Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Már megoldódott a probléma. (egyébként a sima változat van meg, nem a goty)
De azért kösz a segítőkészséget.
Ami a játékot illeti, bár nem annyira az én világom, de azért el játszogatok vele. (stalkeren "nevelkedtem", valahogy a bethesda-s játékok világa/megjelenítése nem igazán jön be, ugyanezt érzem a skyrimnél is, valahogy olyan "sivár" a látvány, annak ellenére, hogy nincs gond a grafikával... biztos a színvilág teszi... (a stalker látványvilága valahogy "otthonosabb"

Egyébként kissé emlékeztet ez a játék egy másik hasonló szabadon mászkálósra, Precursors a neve. Ugyanúgy mindenféle szemetet össze lehet kukázni az inventory-ba. Hasonlóan bele lehet szaladni olyan helyekre, olyan ellenséges karakterekbe, amikbe egyébként nem kéne (megfelelő tapasztalat és felszerelés híjján)
Na de egy random kérdés; szegény Bundás fejlődik/erősödik/tanul majd? Van jelentősége magammal vinni? A drága általában ész nélkül nekiesik minden ellenséges dolognak amit megpillant. Aztán a vége az, hogy miután elhárult a közvetlen veszély szépen sarokba állítom, elvégzem a dolgomat és visszafelé "felveszem".
Most legutóbb a tüzes hangyáknak rohant nekik torony iránt, mikor megláttam lángokban már kezdtem temetni
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest