Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz sagajr78 #4020 üzenetére

    Ezek így nem egészen stimmelnek. Minden növényfajta mellé oda van írva ültetéskor, hány adag kaját ad. 1, 0,5, 0,25. Egy settler valóban hat adag kaját termel, azaz annyi növényt gondoz, ahányból a 6 adag kijön. A settlerek "örömét" fokozza, ha többféle növényt is termelnek, magasabb lesz a falu "szintje".

    A növényekhez nem kell odarendelni a settlereket, amíg van szabad növény és olyan settler, akit nem rendeltél oda semmihez, automatikusan elkezdenek a földeken kapálni. Ha már nincs több megművelhető növény, de van szabad settler, akit nem rendeltél semmihez, automatice elkezd "scavange-"lni, azaz gyűjtögetni, ha van scavanger "munkapad", de ehhez egyet mindenképp hozzá kell rendelni. A többiek neki segítenek.

    Az őrposztokról: egy tagot egy őrposzthoz rendelhetsz, de automatikusan "magához veszi" a környező szabad posztokat is, összesen hármat maximum. Nálam kétszer három van lerakva Sanctuary két végén, hozzárendelve két tag és ezek jól láthatóan ácsorognak egy darabig az egyikben, majd átmennek a másikba, aztán, naponta többször átballagnak a falun a másik végén lévő őrposztokhoz és ott is nézelődnek, váltják egymást. Az egyik hármas csoportnál egyszerre mindig egy van. Az mindegy, milyen fegyvere van az őrnek, a védelmi értéke csak attól függ, hány őrposztja van. Egy poszt 2 pont. Három poszt 6 pont.

    (#4035) micafighter Igen, azzal a moddal kénytelen az ember alaposan megváltoztatni harci stílusát, különben gyorsan elhullik.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák