Hirdetés
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Engem érdekel a dolog. Milyen szerveren mennénk? A te netkapcsolatodon? Mennyien férünk bele?
Ha szoktad figyelgetni a prohardveres fórumokat, akkor már találkozhattál a PH-s autóverseny topikkal, ami egy 10-12 fős társaságot fog össze. Egy bajnokságot bonyolítunk le éppen. Az f1ch egyik modját használjuk, az ETCC-t. -
Csepy
őstag
NA!!!
UPPP!!!!
Regards: Csepy -
Csepy
őstag
csak egyfajata practice és legalább jól szórakozol és megtanulsz vezetni is fokozatosan segítségek nélkül.
Persze minden ésszerű segítség engedélyezve lesz,de mindenki anynyit használ belőlük, amennyit nem szégyenl, lol! Én pl. csak traction controll-t szoktan néha hazsnálni.
Regards: Csepy
Ha most ráérsz, akkor gyere a CSEPY szobába,a játékban. Jelszó FUN! -
illusiON
őstag
ezt hzogy gondoltaD? van esetleg szervered? vagy amolyan ideigleneshoston játszanánk? mert most kaptam egy formulan force gp-t és szívesen játszanék, de nem vagyok vmi nagy játékos f1ben:( amugy a 2004es idényben játszanánk? az király, legalább lehetek baumgartner :D
-
Csepy
őstag
Hi all! (remélem azért lesz látogatottságom, lol)
Én már elég régóta vagyok tagja a nemzetközi F1 communitinak. Rengeteg frissítésem, pl. Autók, pályák, sisakok... találhatók meg a legjobb oldalakon, de eddig nem nagyon volt ídőm játszani. OK, egyszer 2. voltam egy nemzetközi bajnokságban, de ennyi. :DDD
Csak annyi lenne a dolog, hogy szeretnék funracelni (de szép szó) sok sok arccal innen, aki szereti az F1C-t és a Forma-1-es versenyzést.
A többit majd akkor beszéljükj meg, ha lesz majd jelentkező!
Regards: Csepy
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest