Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ignisz #26349 üzenetére
Nekem OnePlus 7 Pro-n droid 10-zel mindenhol elfordul a facebook app, ha engedélyezve van globálisan az automatikus elfordulás (a telefon beállításaiban, illetve szokott kapcsolója lenni az értesítési sávot lehúzva). Szerintem a facebook app nem ad külön lehetőséget ennek a vezérlésére.
-
ignisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #26343 üzenetére
A verzió ugyanaz, droid 10, Huawei P30. Szövegolvasásnál jó lenne ha elfordulna.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
SzabóTamàs90 #26346 üzenetére
Legközelebb, majd bővebben, azzal többet segitesz, mert gondolom ez volt a szándékod.
Lauda
Nagyon szívesen! -
válasz
SzabóTamàs90 #26344 üzenetére
Nem kell, de illik.
"Szerencsére nem vagyunk egyformák.
"
Jah. Szerencsére. -
-
ignisz
senior tag
Sxép napot. Be lehet valahol állítani, hogy a telefon elfordításával a kép elforduljon? Régen ment.
-
válasz
SzabóTamàs90 #26339 üzenetére
Ettől még leírhattad volna a megoldást is. Vagy csöndben is maradhattál volna, ha csak offolni akartál.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
SzabóTamàs90 #26336 üzenetére
Ez kicsit kevés így...
-
Helló!
Az megoldható a facen, hogy kiteszek valamit az oldalra és azt csak egy bizonyos ember, vagy azok az emberek látják, akinek azt engedem?
Köszönöm szépen!
-
válasz
trian32123 #26333 üzenetére
Jah, de megijedtem. Elég sokat nézegetem mondom mi az Istenért tilthattak...
-
válasz
trian32123 #26330 üzenetére
Na nekem vissza is tért.
-
válasz
trian32123 #26330 üzenetére
Jaja. Globális probléma lesz. Nagyon remélem minél hamarabb javítják.
-
Navigációs oszlopból így reggelre eltűnt a Marketplace-m. Hova tűnt?
Bug lesz.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Facebook csoportba meg lehet hívni egyszerre az összes ismerőst vagy egyesével lehet csak?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Tegnap asszony megjelölt egy bejegyzésében (fénykép) véletlen elrejtettem az idővonalamról és most nem tudom visszaállítani.
A tevékenységnaplónál bal oldalon van 'elrejtve az idővonalamról' opció viszont ha rámegyek (pc-n böngészőből és android appon is) akkor nem listáz ki semmit. Erre tudtok valami megoldást? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Volt egy hozzászólásom ami a Facebook-nak vagy valakinek nem tetszett, és 24 órára tiltottak. Ezt délutánra elfelejtettem és próbáltam egy hozzászólást írni, de kiírta hogy 2 nap x óra van hátra.
Most akkor miért nőtt 3 napra a tiltás? Nemrég összefutottam egy olyannal hogy "Account Status" ott kiírta pontosan hogy mi a helyzet, de nem találom ezt a lehetőséget sehol. -
makoss
veterán
Üdv!
A Xiaomi redmi note 3 pro telómon mostanában ha továbbítani akarok egy messenger üzenetet, ez jön fel: [link]
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Már idegesít -
426os
őstag
válasz
Tamás88 #26308 üzenetére
3 oldalról arckép? wtf?
Tőlem csak telefonszámot és egy képet kértek. Eddig összesen két képem volt fent, egy napszemüveges profilnak, meg egy másik, amin megjelöltek. Igazolásként feltöltöttem egy másik napszemcsiset, had dolgozzanak. 3 nap után be tudtam lépni.
Komolyan nem értem mire fel most hirtelen ez a nagy adatgyűjtés.
-
Tamás88
őstag
Üdv. Ma hajnalban jött, hogy igazoljam magam, hogy tényleg én vagyok e, aminek eleget tettem (SMS kód, és 3 oldalról készített arckép). Csupán annyi a kérdésem, hogy mennyi idő alatt fogadják el. Mert azóta a képen látható szöveg látható. Az értesítéseket kapom, valamint az Instragamban be tudok lépni.
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Érdemes feltenni PC-re a Messenger appot? Egyszerűbb vagy jobb a kezelése, mint a böngészős verziónak? -
krizmo_
Topikgazda
Sajnálatos módom mostanában a Facebook teljesen megzakkant.
Néhány jó tanács, ha bárkit kizárnának a fiókjából:
- Ha kérik a telefonszámod, mert az arra kapott kóddal tudsz visszajutni a fiókodba add meg, mert máskülönben nem jutsz vissza.
- Ha nem kapod meg a kódot azonnal, ne kezdj el pánikszerűen kódokat kérni, mert több kárt okozol vele, és valószínűleg nem fog megérkezni semmilyen kód. Várj türelmesen!
- Minden folyamatot aminek a végrehajtására kérnek, figyelmesen olvass el, és nem kezdj el ész nélkül mindenre rányomni.
- Miután igazoltad magad, előfordulhat, hogy ismét kizárnak a fiókodból, néhány nap múlva, és most arra utasítanak, hogy megváltoztasd a jelszavad. Ne régi jelszót adj meg! Olyan jelszót használj, amit meg tudsz jegyezni!Szóval, nyugalom a probléma nem egyedi!
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
A Facebook új felületénél be lehet valahogy állítani, hogy ne össze-vissza jelenjenek meg a bejegyzések, hanem időrendi sorrendben? A régi felületnél volt ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest