- Milyen notebookot vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Forrmell.enn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Szintfelodó mód:
0-val behivod a consolt oda pedig be kell pötyögni
setgs iMaxCharacterLevel 52
ügyelni kell a kis és nagy betűkre.De max 52 lehet a szintlimit.
Teljesen fagyásmentes és működik.Egy gáz van csak vele mindig be kell irni mikor elkezdesz játszani én igy tapasztaltam,de nem gond mer kb 3 sec.
Én most léptem át a 20. szintet és minden tökéletesen működik.
Még lenne egy olyan észrevételem hogyha játék előtt mondjuk megnézek egy filmet és utána kezdek játszani akkor tuti fagyni fog,játékban kurzor megáll és csak kilépni tok,Ha ujra inditom a game-t akko is fagy utána.Viszont ha ujraindulok és ugy játszok akkor már jo.
Tettem fel patc-et,de mintha a valami bezavarna neki. BsPlayer-t használok,a progi tett fel kodecet,külön pack nincs fent.
Lehet azzal akad össze?????
Ha másnál is előfordul ez a jelenség és van megoldás irja már le plssssssss....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest