Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi.

Azt tudom egyébként, hogy most végre újra el lehet rejteni azt, hogy ki mikor volt fent, én is kijelentkezve használom a Facebookot. Viszont van akit folyamatosan elérhetőnek látok, pedig tudom hogy nincsen fent, mivel egész nap velem volt és a telefont nem is használta, ezért érdekes, de akkor ezek szerint csak bug.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogyan állítani, hogy éjjel-nappal elérhetőként mutasson a Facebook?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Nem tudok belépni a facebookra böngészőn keresztül... Jelszót cseréltem már vagy ötször (böngészőből elfelejett jelszóval, illetve telefonról az alkalmazásban) úgyhogy tuti nem írtam el, viszont a belépésnél hibás jelszóval nem enged be... Van valami tippetek esetleg?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Messengerben néha megjelenik egy sáv felül, hogy xyz elérhető. Ez micsoda és miért van?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem lenne, messengerben telefonról azt írja az egyik ismerősömnél, hogy jelenleg elérhető, aztán 1 perc után átvált 1 percre, majd 2 perc után 2 percre stb. Viszont amint bezárom az alkalmazást, aztán ismételten megnyitom, akkor megint azt írja hogy jelenleg elérhető és ugyanúgy újraindul a folyamat. Létezne, hogy ez amiatt van, mert éppen messengeren belül hívásban van valakivel?
Tehát a jelenség nem ugyanaz, mint amikor számítógépnél írja azt, hogy aktív 1 perce folyamatosan, akkor tudom hogy a chat ki van kapcsolva, illetve telefonon azt írja hogy jelenleg elérhető, csak nincs ott mellette a zöld pötty.
97-es verziójú messengert használok.Előre is köszönöm.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Egy ideje régebbi messengert használok, mivel volt egy frissítés miután nem lehetett eldönteni, hogy az adott illető készüléke éppen online vagy offline. A kérdésem az lenne, hogy ez azóta mindegyik újabb verzióban így van?
Előre is köszönöm.
-
Willie
őstag
Köszi!

Azt esetleg meg tudjátok mondani, hogy mivel lehet lementeni a beszélgetéseket mondjuk html vagy pdf formátumban? Úgy, hogy látszódjanak az emojik, a matricák, a képek stb.
-
Willie
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi a választ, legyen igazad. De ettől még lehet, hogy törölve lett a beszélgetés, mivel nem lett elolvasva. Gondolom ha ebben az állapotban törli a beszélgetéseket, akkor neki eltűnik minden, míg nekem marad a kék kör a fehér pipával, hogy kézbesítve lett az üzenetem. Igaz?
Ha archiválom a beszélgetésünket, akkor megmarad minden egy rejtett mappában, ugye? Amennyiben írna nekem az illető, akkor arról fogok így is értesítést kapni? -
Willie
őstag
Sziasztok!
A Messenger azt csinálja a Honor 7-es készülékemen, hogy görgetem lefele a beszélgetéseket és az egyik ismerősömnél, aki 1 hete nem olvasta el a levelemet nála újratölt és felugrik a legfelső beszélgetéshez. Ez elképzelhető, hogy azért van mert törölte a beszélgetést?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Willie
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Szia!
Erre gondolsz?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnék egy beszélgetést az elejétől kimenteni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs