Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Erre nagyon nehéz válaszolni. Mert a játékban akkora szabadságot kapsz, hogy úgy alakítod a karakteredet, és a játékstílusodat ahogy akarod. Teljesen egyén függő. Itt is olvashatod mennyi féle elképzelés van. Van aki mesterlövész, van aki vadnyugati scheriff stílusban játszik, de akad olyan is aki csak közelharci fegyverekkel operál. Lehet bujdosni is.
Leírom én jelenleg, hogyan játszom, de az egyáltalán nem garancia, hogy ez a legjobb, vagy ez egyáltalán neked be fog jönni.
Szóval én, tőlem szokatlan módon kicsit durr bele stílusban játszom. Általában ahol lehetőség van más játékokban ott lopakodni, sunyulni szoktam. De itt nem, valamiért eszembe sem jutott. A ruházatot cserélgetem. Mert ami nagy védelmet ad az ronda, vannak király ruhák amik stílusosak de semmi védelmet nem adnak pl: [link], [link] ez utóbbi ad mondjuk védelmet, de ezt csak a sztori haladtával lehet megszerezni. Ez attól függ mennyire szeretnénk szerepjátékot játszani és felvenni egy szerepet. Vagy a lehető legnagyobb biztosnágot, resistense-et részesítjük előnybe.
Én elmentem kicsit az első irányába, és inkább a stílust választottam. Ezek mellé pedig egy jó kis pisztoly dukál. Korábban és (szituációtól függően mostanában is azért) lézerfegyvereket használtam, és Clyro Gun-t. Ha necces a helyzet akkor Rocket launcher, vagy Fat Man (mini nuke).
De ezt is csak kb 23-as szinttől kezdtem el. Addig mindenből ami a legjobb, legnagyobbat sebzett azokat használtam.
Így a pisztoly mellé Gunslinger perk. Az ad a pisztolyokra sebzésbónuszt. De ha te más típusú fegyvert akarsz használni akkor értelemszerűen arra kell sebzésbónusz perket tenni.Ezek mellé van mindenféle pontom fejlesztésekre: Sience, Blacksmith, Armorer. De ezeknek nem érzem létszükségletét kis szinten. Ha tehetném nem tennék már rá.
És van ugye amit pont tegnap beszéltünk itt. A Idiot Savant perk. Kell hozzá 5-ös Luck. Ha megvan akkor szerintem erre áldozz majd két pontot. Lényegében véletlenszerűen 3-szorozza vagy második szinten 5-szörözi a kapott XP-t. Ez véletlenszerű. Attól függ, hogy minél kevesebb Inteligence pontod van e. Lényegében ez egy "hülyéknek áll a szerencse" perk. Minél tudatlanabb a karaktered annál nagyobb esélye van arra, hogy beadja ezt a véletlenszerű szorzót. Ezzel gyorsabban lehet fejlődni.
32-es vagyok nem fogom minden perkemet leírni.
Építkezni pedig a kezdő kötelezések után nem kell. Csak ha tetszik és akarod csinálni akkor csináld. Ha nem építkezel akkor se veszítesz semmit.
Egy tanács még. Egy idő után mikor belejössz, a játék elég könnyű lesz. Iyenkor tedd nehezebbre a nehézséget. Én most Very very Hard-on nyomom. De szerintem állítom is Survival-ra, úgy van némi kihívás.
(#2951) SaGa59 Ebből is látszik, hogy én nem szoktam építgetni nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest