023-ban voltam Hamburgban, feleségemtől kaptam Snake pit-es jegyet, fejethetetlen élmény volt mindkét nap. Soha annyi csokis fánkot nem ettem mint ott
A dobcucc kiállítva, a dalszövegek kézzel írott verziója, a gitárok, az egész nagyon-nagyon szuper volt, életre szóló élmény. -
Met
nagyúr
Már csak 3 hónap
-
Met
nagyúr
Már csak 4 hónap
-
Met
nagyúr
13.-ra megvannak a jegyek! Asszonnyal csapatunk Egyet Jeeeeeee!
Majd integetek a snakepitből
-
mefistofeles
veterán
13.-ra megvannak a jegyek! Asszonnyal csapatunk Egyet Jeeeeeee!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 15 Pro 1 év garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 (FX506HEB) i7-11800H / RTX 3050 Ti / 32GB
- Komplett Gamer gép akár monitorral is! Ryzen 5 3600/AIO/16GB Ram/TUF 3080 10GB/500GB M.2 PCIe
- HP 650 G2 laptop (15,6FHD/I5-6200U/8GB/128SSD/Magyar/Win11) - Áfás számlával
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
viszont feleségemnek annyira tetszett az Avatar, hogy a decemberi Barba Negra buliba mennünk kell. Pár éve voltunk Metallica koncerten Prágában, ahol a FFDP volt az egyik előzenekar, azóta neki az nagy szerelem lett, tavaly voltunk is a pesti koncertjükön.