Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
CurrentValue
tag
Én is előbb használtam mint bejött a köztudatba, én is utálom a mobil és iphone fb alkalmazásokat, blogolásokat, etcetcetc
de ennek ellenére magasan a leghasználhatóbb szál ami jelenleg a neten fut, tetszik nem tetszik, eddig bárkit akartam keresni, rajta volt, nekem már ezért megéri, ami meg a falat illeti, elvesztette rég a jelentőségét (már azzal hogy fv meg hasonló szar játékok autopostolnak egyfolytában... Ha valaki valamit akar azt meg észreveszed, minden nyereményjáték egy motorra épül, amit firefox alatt kitilthatsz, amugy meg én pl nem veszem figyelembe és cső.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_