Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    válasz GypsFulvus2 #4306 üzenetére

    Nem.
    Mondom, akár az Obli és az OOO.
    Nem értem miért lenne macerás, ha második szintre lépve, 101-es trikóban, kispisztollyal a zsebben a túlélésre is kell koncentrálni, ha elmászik a térkép legsarkába az ember. Kicsit agyalni kellett, ésszel menni előre. Volt úgy, hogy azon vacilláltam, hogy megvárom az estét, hogy el tudjak osonni két halom bandita között, de aztán találtam kerülőutat. Ez szvsz teljesen normális.
    Az alapjáték könnyű, főleg a végefelé. A valósághű sérülések mindig foglalkoztattak, ez az "alszomegyórátésfullazéleterőmvisszanőmindenem" meg lássuk be, röhejes. És az sem zavar, hogy a revolveres gyerek nem mászik ki a placc közepére, és lassan közelítve lövöldöz az open space-ben, hanem azonnal fedezéket keres, ha elsüvít a füle mellett egy 0.308-as.
    El tudod találni az ellenfelet, ha értesz a fegyverhez, és el tudod pusztítani így is, ha ez a gondod...

    Nyugodj meg, tökéletesen be tudod lőni, hogy mi kell neked. Végigjátszhatod a vaníliát is, én is azt csináltam, megérte. Már a különbségek miatt. Ez egy másik játék. Az MMM (is) nagyon jól állítható, mint írtam, nálam is csak standard nehezítések vannak, amelyek szerintük is "recommended" kategória. Az első opcióban állítottam át 1-3-ra, mert nem az volt a default beállítás, amit ajánlott. A többit végignyálaztam, standard "nehezítések" vannak mindenhol. A ghoulok is maradtak 50% feltápászon... a respawn is csak standard... szóval akárhogy csűrjük-csavarjuk, nem őrült nehéz. Nagyobb kihívás, több sikerélmény... fiATHaLON is ezt szereti benne. (Azt nem tudom elég lesz-é neki 500 óra, szerintem cinkes:) )

    Nem kell hősködni, ha nem jött el az ideje.

    Nekem egyébként is tetszik, hogy ha robban valami, akkor már forgok körbe, hogy merre van banzáj, be tudok-e szállni némi loot reményében... közeledsz, erősödik a puskaropogás... áááh... wastelaand:D.
    Eddig imádtam az éjszakákat. A vaníliás karakter nagyon élt éjjel. Tökéletes volt felfedezni, harcolni. Most meg fosok éjjel. Mert _SÖTÉT_ van. Felkapcsolom a pipet, hogy mi van előttem, aztán gyors kikapcs, húúúúnemvettészresemmidejó, kushadok és megyek tovább. Olyan, amilyennek lennie kell - én nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a modokkal, zseniális munka mind.

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák