Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
CurrentValue
tag
Én is előbb használtam mint bejött a köztudatba, én is utálom a mobil és iphone fb alkalmazásokat, blogolásokat, etcetcetc
de ennek ellenére magasan a leghasználhatóbb szál ami jelenleg a neten fut, tetszik nem tetszik, eddig bárkit akartam keresni, rajta volt, nekem már ezért megéri, ami meg a falat illeti, elvesztette rég a jelentőségét (már azzal hogy fv meg hasonló szar játékok autopostolnak egyfolytában... Ha valaki valamit akar azt meg észreveszed, minden nyereményjáték egy motorra épül, amit firefox alatt kitilthatsz, amugy meg én pl nem veszem figyelembe és cső.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_