Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
Hali. Töröltem a facebook adatait androidon. azóta a push értesítésben annyi áll, hogy "you have a new notification". Eddig kiírta, hogy mi. Mitől lehet?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, van egy új facebook oldalam, az oldalon posztolt hírek azonban nem jelennek meg az én üzenőfalamon. Egy másik oldalnál ha posztolok valamit majd megnézem az üzenőfalat egyből megjelenik a legfrissebb posztom. Mitől van ez? Hol tudom beállítani? Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Neki nincs ott, azt írta korábban.
-
válasz
MadGame
üzenetére
Jobb oldalt fent található ez, így se tudsz visszaváltani?
-
MadGame
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én például nem tudok seehogysem visszaváltani…
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem, nekem a régi van!
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nagyon ormótlan, nem tudom miért erőltetik.

zsolti7283
Nagyon szívesen!
-
Másnál is átváltott a Facebook az új témára?
Tudom, vissza lehet váltani, de ez miért ennyire indokolatlan nagy asztali gépen?
Minden ikon, betű, k*rva nagy. -
Predator2
addikt
Helló
Most, hogy egy Mém miatt kaptam 1 hónapos tiltást, a következő hibámnál újra 1 hónap lesz a büntetés, vagy ez után tiszta lapot kapok?
A jelenlegi büntetés abszolút de nem jogos, csak nincs hol reklamálni.
Üdv
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Vagy úgy, ez esetben:
Ha nyilvános esemény után érdeklődsz/részt veszel , akkor azt a szervezők és az ismerőseid látják, ha zárt esemény után, akkor csak a résztvevők látják. -
Az Androidos applikációban, jobb felül a 3 vonalas menübe lépve nem tudom a saját oldalam megnyitni és egy általam üzemeltetett oldal sincs ott. Ezeket hová tették vagy mi van ezzel most?!
-
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani, hogy ha visszajelzek egy eseményre akkor azt csak az ismerőseim láthassák?
Köszönöm!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
Szerintem Firefox beállítási gond lesz, mert Edge-en, Chrome-on (ahol először léptem be a Facebookra, több fiókba) megjelenik az ikon. Kitöröltem minden adatot, de a Firefox topikban sem tudják a megoldást. Más nem találkozott ilyen problémával?
-
mny
csendes tag
Csak messengerrel rendelkezőként nem tudom megnézni senki képét nagyban (és ugyanez igaz vissza is, ha valaki csak messengeres felhasználó képét akarja megnézni), igaz?
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Egy zárt facebook adásvétel csoportban feladtam egy hirdetést pár napja, erre tegnap kikerült a marketplace-re. Ez hogy lehet? Én biztosan nem nyomtam rá. -
koháry
tag
Másnál is van ilyen probléma? Ma reggel eltűnt az összes csoportom és minden ami a facebook bal oldalán szokott egy sávban lenni? Mac gépen használom laptopról. Több böngészőben próbáltam valamiért mindenhol hiányzik az adott sáv. Újraindítottam a böngészőt a gépet stb. Ott a nagy üres felület és nuku egyébb.

-
pinnacle
nagyúr
Fiókváltás ikont, hogy lehet megjeleníteni? Valami változás volt, mert csak egy fiókban hagyott a Facebook. Abból is kijelentkeztem, azóta klasszikus felületen csak egy fiókban vagyok, ha átváltok az új Facebookra, ott a lenyíló menüből tudok váltani, de én maradnék a régi mellett. Másik gépen megmaradt az ikon. Lehet valami böngészőprobléma, mert Edge-en ezen a gépen is van ikon, csak a Firefoxon tűnt el. Klasszikus felületen, hogy tudok hozzáadni másik fiókot?
-
MadGame
senior tag
Ha privátban küldök valakinek linket, eddig ki lehetett törölni magát az URL címet úgy, hogy megmaradt maga a cikk. Amióta újítottak, azóta betesz mindent IS, kicsit idegesítő. Vissza lehet ezt állítani, hogy ha linkelek valamit, elég legyen úgymond csak a képre kattintani?
Remélem érthető volt
-
Predator2
addikt
Helló
1 hónapra bannolták a fb fiókom egy vicces kép /mém miatt.
Hol tudnék nekik írni, hogy ugyan már vizsgálják meg rendesen azt a képet?Thx
-
Az mitől van, hogy az androidos Facebook app-ban 3D-s képet akarok csinálni, kiválasztom a képet, át is alakítja. De amikor elküldöm, nem sikerül neki feltölteni?
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
A következőt szeretném megcsinálni: egy új facebook-fiókot regisztrálni, telefonszám nélkül lehetőleg.
Ugye azt tudjuk, hogy telefonszám (sms megerősítés) nélkül nem igazán enged manapság profilt csinálni, mert egyből letiltja.
Igazából nem is ezzel van a baj, mert én megerősítem a telefonszámommal, viszont utána nem engedi eltávolítani a telefonszámot, mert azt írja ki, hogy adjon meg másik számot vagy e-mail címmel erősítse meg.
Viszont azt tudni kell, hogy e-mail címes megerősítésre nincs lehetőség, mert ha megerősítem a telefonszámommal, akkor e-mail címmel már nem kell, nem küldi oda ki.
Nos, azt kéne valahogy kikényszeríteni a facebookból, hogy az e-mailes megerősítést kiküldje nekem, és utána elvileg már engednie kell hogy eltávolítsam a telefonszámomat.
Hogy tudnám ezt megtenni? Mit kéne csinálnom ahhoz, hogy e-mailes megerősítést kérjen a facebook tőlem? Talán bejelentkezni másik IP-címről?
Köszönöm!
-
repvez
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
másnapra igen, de van néha amikor belassul a betöltés.
És az is érdekes, hogy a PC-s weblapon ha megnyitom a messengert és ott kapok egy videot ami nem link hanem egyéni feltöltés akkor azt csak a telefonon tudom megnézni, a PC-n azt irja ki , hogy nem elérhető.
És a videokat se lehet kinagyitani csak azon a kis chat ablakban játsza le. -
válasz
bopeti98
üzenetére
Üdv,
Itt le tudsz iratkozni: Ki szeretnéd kapcsolni ezt az e-mail-értesítést?
#26548 SH4D0W2011
Nagyon szívesen!
-
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Rakj be mindent privátra a profilodban aztán kész. Nem fontos attól még használnod a Facebook azon részét.
-
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Üdv,
Csak Facebookon tudod megváltoztatni a profilképed, Messengeren nem tudod.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A facebookom inaktiválva van, de a messengert használom, ez utóbbin lehet valahogy profilképet beállítani fb nélkül?
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Hogy tudom managelni a csoportokat? Legalabbis kilepni beloluk valami olyan oldalon, ahol latom oket egy lapon. Az uj feluleten nulla ilyen lehetoseg van. De tiszta rohej ahogy mas minden androidon, meg ipadon, meg tablet browserben. Nagynehezen valahol mar nem emlekszem lattam egy csoport listat, ahol jobb oldalt menuben volt egy leave the group lehetoseg, viszont mitan ezt megnyomtam a elhagyott csoportra ugrott es megint 2szer backet kellett nyomni hoyg oda vissza jojjek. Tenyleg akkora feladat egy checkboxot rakni melle es egyben lehetoseget adni tobb elhagyasara???
-
repvez
addikt
valaki más nem tapasztalt problémát az oldalon ? konkrétan azt , hogy nem tölt be, csak egy üres oldal van a fejlécben meg csak a start page felirat van, semmi más.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ma reggel óta minden egyes Messenger üzenetről e-mail értesítést is kapok. Elég zavaró. Én biztos nem állítottam semmit, így nem is értem mi történt, és sehol nem találom hol lehetne kikapcsolni. A Facebook értesítés beállításainál nincs olyan hogy Messenger üzenet. Hol tudnám kikapcsolni?
-
válasz
CarryPotter
üzenetére
Üdv,
Nekem már egy jó ideje eltűnt az ismerősök keresése, valamint az ismerősök ajánlás is...
Ismered a srácot, vannak közös pontok, pl. ismerősöd, de ilyen lehet még a lakhely, iskola, munkahely, stb... Valószínűleg, több közös metszetet is talált a rendszer. -
kidnou
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Ebben sincs anomália. Ismerősöd ismerőse, ergo lehetséges ismerős neked.
-
CarryPotter
tag
Szia! Haverral ugyanígy jártunk, csak mi azzal a különbséggel, hogy nálam látszódott minden beszélgetés, nála pedig csak az utóbbi duma egy pici része, aztán egy jópár hét kiesett. De úgy ám, hogy a beszélgetésben küldött képek megmaradtak a galériájában. Végső megoldásként újratelepítettük a messengert és jó lett, előkerültek az üzenetek!
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Egy újabb anomália. Nagyon szeretnék rá választ. Van egy gyerekkori barátom aki olyan tavaly december körül beszélt egy sráccal messengeren. Ez a beszélgetés kb. idén februárra megszűnt végleg, ismerősök, de már nem beszélnek. Nyilván tudom ki ez a srác akivel beszélt, de nekem semmi közöm hozzá, sosem beszéltem vele, nem kerestem rá sosem, erre most valamiért feldobta kit ismerhetek-be. Ez mitől lehet?
-
Ga3rieL
senior tag
-
MadGame
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Létezik. Nekem sincs.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Az sajnálatos... más is írta már, hogy nem tud visszaváltani a régi felületre... Van egy olyan érzésem, hogy így akarják majd mindenkire ráerőszakolni.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Pár napja új a felület.
Vissza lehet állni valahogy a régire? -
ToBeY
nagyúr
A facebook x idő után törli/archiválja a beszélgetést?Ismerősöm péntek reggel küldött üzit és képet és most nincs ott a beszélgetésben?Persze,azóta még küldött képet és írt is tegnap és ma is.Lehet x idő elteltével ezek a beszélgetések törlődnek?
-
G@ben
addikt
Hogy tudok egy ingatlanhirdetést létrehozni a Marketplace-en, ha nem kiadni, hanem eladni akarom? Amikor rámegyek az új hirdetés létrehozására, akkor van eladó tárgy, eladó jármű és kiadó ház/lakás, eladó házat viszont nem találok. Az eladó tárgyak között meg nem találok ingatlant, csak kertet.
-
-
Nem kap róla értesítést. Ha valakinek visszavonod a letiltását, nem lesztek automatikusan újra ismerősök. Ha letiltasz egy ismerőst, aztán visszavonod a letiltást, új ismerősnek jelölést kell küldened neki.
Szerk.:
A tiltás durvább a törlésnél, mert így nem látja a profilod, és nem tud kapcsolatba lépni veled (üzenetküldés, ismerősnek jelölés stb...). -
Ha valakit letiltasz, a következők történnek:
- Nem látja a profilodon közzétett dolgokat.
- Nem jelölhet meg bejegyzésben, hozzászólásban vagy fényképen.
- Nem hívhat meg eseményre vagy csoportba.
- Nem kezdeményezhet beszélgetést veled.
- Nem jelölhet ismerősnek.
- Ha valakit letiltasz, te sem tudsz például beszélgetést kezdeményezni vele, és nem tudod ismerősnek jelölni őt.
- Ha meglévő ismerősödet tiltod le, akkor mindkettőtöknél törlődik a másik az ismerősök közül. -
zzola
titán
Ha egy ismerősömet letiltom, akkor tulajdonképp mi történik? A profilomat nem fogja látni, én sem az övét?
Vagy?
Köszönöm. -
Ga3rieL
senior tag
Heló, sziasztok!
Segitségre lenne szükségem. Mégpedig a facebook appon keresztül szeretnék képet hozzáadni zenével a sztorimhoz. Kiválasztom,hogy zene, meg van a szám is amit akarok, ki is választok 1 részletet, de amilyen képet szeretnék alá tenni, az alap háttereken kivül, akkor mikor elhelyezném,akkor azt mondja, hiba történt a kép feldolgozása közben. Ez miért van? Mit lehet tenni,hogy eltudja helyezni, mibaja? ELőre is köszi a helpet mindenkitől.
-
válasz
Warg00
üzenetére
Az e-mailben amit erről küldtek nincs esetleg valami link, hogy vissza tud vonni? Bár, gondolom ez már neked is eszedbe jutott.
Ha rámész az oldalra neked is úgy jelenik meg, mintha csak egyszerű látogató lennél?Mivel új az oldalad, így elvileg 7 napig nem kellene tudnod törölni magad adminisztrátorként.
-
Warg00
friss újonc
2 napja csináltam az oldalt. És egyedül én vagyok a tulajdonosa. Számomra is rejtély. A folyamat a következő volt:
- csináltam egy új hirdetési fiókot. Ehhez hozzárendeltem magamat és az oldalamat.
- A Facebook valamiért nem engedte a vállalkozást hirdetni. ( Egy egyszerű személyi edzős oldalról van szó. Semmi illegális.)
- Úgy döntöttem, hogy törlöm ezt a hirdetési fiókot. Mert a személyes hirdetési fiókomat is tudom használni.
- Itt történt az, hogy a hirdetési fiók törlésénél leválasztottam az oldalt a hirdetési fiókról. utána jött az e-mail, hogy már nem vagyok admin a saját oldalamon...Nagyon bosszantó hiba. Az oldal pedig ugyanúgy működik. Íme:
https://www.facebook.com/Bokori-%C3%81ron-Personal-Trainer-115644836855161/
és nincs gazdája jelenleg. -
Warg00
friss újonc
Sziasztok!
Véletlenül töröltem az adminisztrátori jogusultságomat a saját facebook oldalamnál. Mivel saját egyéni vállalkozásról van szó és senkinek nincs semmilyen más jogosultsága, így nem tudom visszacsinálni.
Tud valaki segíteni, hogy hova íjak a facebook supportnak? Valahogy nem lehet visszavonni ezt a lépést? Nagyon bosszantó... ( Egy rosszul összerakott hirdetési fiókot akartam törölni, ezzel együtt sikerült a jogosultságot is. Nagyon haragszom magamra emiatt.)Nem szeretnék emiatt új oldalt csinálni és menteném még a menthetőt.
Valakinek valamilyen ötlet?
-
trialboj
őstag
Valaki tudna segíteni miért ilyen hányadék a fb cover ezen az oldalon?
Úgy szrkesztettem ahogy kérték 820x462 - mobilon még elmegy, de desktopon undorító.
Ha most FHD méretet töltök fel, akkor mobilon jelentősebben lassul a betöltés, vagy mi a francért nem a FHD van támogatva?
Nekem export után SOKKAL jobban néz ki a fb méretben, nem értem miért tömöríti agyon a desktop verziót. Csak a FHD felbontás jelenthet megoldást, ugye?
Köszönöm
-
A profilképemet meg tudom úgy változtatni, hogy ne fröcsögje vele tele a facebookot?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De várhatóan idővel mindenkit rákényszerítenek majd a használatára.