Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
CurrentValue
tag
Én is előbb használtam mint bejött a köztudatba, én is utálom a mobil és iphone fb alkalmazásokat, blogolásokat, etcetcetc
de ennek ellenére magasan a leghasználhatóbb szál ami jelenleg a neten fut, tetszik nem tetszik, eddig bárkit akartam keresni, rajta volt, nekem már ezért megéri, ami meg a falat illeti, elvesztette rég a jelentőségét (már azzal hogy fv meg hasonló szar játékok autopostolnak egyfolytában... Ha valaki valamit akar azt meg észreveszed, minden nyereményjáték egy motorra épül, amit firefox alatt kitilthatsz, amugy meg én pl nem veszem figyelembe és cső.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% i9-14900HX 16/1TB FHD 240Hz RTX 4060 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_