Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Értem, akkor ezt jó tudni
.
Amúgy a játékban sztem jó zenék hallhatok. Az egyik megfogott, és ezért lefordítottam. Mivel a youtube nem tiltotta le és ha vki kíváncsi rá, íme:
Skeeter Davis - The End Of The World (magyar felirattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.