- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Sziasztok!
[LG 32LH3000 32] TVhez szeretnék fali tartót. Ez egy jó régi tévé, 200x100as a csavar távolság, de szeretném, ha a tartó később is jó lenne majd.
Egy nagyon vékony téglafalra lenne felrakva, de full átmenő csavarokkal és vas pánttal a másik szobában.
Az ajánlások alapján [ez] tetszene, de ahogy látom oda a magasságnak minimum 160nak kéne lennie. Vagy valamit rosszul értelmezek? Van valami hasonló, 2 karos cucc, ami jó lenne? -
scavy
tag
igy igaz, ezen a kepen latszodik hogy mi a szitu. Pedig direkt csekkoltam mielott megvettem az allvanyt.
Most meg egyenlore nem furtam fel, csak a hatuljara felraktam a konzolt, igy viszont a sulyeloszlas nem a legjobb:
ha ennel lejjebb teszem az allvanyt, akkor pedig az also sin belelog az optikai bemenetbe (amit amugy nem tervezek hasznalni)
(Van nemi dilemmam, hogy miutan holnap felfurom a tartot, igy fel merjem-e ra tenni)
-
scavy
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata Stell 8055 Pro tv konzollal illetve LG Oled 65 C9 szerelésével? Valahogy sehogy sem passzolnak a csavarhelyek, a használati utasítás pedig mintha nem az oledekhez lenne írva. Meg vagyok lőve, azt sem tudom hogy a merőlegesen álló 2 konzolt (ami felül lyukacsos) egyáltalán használnom kellene-e. -
-
w.miki
veterán
Árukereső alapján ez olcsóbb, de nem tudom, beforgatható-e a fal elé.
Ez nem, igaz? Maclean MC-760 -
w.miki
veterán
TV tartó fali konzolt tudnátok ajánlani?
Forgathatót szeretnék, minél több irányba tekerhetőt, lehetőleg 3-9eFt között.
82cm átlós, 80cm széles kb. 5kg-os LED TV mögé kellene.
Szeretném oldalra kihajtva is nézni, illetve behajtani is lehessen, amikor szinte teljesen a fal előtt van a TV, síkban. -
scavy
tag
Üdv ismét!
LG OLED65 C9-hez keresek fali konzolt, eddig ez a 2 jelölt van:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_isy-iwb6400-k%C3%A9t-karos-48-80-d%C3%B6nthet%C5%91-forgathat%C3%B3-fali-konzol-1246712.html
https://tv-fali-tarto.arukereso.hu/stell/sho-8055-p76883044/#termek-leiras
Teglafalba menne majd, szamit az hogy kihuzhato legyen es lefele dontheto legyen, illetve latom hogy van sik korrekcio a Stell-nél, ez mit takar pontosan, ha rosszul furod fel akkor tudsz korrigalni?
A media markt-os konzolnál sajnos nem írja hogy maximum mennyire jön ki a faltól. Bárkinek tapasztalat ezzel a 2 konzollal esetleg, vagy más alternatíva? -
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Most tervezek venni egy fali konzolt egy Sony Bravia 55"-os tv-hez.
Maclean MC-762
Erre gondoltam első sorban.
Van esetleg valakinek valami tapasztalata róla
Válaszokat előre is köszönöm -
Zirowe
nagyúr
3 hete rendeltem meg az sho 3320at, de még mindig beszerzés alatt.
Közben nagyjából már tisztázódott a tv végleges mérete (65" vesa 300x200as mérettel) és az új bútorok helye, szóval alapvetően egy sho 1004b is elég lenne nekem.
Viszont nem lenne pont a konzol közepén a tv, hanem az egyik oldalon 13cmre, a másik oldalon 38,5cmre a konzol végétől (konzol teljes hossza 81,5cm), de a két alu profil közötti rögzítés között helyezkedne el.
Ezt bírni fogja az 1004b? -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Falikonzolra szeretném tenni a TV-t, VESA 200×200 a szabvány. Ehhez milyen típusú csavarok kellenek illetve milyen hosszúak, a TV hátlapjához?
A TV egy LG 50UM7450 és a konzol pedig Stell SHO2040. -
dh66e
veterán
válasz
Mordred #1911 üzenetére
Szia!
Biztos lesz valamennyi lógása az évek alatt.Sőt,sokszor van hogy felrakod a konzolt vízszintesen a falra,de aztán elforgatáskor már mászik is el valamennyit.20k-ig kb minden forgatható konzol ilyen,de láttam én már drágábbat is ami sajna elmászott a vízszintből.Pár milliméter még nem a világ vége ,de gy nagy tévénél akár egy centi már csúfos/zavaró lehet,főleg ha van mihez nézni.
Ezért jók azok a konzolok amiket után lehet állítani,bár megvalva napi használatkor azért ez nem egy ideális helyzet. -
Mordred
csendes tag
Sziasztok!
Költözés előtt állunk és az új házban úgy tervezzük, hogy a falra tesszük a TV-t. A probléma csak az, hogy a falra merőlegesen lesz kanapé. Van tapasztalatotok 90 fokban kiforgatható TV konzollal? Melyiket érdemes megvenni? Most egy 48" TV lesz rajta de később akár nagyobb is, mondjuk 55". Az én aggályom az, hogy biztos egyenesen fog állni ha pár éven keresztül terheli a kart? Ilyen esetben ugye folyamatos forgatónyomatékról van szó.
Egy ilyen megoldás strapabíróbb lenne?
Vagy nem kell félni a forgatható konzoltól? Bár gondolom abból legalább 2 karos kéne.
-
alemma
csendes tag
Sziasztok!
Egy rég LG 37LH3000-es TV-hez keresnék fali konzolt. Ha ha jól láttam és mértem 200x200-as szabvány kellene. Nincsenek nagy igényeim ha lehet valamennyire el tudjam távolítani a faltól (ami 10-es téglafal) hogy ha kell USB-t be tudjam dugni, de ennyi. A sok típusban elvesztem már, ha 10k alatt megúszható valamelyik az jó lenne.
Köszönöm előre is!
-
dh66e
veterán
válasz
Benhill #1905 üzenetére
Amit linkeltem az tudja az összes méretet csak a leírás valamiért így sikeredett nekik. 32"-55"-ig jó,sejtheted hogy 32" tévén nincs 400x400-as vesa csavarhely.
A lényeg hogy vettél már, a céget nem ismerem gondolom nincs nekik raktáron és beszerzés alatt van.Max ha nagyon elhúzódik visszamondod a rendelésed.
-
Benhill
senior tag
Köszi, végülis nem azt vettem amit linkeltem, mert ott úgy gondoltam hogy a fali felfogatók közel vannak egymáshoz... mindössze csak csak 35mm horizontálisan. LEhet hogy kevés
Olyat vettem ahol 110mm, illetve 130mm-re vannak egymástól. Amint linkeltél az nem lett volna jó, mert nekem az csak vesa 40x40, nekem meg 20x20: igaz ezt nem írtam
Annyi még hogy a tartok.hu-t ismeri valaki? Hétfőn rendeltem, posta hozza csütörtök van, de még ma sem jött. Csak annyit írtak hogy felvették a rendelésem.
-
Zirowe
nagyúr
-
Benhill
senior tag
Tömör szilikát, 30cm vastag, TV az 40col.
Legalább 10es csavarral + szilikát tiplivel gondoltam.
Bírni fogja szerinted?Más fali konzol tippet szívesen meghallgatok, ami forgatható, és legalább 450mm-re kijön.
Így hogy annyira kintre akarom , nagy erő fogja húzni, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest