Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON #4189 üzenetére
Kis segítséget kérnék tőled. Letöltöttem a hozzávalókat, de egyelőre még csak az ini változtatásokon vagyok túl. A másik hsz-od is végigolvastam, megrágtam. Elég keménynek tűnik a munkamenet, remélem nem baltázom el. Egy dolog nem világos most. A 4 GB extension ha jól látom úgy működik, hogy a vanilla exe-jét be kell másolni az alkalmazás folderébe, elindítani a folyamatot, majd a késztermék megváltoztatott exe-t visszamásolni az eredeti exe helyébe. Na most, a FOSE-nak saját exe-je van, tehát az nem világos, hogy a FOSE telepítése után, amikor a játékot az ő exe file-jával indítjuk, ez a 4 GB-os patch hogyan fog működni (ha egyáltalán fog)? Azt jól látom, hogy a FOSE-t csak a folyamat végén, a merging és a masterupdate elkészítése után kell telepíteni? Elnézést, ha láma a kérdés, de egyelőre még nem látom át, hogy ez a sok eszköz (4 GB extender, FOMM, FOSE, Archiveinvalidation fix, Fo3Editor) hogyan működik együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Asustor NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest