Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- OLED monitor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Erdekes modon a BF4/SWBF-nak eleg volt. Mig azok csutkara kihasznaltak, addig ez 50-60%-n malmozik. Amugy semmi baj nincs ezzel a procival teszik a dolgat.
Ezt mar sejttettem sajnos amikor a gepigenyt lattam. A 550TI sehogy sincs pariban a 7870-nel. Most feljebb toltam az OC-t 1200/5800, de csak par fps-t nyertem a korabbi beallitason. Sokat nem segitett. Viszont inkabb feljebb toltam par dolgot es igy 55-60fps. Igy legalabb a limit alatt kidolgozza magat. Viszont ahogy belepek egy varosba 30fps, ahogy egy harc jon 30fps. Egybol, semmi eses vagy valtas. Instant 30fps-re beesik. A korabbi beallitasnal olyan volt, hogy terepen fix 60, majd az elobbieknel fix 30. Most legalabb mar latok 4X erteket is.
AA: FXAA
TQ: U
LQ: UIgy most felment a vram 1800MB+, lehet meg view distance-t emelek egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest